Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
919
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rüzgar Sağnak'tan anlamlı yazı.. ama anlayana
E
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

B
14 yıl
Yarbay

Keşek imkan olsada GS ile ilgili hiç haber yapmasalar. Baştan aşağı yalan düzmece haber yapsalar ne olur yapmasalar ne olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ben bir Galatasaraylı olmama rağmen bu durumdan gerçekten çok rahatsızım.. Hem Beşiktaşın hemde diğer kulüplerimizin (özellikle yazıda bahsedilen gibi TS-Bursaspor) daha çok yeri hakettiğini düşünüyorum. Ama ağırlıkta olan fb medyası ve rant sağlama amaçlı GS haberleri yapan medya gerçekten çok can sıkıcı, yazık..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

Beşiktaş'ın transferleri bomba gibi düşerken, avrupada maçlar alınırken birer birer hürriyet, milliyet vb spor sayfalarının manşet/sürmanşetlerinde fb'ye gündem yaratmaya çalışan boş beleş başlıklar hiç eksilmedi. GS için pek böyle bir durum vardı diyemeyeceğim.

FB bu durumu geçmişten bu yana yönetimi ve medyasıyla elele yaptığı çığırtkanlıkların ve medyanın rating arsızlığına borçlu daha çok. Yine de FB taraftarı Beşiktaş ve GS taraftarından daha fazla katılımcı olduğunu kabul etmek gerek. Bu da bunun sonucu.

Buraya kadar bana olağan gelmekle birlikte bu şişirmelerin sonucu ortaya bazı sosyolojik bozukluklar çıkabiliyor. O kadar reklama rağmen gördüğüm kadarıyla FB'lilerin en büyük sorunu hala büyüklük konusunda. GS'nin Türkiye'deki taraftar sayısının fazlalığı onlara ağır geliyor. Yıllardır bir şekilde tüm manşetlere adlarını yazdırabilmelerine rağmen en büyüğüz diyemiyorlar. O kadar takıntı haline getirmişler ki gelip BJK forumlarında Türkiye'de 2 büyük var siz 3'sünüz dediklerini görüyorum

Ee en büyüğü söylesinler de görelim o zaman Akıllarının bir köşesinde GS var çünkü kendilerinden büyük gördükleri. Komik adamlar ezik demeyeceğim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Binbaşı

Rüzgar

estirmiş valla

ilk kez helal olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

gerçekten tebrik ediyorum kendisini, dediğim gibi anlayana... çok güzel bir noktaya parmak basmış.. Aslında suç birazda bizim büyüklerimizide, bugün ntvde Adnan Polat şampiyonlukta tek rakip olarak fenerbahçeyi gördüğünü, güntekinin ısrarını üzerine beşiktaş trabzon bursa demesine rağmen onlar aşağımızda kalıyorlar dedik adam açık açık.. sizcede kulis çok önemli değil mi? bence bu sene beşiktaş şampiyon olamazsa anadoludan bir kulüp çok rahat şampiyonluğu zorlar gibime geliyor yine



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.