Merhaba Asus Tuf 3090 ekran kartım ısınmaya bağlı sistemi kapatıyor.Yazılımla hızını düşürünce sorun olmuyor. Sanırım termal padlerinin değişmesi lazım. İstanbul Maltepe/ Kartal civarı işinde uzman önerebileceğiniz yer var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ben PNY RTX 3090 için pedleri ve macunu değiştirmiştim. 30 dereceye yakın düşüş olmuştu. Hatta konusu bile duruyor halen. Kaç mm ped kullandığını öğren internetten sipariş ver değiştirmesi çok kolay. Bir de güzel bir macun alırsın Kryonaut extreme gibi. Hele asus gibi bir marka için internette tonla video vardır. Bakım diye senden çok para alırlar bence hiç gereği yok, kendin kolaylıkla yaparsın.
Asus Tuf 3090 ekran kartım ısınmaya bağlı sistemi kapatıyor.Yazılımla hızını düşürünce sorun olmuyor.
Sanırım termal padlerinin değişmesi lazım.
İstanbul Maltepe/ Kartal civarı işinde uzman önerebileceğiniz yer var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >