Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
873
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rsa ile yaşadığım tatsız olay
C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar sayın forumdaşlar başımdan geçen olayı eksiksiz olarak buraya yazmak istedim çünkü mağdur edildim.
Bir araç satın aldım İbiza cupra ve bu araçta Rsa stage 2 yakıtlı yazılım mevcut idi. Ben kendim dump valve takarken bi yay eksik takmışım ve bu sebepten araçta basınç kaçağı vardı. İstanbul bayi Raşit beyde oem yazılımı atalım sıkıntıyı çözelim sonra yazılımı güncellerim dedi. Ben yakıtlı yazılım istemediğimi ve yazılımı yakıtsız olarak güncelletmek istediğimi söyledim ve bana 100 Euro gibi bi rakam teklif etti kabul ettim.
Sıra kaçağı bulmaya geldi wg nin visasını sıktık bi kaç tur değişen olmadı sonra dv den kaçırıyordur belki deyip dv yi söktüm o Zaman yayın takılı olmadığını gördüm. Sağolsun Hakkı'nı yemiyorum rasit bey yardımcı oldu log alıp gönderdim inceledi falan.
Neyse yazılım güncelletmeye sıra geldi şimdi olaylar değişti. İstanbul bayisi raşit bey bana aracın daha önceki sahibinin yazılım parası vermediğini bu yüzden istersen 313 Euro'dan tekrar bi yazılım yapılacağını söyledi ben tabi şok oldum.
Kırıcı konuşmayı sevmem konuşmadım da yazılımı oeme kasti mi yoksa iyi niyetten mi çevirdi bilmiyorum zaten araç üzerindeki yazılım çok kötü bi yazılım olduğunu söyledi bende cevap olarak siz yaptınız yazılımı dedim kötüyse siz kötü yaptınız dedim hemen cevap şu oldu abbicim Ada'mın yüzü yokmuş güncellemeye gelemiyormuş dedi.
Aracın yazılımı Ankara'da yapıldığı için Ankara bayisi Kürşad bey ile de görüştüm oda , maalesef size yardımcı olamıyorum dedi, yani beni mağdur ettiler izledikleri politika maddiyata yönelik ve beni aldattılar başta 100 Euro demeseydi ben yakıt alır oyle kullanırdım aracı
şimdi bu konuda kim haklı siz karar verin.
Aracın eski sahibi ile yaşadıkları problemi bana yansıtılıyorlar.
Aracın eski sahibi ile konuştum ben yazılımın parasını verdim sadece intercooler almıştım onunla ilgili parasal bi sıkıntı oldu ama onuda çözdük bi problem yok dedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Yarbay

Sizden de para koparmak için böyle bir yola başvurmuş olabilirler, ya da önceki sahibi ile aralarında parasal konuda ciddi bir sıkıntı olmuş olabilir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Binbaşı

Trafik cezasini bile onceki sahibi oduyor.Rsa iyi firmadir ama sacmalamislar.



C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Eski sahibi yazılım parasını ödememiş demek ne demek ya
Yalnız eski sahibi ile konuştum ben yazılım parasını verdim intercooler ile bi sıkıntı yasadık ama onuda çözdüm dedi
Yalan dolan daha cok para kazanma hırsı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yarbay

Eski sahibi vermiş vermemiş bunlar boş laf. Sanki ne satıyorlar ya. Anlaşıp kıvırmışlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aynen öyle zaten araçta kesme olduğunu söylediğimde beni oem yazılım atılıp oyle sorunu çözmeye teşvik etti
Bana pek iyi niyetli gelmedi açıkcası



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.