Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1047
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Rockstar, GTA 6'yı sızdıran çalışanlarına cezayı kesti!
E
2 hafta (5126 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Rockstar, GTA 6'yı sızdıran çalışanlarına cezayı kesti!
GTA 6'nın geliştiricisi Rockstar, sendika karşıtı faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla soruşturma altında. Ancak şirket, bu iddiaları kesin bir dille reddederek, 34 çalışanın (31’i İngiltere’de 3’ü Kanada’da) işten çıkarılmasının yalnızca GTA VI sızıntılarıyla ilişkili olduğunu belirtti.



Ayrıca Bkz.Ünlü gazeteci, GTA 6'ya dair son duyumlarını paylaştı: Bir erteleme daha gelebilir



GTA 6 sızıntılarıyla ilişkili 34 çalışan daha işten çıkartıldı



Rockstar sözcüsü, IGN'ye yaptığı açıklamada işten çıkarmalarla ilgili detayları paylaştı. İşten çıkarma kararının tek nedeni; 2023’ten bu yana gördüğümüz GTA VI sızıntıları.



GTA 6 geliştiricileri, İngiltere ve Kanada'daki çalışanlarına karşı, güvenli olmayan ve herkese açık sosyal medya kanalında son derece gizli bilgiler paylaştıkları, hatta yakında çıkacak ve henüz duyurulmamış oyunlardan özellikler ifşa ettikleri gerekçesiyle işlem başlattıklarını açıkladı. Bu eylem, uzun süredir yürürlükte olan ve iyi bilinen gizlilik politikalarının ihlali olarak değerlendirildi.



Rockstar’ın açıklamasına göre, GTA 6 sızıntılarının paylaşıldığı kanalda aralarında rakip ekiplerden geliştiriciler ve gazetecinin olduğu 25 kişi yer alıyor. Bu arada, Kasım 2023'te ABD’de, Nisan 2025’te İngiltere’de, Kasım 2025'te Hindistan'da GTA 6 sızıntıları yüzünden birçok çalışanın işten çıkartıldığı ortaya çıktı.




Kaynak:https://in.ign.com/grand-theft-auto-vi/250412/news/union-asks-judge-to-grant-fired-gta-6-devs-interim-relief-at-preliminary-tribunal-hearing-rockstar-d

 Haberi Portalda Gör

Biraz forumu takip etseniz aynı haberin bugün verildiğini görürsünüz. Forumu takip etmeyen editörleri özenle mi seçiyorsunuz dh
Yoruma Git
gecceanduana - 2 hafta +9
G
2 hafta (1335 mesaj)
Binbaşı

Biraz forumu takip etseniz aynı haberin bugün verildiğini görürsünüz. Forumu takip etmeyen editörleri özenle mi seçiyorsunuz dh



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

V
2 hafta (10995 mesaj)
Yarbay

Eeee sızdıysa sızmış ne olmuş yani. Görende nükleer atık sızıyor sanacak. Dünyanın başında bin türlü dert varken Rockstar Games'den gelen oyun sızıntısı kimsenin umurunda değil. Ayrıca bu tür sızıntı haberlerinin reklam amaçlı olarak firmalar tarafından kasıtlı yapıldığı defalarca kanıtlandı.

Sızıntı haberleri kadar boş beleş haberler yok. Sanki bana nükleer santral. Sızdıysa sızdı. Oyun ve telefon firmaları kadar dünyayı kendi etraflarında dönüyor sanan başka oluşum yok. Kibir abideleri



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
O
2 hafta (25387 mesaj)
Yarbay

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama kasıtlı sızıntı muhabbetine katılmıyorum. Öyle olsa rdr 2 hakkında da birşeyler görürdük.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Virtual Reality
H
2 hafta (8595 mesaj)
Yarbay

oyun olarak düşünme , olaya hukuksal bak :)





Bu mesajda bahsedilenler: @Virtual Reality
A
geçen hafta (3348 mesaj)
Yüzbaşı

adamlar bu işe milyonlarca hatta milyarlarca dolar gömüyor,ayrıca hesap verdikleri hissedarlar var.bir de başta göz yumarlarsa bu işin sonu gelmez.




Bu mesajda bahsedilenler: @Virtual Reality
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.