Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
S7'den neye geçmeli? Alternatifler içeride..
R
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir önceki konumda S7 telefonumun kırıldığından bahsetmiştim. Yerine büyük ihtimalle yeni bir telefon alacağım. Beni uzun zaman götürsün, dayanıklı ve hızlı olsun istiyorum. Bu nedenle kararsızım, ne alacağıma karar veremiyorum. Düşündüklerim arasında Iphone 8 Plus, Samsung S9+ , Huawei P20 Pro var.

Telefonumu kişiselleştirmeyi, sürekli olarak birşeyler yüklemeyi seviyorum. Telefon fotoğrafçılığıyla uğraştığım için kamerasının iyi olması gerekiyor. Bir de şarjı iyi olmalı. Çok kurcalarım ve aktif olarak herşeyini kullanırım. Spotify, Vsco gibi uygulamaların hackli premium sürümlerini kullanıyorum mesela, bunlar özellikle Spotify kesin yükleyebilmem lazım.

- Eskiden beri Google Drive, Gmail yani Google ürünleri kullanıyorum, Apple'a ve iOs'a alışabileceğimden şüpheliyim, sanki IPhone alırsam kullanamayacakmışım ya da sıkılacakmışım gibi geliyor. Az para da değil, diğerlerinden daha yüksek en azından.
- Samsung S9 alayım diyorum ama sanki S7'nin aynısı. Birşey değişmeyecekmiş gibi o kadar para verene kadar gidip ekranı mı tamir ettireyim? Misal Note 8 aldık geçenlerde, S7'den bir farkı yok. Hatta Note 5'ten geçen adam için bile hayal kırıklığı oldu kısmen..
-Huawei'nin renkleri, tasarımı hoşuma gidiyor. Samsung'un o yuvarlatılmış tasarımını sevemedim bir türlü, S7'de kalmamın sebebi de buydu. Ama sanki ülkemizde ya da benim için diyeyim bilinmeyen alışık olmadığım bir marka. Uygulamalarda kullanışta satış sonrası destekte sorun yaşatır gibi hissediyorum.

Tavsiyelerinize açığım, saygılar.



L
5 yıl
Yarbay

Ben de S7 kullanıcısıyım ve kısmetse telefonu değiştirmeyi düşünüyorum.S10'u beklemek mantıklı olabilir.Kafamda iphone xr ve oneplus 6t de var ama SAR değerleri düşündürücü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Xr muhtemelen 10000 tl felan olacak bu gidişle. Oneplus hakkında da bilgi sahibi değilim malesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @Lemans
C
5 yıl
Yüzbaşı

S7 veya note 5 ile note 8 e nasıl aynı diyebildiniz anlamadım. Tasarım baştan aşağı yeni. Menü olarak diyosanız o ayrı. Menü olarak hepsi aynı samsung s9+ alsanız da aynı. Sorununuz eğer oysa.



İphone 8 plus uzun süre götürür ama fiyatı uçuk. O tasarıma rağmen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
5 yıl
Yarbay

Mate 20 serisini bekleyin derim.

Acele ise Note 9 amazonda 5.200 TL gibi bir fiyata bulunabiliyor istediklerinizi fazlasıyla yapar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Teğmen

Apple iPhone 8 plus al resimleri baya iyi çekiyor, stereo hoparlör, bellek Hızı Samsung s9 a göre iyi, samsung s9 kullanıyorum ufs 2.1 64gb, dual spiker, huawei mate 20 Pro sorunlu ekranı oda 8 500tl üstü gelecek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
5 yıl
Yarbay

Hocam acilse Note 9 değilse 5G'li cihazları bekle derim.



İ
5 yıl
Yüzbaşı

IPhone 8 plus alırsan seni bayağı memnun eder.

bende samsung dan geçtim. bidaha androidin yanından geçmeyeceğim dedirtti bana.



P
5 yıl
Yüzbaşı

Siz p20 pro istiyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Binbaşı

Hocam çok yakın bir arkadasimda p20 pro var bendede s7 edge buluştuğumuz zamanlarda cihazları hep karsilastiririz falan muhabbetine benimki daha iyi diye



Ama şunu söylim kamera diyorsanız kesinlikle p20pro derim gece özellikle çok iyi resimler çekiyor benimkiyle karşılaştırınca ezip geciyo hız konusunda oldukça iyi sürekli güncelleme aliyor pil konusunda herşeyi açık kullanıyor arkadaş bir günü rahat geçiyor diyo geçerse zaten 4000mah pil var sonuçta



S9+ güzel tabiki anlatmaya gerek yok hızlı bir cihaz ama kamera zaten iyi pil olarakta 1 günü çıkarır 3500mah pil var onda da benim edge de 3600mah var bir günü kullanıma göre değişir tabi rahat çıkarır

Kamera önceliğiniz varsa p20 pro derim hocam

Ama samsungun yeride ayrı tabi o fiyatlara çıkıyorsanız not 9 da bakabilirsiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 20 Kasım 2018; 9:57:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.