Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
413
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Rover Mechanic Simulator Türkçe Altyazı Desteğiyle Çıktı! ( AiBell Game Localization)
A
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >



Mars’a Hoş Geldin!

Rover Mechanic Simulator’de öncü Mars kolonilerinden birinde çalışan bir teknisyeni oynayacaksın. Ana görevin, Mars keşif araçlarının tamiri ve bakımı. Böylece ekibin geri kalanı gezegenin yapısı hakkında daha detaylı bilgi toplayabilecek.


Çeşitli cihazlar kullan!

Keşif aracını en küçük parçalarına ayırıp, aracın bakımını yapmanı sağlayacak tüm cihazlar hizmetinde. 3D yazıcı, geri dönüşüm makinesi, tavan vinci, lehim aleti gibi birçok farklı cihaz kullan.


Hasarlı PCB’leri Onar

< Resime gitmek için tıklayın >



Bazı parçaları tamamen değiştirmen gerekmiyor. Hasarlı PCB’leri değiştirmek, keşif sırasında eskimiş parçaların temizliğini ve bakımlarını yapmak için özel çalışma tezgâhlarını kullan. Bu sayede çok daha zor görevler için kaynaktan tasarruf edebilirsin.



Deneyim Kazan

< Resime gitmek için tıklayın >


Oyun, seçebileceğin çeşitli geliştirme yolları sunuyor. Cihazları en küçük parçalarına ayırmayı seven bir tamirci misin? Öyleyse bir teknisyen ol! Hasarlı parçaları kusursuz bir şekilde analiz edip, arızaları daha hızlı bulmayı tercih ediyorsan, sen bir analist olmalısın. Kaynak geri dönüştürmede uzman olmak istiyorsan, iktisatçı olmak tam sana göre.


Güçlü Mars Keşif Araçlarını Tamir Et

< Resime gitmek için tıklayın >


Mars üzerinde, geçmişte insanoğluna hizmet etmiş ancak bir noktada arızalanmış birçok cihaz bulunuyor. Senin sayende görevlerini yerine getirmeye ve gezegenin yapısı hakkında çok değerli bilgiler göndermeye devam edebilirler. "Spirit", "Opportunity" ve diğerleri uzun yıllar boyunca insanoğluna hizmet etti ve bunu hâlâ yapabilirler!

Deneyim kazan, daha yüksek rütbelere ulaş ve gittikçe zorlaşan görevleri üstlen. Mars’taki en iyi mühendis sen ol!


< Resime gitmek için tıklayın >




Geliştiriciliğini Pyramid Games'in yaptığı, yayıncılığını ise PlayWay S.A.'in üstlendiği simülasyon oyunu Rover Mechanic Simulator 13 Kasım 2020 itibariyle Türkçe dil desteğiyle birlikte çıkışını gerçekleştirmiştir.









K
3 yıl
Yüzbaşı

Az laf çok iş👏👏👏



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Rover Mechanic Simulator için Perseverance Rover DLC paketi yayınlanmıştır.

https://store.steampowered.com/app/1512110/Rover_Mechanic_Simulator__Perseverance_Rover_DLC/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.