Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Roacctune ilacı
G
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, 22. gündeyim yüzümdeki sivilceler orta derece olduğunu söyledi doktar. Yüzüme bakınca zaten iltihaplı sivilce olmadığını görebilirsiniz. Ve ilacı doktorun bence asıl verme nedeni olan sırtımda ki sivilceler ve kızarıklıklardı. Neyse arkadaslar benim sormak istediğim soru kaçıncı gündünden sonra olumlu etkisini görmeye başlarım ?



A
6 yıl
Yarbay

İlacı içmeni tavsiye etmiyorum. Yüzünde aşırı çirkinliğe sebep olacak kadar olmadığı sürece, yaşamını bozacak derecede olmadığı sürüce o ilacı içen aptaldır aptal.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
6 yıl
Binbaşı

İlaç sonuçta kimyasal bir materyal. Size tavsiyem, elinizden geldiğince ilaç kullanmamanız. Hastalıktan kurtulayım vücudun doğal dengesini bozuyorsunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
6 yıl
Yüzbaşı

Kullan sivilcelerin gecer dostum ben muadili urunu kullandim sivilce sorunum kokten cozuldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İlaç günlük hayatımı etkiliyor, yani özgüven düşüklüğü falan yaratıyor ve yüzümün temiz olmasını istiyorum. O yüzden basladım 23. gün bugün.




Bu mesajda bahsedilenler: @ahmtayd
G
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Kaç ay kullandın ve kaçıncı aydan sonra olumlu etkisini görmeye başladın ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Tatar 55
&
6 yıl
Çavuş

Ben de kullanmıştım 2.ay bitiminde hiç sivilcem kalmamıştı. Dozu düşürerek toplamda 5 ay kullandım. Kullanalı 4 sene kadar oldu, ilacı bıraktığımdan beri yılda 4-5 tane anca sivilce çıkıyor yüzüm tertemiz oldu.



S
6 yıl
Er

Öncelikle geçmiş olsun dostum,
Eğer doktorun söyledikleri hakkında şüphen varsa başka doktora danışmanı şiddetle tavsiye ederim. Artık doktorlar başından savmak için bile Roacctune yazıp yolluyorlar.

Çevremden gördüğüm kadarıyla ilaç işe yarıyor ancak çok büyük riskleri var. Hormon düzensizliğinden tut böbrek/karaciğer kaybına kadar giden yan etkileri var. Kesinlikle bu ilacı kullanmadan önce böbrek/karaciğer ve horman/kan testi yaptırmalısın öyle ağrı kesici gibi reçeteyle alıp kullanılacak bir şey değil.



E
6 yıl
Çavuş

3. Ay bitti şuanlık memnumum baya geçti. Daha öncede kullanmıştım ama tam olarak düzenli değildi bu yüzden tekrarladı. Genelde 4. aydan sonra tamamen temiz olur yüzün ama geçti diye bırakma sakın. Doktorunu dinle.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.