Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
971
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sabit Telefon TT'de, İnternet Turknet'te Mümkün mü?
B
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Halen VAE altyapısında sabit telefon ve internet hizmetini Turknet'ten alıyorum. Malum olduğu üzere pek çok İSS telefon hizmeti sunmuyor. Türk Telekom Ofisine gidip sabit telefonu Türk Telekom'a taşısam aynı kablodan hizmet aldığım Turknet internetim yalın internet olarak devam eder mi?

Diyelim ki bu mümkün, aynı kablodan sabit telefonu Türk Telekom'dan, interneti de yalın internet olarak Turknet'ten alırken sadece interneti başka İSS'lere (örneğin İnternet Kutusu, Comnet vb.) taşıyabilir miyim?

Anlaşılacağı üzere amacım sabit telefon hizmetini almaya devam ederken fiyatlama politikalarına göre İSS'ler arası geçiş yapabilmek.

Sekiz yıldır Turknet kullanıyorum. Sırf sabit telefon hizmetinden vazgeçmediğim için İSS değiştiremiyordum. Artık buna bir çözüm bulmak istiyorum. Önerilere açığım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 23 Temmuz 2022; 12:46:18 >

M
2 yıl
Yarbay

Mümkün, arkadaşım aynısını yaptı, ev telefonunda taahhüt olduğu için telefonu taşımadı, sadece interneti Türknet yaptı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşınız TT'den Turknet'e gelmiş sanırım. Ben de tam tersini yapmak istiyorum. Telefonu Turknet'ten TT'ye taşımak istiyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
P
2 yıl
Binbaşı

Bende turknetteyim internet ve sabit telefon hizmeti alıyorum telefonu TT ye interneti ucuz başka firmaya geçirmek istiyorum daha bi girişimde bulunmadım araştırmadayım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

telefonu taşımada sorun olacağını sanmıyorum, en kötü ihtimalle telefonu kapattırın ve aynı numarayı Turk Telekmdan geri isteyin. 3 ay o numarayı başkası alamıyor zaten




Bu mesajda bahsedilenler: @Bilen Biri
A
2 yıl
Yarbay

Sabit teli ne yapıcan hocam 2022 yılında



B
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.