Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
873
Tıklama
0
Öne Çıkarma
*** Rise of Azshara ***
A
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

World of Warcraft'ın Yeni Güncellemesi Twitch'te Duyuruldu

World of Warcraft dünyasının en heyacan verici yapımlarından Battle of Azeroth'a güncelleme geldi. Aradan geçen 1 yılın ardından yapılan güncelleme WoW hayranlarını yeniden bilgisayar başına kitleyecek gibi görünüyor.
İlk kez 2001 yılında duyurulan ve 3 yıllık çalışmanın sonucunda piyasaya sürülen World of Warcraft, hala güncelliğini koruyan bir oyun. Geçtiğimiz yıl ek paket olarak çıkan Battle for Azeroth sürümü, bu kez büyük bir güncelleme aldı.

Yeni bir oyun oynuyormuş hissi vereceği söylenen büyük güncelleme, World of Warcraft severleri fazlasıyla heyecanlandırmış durumda. Önceki sürümün temelinde hataların bulunması oyuncuları sinirlendirmiş olsa da Blizzard, bu güncelleme ile oyuncuların kırılan kalplerini onarmayı planlıyor.



Ünlü oyun tasarımcısı Jeremy Feasel'ın Twitch üzerinde canlı yayınla tanıttığı güncelleme, oyuncuların bir hayli ilgisini çekmiş durumda. Azshara'nın Yükselişi olarak nitelendirilen bu güncellemede, iki yeni bölge, yeni bir zindan, yenilenen arena savaşları gibi bir çok şey getirilmiş. Bu güncellemenin en büyük değişikliği ise Azeroth'un kalbi ve zırhlarda yapmış gibi görünüyor.

Bundan böyle oyuncular, bir yetenek kullanabilmek yerine oyun stillerine en uygun yeteneği seçerek ve değiştirerek kullanabilecekler. Bunu yapabilmeleri ise çok kolay olmayacak. Oyuncular, yeteneklerini değiştirebilmek için savaşlara katılmak ve baskınlar yapmak durumunda kalacaklar. Değişiklikler bu kadarla da yetinmiyor. Yenilenen Nazjatar ve Mechagon bölgelerine de yeni özel görevler getirilmiş. Böylece yapılan görevlerin sonunda ödüllendirilecek oyuncuları yeni maceralar bekliyor.



Tüm bu yeniliklerin dışında, hatalarında giderilmesi gerekiyor. Blizzard, bilindiği üzere daha önce test aşamalarında başarısız olmuştu, önemli güncelleştirmeler testlerde sunulamamıştı ve geri bildirimler olmamıştı. Şimdi ise bu hatadan dönen şirket, beta testleri için sunucuları daha iyi çalıştırarak, geri bildirimlerle hataların önüne geçmeyi planlıyor.

Testlerin yaz aylarına kadar devam etmesi bekleniyor. Gelecek olan yeni güncelleme, oyunculara aylarca bekleme süresi veriyor olsa da World of Warcraft oyuncuları bu kez umutlular. Yaz ayları geldiğinde oyuncuların, beklediklerine değecek bir güncelleme ile karşılaşıp karşılaşmayacakları ise şimdiden merak konusu.

[Alıntı]
copy-paste yaptım!!!



C
5 yıl
Yarbay

Mide bulandırıcı şekilde reputation ve görevlerle uğraştıracak, tamamen oyalayıcı ama keyifsiz bir patch olacağı çok belli. Blizzard ya Classic'in hazırlıklarını yetiştirmek için yeni patch'e çok hazırlanmamış ya da arka planda bilmediğimiz bir şeyler dönüyor. Çünkü sadece bu patch, çok kişiye oyun bıraktırır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Moderatör

Yeni pakete veya classic de döneceğim oyuna.
Legion havasını yakalaması yeterli benim için.



T
5 yıl
Binbaşı

Biz Classic beklemeye devam edelim. Yeni patch, expansion vs artık güven vermiyor. Blizzard'dan babam çıksa yerim anlayışı uçtu gitti.
Classic haberlerini çok sıkı takip etmiyorum ama ara sıra youtube'da Kargoz'un videoları önüme düşüyor. Şimdilik gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor gibi. Sharding konusu noldu takip etmedim ama inş vazgeçmişlerdir yada en azından server açılışındaki yoğunluk süresince kısıtlı kalır.



F
5 yıl
Yarbay

PTR çıktı mı, güncellemenin ne zaman çıkacağı hakkında bilgi var mı?Şu patch'i de bir an önce geride bıraksak ta yeni pakete geçsek.Bu paketi über bir patch bile kurtarmaz.Warlords of Dreanor'da bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.



Z
5 yıl
Yarbay

8.2 fena değil. bence geri dönülebilecek bir patch (oynayıp görmek lazım tabii). ayrıca azshara gibi wow dünyasında çok önemli bir yeri olan ismi pas geçmek olmaz

nighthold ile eş değer olacak gibi duruyor hype bakımından. hayırlısı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Nisan 2019; 1:25:45 >

A
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

Mide bulandırıcı şekilde reputation ve görevlerle uğraştıracak, tamamen oyalayıcı ama keyifsiz bir patch olacağı çok belli. Blizzard ya Classic'in hazırlıklarını yetiştirmek için yeni patch'e çok hazırlanmamış ya da arka planda bilmediğimiz bir şeyler dönüyor. Çünkü sadece bu patch, çok kişiye oyun bıraktırır.
bence okadar da kötü görünmüyor. ha BFA baştan kötü o ayrı mesele ama ben şu an oyalanacak bir şey bulamıyorum mesela. çoğu oyuncu için böyle zaten . oyuncuyu oyalayacak bir şey çıksa millet BFA da mutlu olacak işte :)



B
5 yıl
Binbaşı

Activision resmen öldürdü blizzardı.
bildiğimiz o efsane Blizzard kadrosundan kimseler kalmadı neredeyse



M
5 yıl
Yarbay

8.2 Yamasına yakışmayan üstün körü bir Google çevirisi olmuş.



D
5 yıl
Yüzbaşı

Mop'taki Timeless Isle gibi bir yer olacakmış.Oradaki oynayışın tadı hala damağımda, birde üstüne war mode açıkken olabilecekler hevesimi arttırıyor.8.2'de beklentim yüksek, oyunu bırakanları döndürmeye yeter mi bilmem ama zevkli olacağını inanıyorum.En çok güvendiğim yerde Blizzard, ne zaman saçma sapan işlere imza atıp tepki toplasalar bir sonraki eklentilerinde tekrar gönül kazanıyorlar.Lk'dan sonra cata hayal kırıklığıydı pandaria'da düzelttiler, sonra bana kalırsa asrın hata kırıklığı wod vardı legion ile oynu çok üst bir aşamaya taşıdılar.Şimdi ise wodda bile yapılmayan eleştiriler ile karşı karşıyalar bence biraz da haksızlık yapılıyor.Wod kadar kötü bir paket yok ortada.Hatta woddan sonra legion yerine bu paket gelse bu kadar eleştirmeyecekti bile, lakin legion gibi her yönüyle doyurucu bir paketten sonra karalama kampanyasına döndü paket.O nedenle 8.2 de tepki çeken birçok şeyin değiştiğine şahit olacağız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.