Merhaba herkese, Saçımdaki egzamadan muzdaribim. Saçımda kısmen dökülmeye de sebep oldu zaten. Farklı sabunlar, çay ağacı yağı vs. kullandım, ama çare olmadı. Saçımdaki egzamayı ne geçirir ne iyi gelir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok müteşşekir olurum.
Merhaba, bende aynı dertten müzdaripim. En etkili olan Vichy'nin sampuanini kullandim fakat dokulmeler devam etti. En son sampuani bir seyahatte kaybettim ve marketten Head&Shoulders 2 si 1 arada, Erkeklere özel dökülme karşıtı Kepeğe karşı etkili +sac bakim kremini aldim. Dokulmeler inanilmaz bir hizla son buldu ve ufak ufak yeni sac cikmaya basladi. Seboroik Dermatit i tamamen çözdü diyemem ama rahatsizligi baya aza indirdi. Bu kalibrede bir şampuan in bu kadar iyi cikmasi baya sasirtti. Deneyebilirsiniz.
Not: Bu oneri herkese karsi ise yaramayabilir, bu hastalik garip birsey.. Ilk Vichy sorunumu tamamen cozdu, 2-3 yil sonra ona ragmen azitti.. Simdi bu sampuan baya etkili geldi, fiyatida ucuz; bence denenmeye deger.
edit: Ust sag tarafinda Derma&Pure Action yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllfre -- 7 Ekim 2022; 20:20:25 >
Hocam aynı dert bende de var. Kullandığım ürünü ekliyorum. Faydası var fakat bu zamana kadar giden saçlarım oldu seyreldi. Bir çok şampuan verdiler kafamız deneme tahtası oldu. Bu yüzde kızarıklık ve kulak arkası kurumalarda, çene ve sakalda işe yarıyor. Şampuanıda aynı etkiyi gösteriyor. Gün aşırı duşta bir kullan bir kullanma.
Şimdi ise güzel bir ekim merkezi bulup saç ektirmek kalıyor geriye ama öncesinde PRP tedavisi yaptırmak ne kadar doğru bir karar olur deneyen var mı ? < Resime gitmek için tıklayın >
Saçımdaki egzamadan muzdaribim. Saçımda kısmen dökülmeye de sebep oldu zaten. Farklı sabunlar, çay ağacı yağı vs. kullandım, ama çare olmadı. Saçımdaki egzamayı ne geçirir ne iyi gelir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok müteşşekir olurum.
Teşekkürler şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >