Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
2941
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RF Online Yakın Bir Zaman İçerisinde Açılacaktır Umuma Duyrulur!
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,


Şuana kadar bir çok oyun oynamış ve içlerinde en çok rf online'den zevk almış biriyim.Bu oyunların içerisinde Wow,L2,Uo vb gibi efsane oyunlardan tutunda en dandik oyunlara kadar oynamış biriyim.Oyun tecrübelerime dayanarak RF online'deki zevki bir tek uodan almıştım tabi bu oyunuda 17 sene gibi bir zaman diliminde oynadım ve bir çok serverın sahipliğini yaptım.Şimdi Bana oydu buydu demeden önce bunu iyice okumanızı istiyorum.RF online tutmayan ve tutturulamayan bir oyun nedenlerine gelelim.

*Hile
*Yetersiz Reklam
*Market Ücretinin Fazla Olması
*Yetkililerin Oyun İle İlgilenmemesi
*Bildirilen Sorunların Çözülmemesi
*Zor Kasılan Bir Server (TÜRKİYE İÇİN KONUŞUYORUM)
*Emek Verildiğine Rağmen Oyunun Kapatılması.

Vb gibi bir çok problem oldu.Fakat benim kararım artık şu oldu bu oyunun TÜRKİYE PRAVİTE serverını açmayı ve Oyunun nasıl zevkli olduğunu göstermek.Bu server projesinin yürütülmesi adına şunlara ihtiyacım olacak.


1.Sağlam bir Yetkili Kadrosuna.
2.Sağlam bir Sunucu alt yapısına.
3.Server verilerine ve bu paketlerden anlayan veya elinde bulunduran bir kişiye.


Serverı hemen açmayı düşünmüyorum tabikide fakat şu şekilde olacak;


Yukarıdaki 3 ibareyi tamamladıktan itibaren web tasarım ve sunucu bağlantılarını ayarlayabilecek bir Db editör gerekiyor.Oyunun açılması 1-5 ay içerisinde değilde 5 ve üzeri bir zaman diliminde yer alabilir.Yeterli zamanı olan ve bu projede bulunmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirlerse sevinirim.Oyunun 100 playerı bile olsa kapatılmayacak şekilde ayarlanmasını sağlıyacağım.Ben kim miyim?


24 yaşında izmirliyim oyun tecrübelerim ve sunucu yönetimleri bakımından tecrübem oldukça yeterli.Bilgilerime gelirsek bilgisayar donanım mezunuyum,yazılımsal kısma gelirsek el atmadım değil sphere sayesinde çözmediğimiz birşey kalmadı.Daha çok ayrıntılı bilgiyi ÖM atan arkadaşlara bildiricem.


Şimdi bu projede yer almak isteyen arkadaşların ÖM'lerini bekliyorum ve Oyun için bekleyen arkadaşlarda kendilerini tutsunlar çok zevkli bir server olacağının garantisini şimdiden vermek istiyorum.



Server RATE ve gereksinimler konusunda tecrübeliyim.

RATE : 50x exp,10x drop,10x gold olacak bu ratelerin emek bakımından ilerleyişi şu şekilde;

2gün veya 3gün gibi bir sürede 50 levele gelebileceksiniz.Gerekli lonca ortamınızı yapabilirseniz eğer 55 leveli görebilirsiniz.

Elimde olan server dosyaları şuan rus serverına ait kendimi baya geliştirdim serverı açıp testleri yaptım.Yaratık kontrolleri consol ayarları rateler vb gibi şeylerin sorunsuz olduğunu gördüm yapılması gereken bazı işlemlerin bitmesi halinde bu süreç hızlandırılabilinir.

Market konusuna gelince; marketten elde edilen gelir sadece serverın geliştirilmesi adına yapılan ödemeler(reklam,shield) gibi ve yönetim için emek harcayan kişilerin maaşları bundan başka bir gider olmayacak.


Sağlıcakla kalın.Yönetimde yer almak isteyen arkadaşların ÖM'lerini bekliyorum.



M
10 yıl
Yüzbaşı

Süper kardeş , türk serverini özledim gerçekten.Mayn gameste ısrarla yazıp kabul ettiremediğim rate düzenini sen kullanmayı planlıyorsun.Şuanda 15 kişiye yakın bir ekibim var ve açıldığı gün servere başlarım.Ufak bir tavsiye, server açılmadan 1 ay önce oyuncu forumunu online yaparsanız süper olur oyuncular tanışırlar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Oyuncu forumu ve gerekli düzen için kadro tamamlandıktan itibaren açılacak sponsor bağlantılarımız sağlandı.Yeni itemler ve tasarımlar için rus bir editör buldum kendisiyle anlaşabilirsek cheat vs gibi programların engellemesini ve bazı itemlerin aktarılmasını sağlayacak.Parada sorunumuz kalmadı kadromuz için alımlar devam etmekte tamamlama bitince Forumu görebileceksiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 23 Ocak 2014; 4:28:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yarbay

Başlama ihtimalim yüksek Yurtta internet berbat o yüzden 5 ay sonra anca başlarım. Warzone gibi oyuna para yatırmadan da ( senin donator archonlara nasıl tek attığını hatırlıyorum zamanında ) emekle bir yere gelebilecek şekilde düzenlersen güzel olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Başlama ihtimalim yüksek Yurtta internet berbat o yüzden 5 ay sonra anca başlarım. Warzone gibi oyuna para yatırmadan da ( senin donator archonlara nasıl tek attığını hatırlıyorum zamanında ) emekle bir yere gelebilecek şekilde düzenlersen güzel olur.

Ruslara karşı bi sempati duyuyordum :) aynı o şekilde ilerletilebilinecek bir oyun olacak mesela her classın pvp itemleri biraz editlenicek nasılmı şöyle:

1 Cp ile alınabilinecek en iyi itemler bunu biliyoruz.
2 40-60-65 level olmak üzere 3 farklı levelde alınacak itemler bunlarda özel eklenicek npclere.[65 level cap olursa tabi]
3 aldığınız itemin bazı materyalleri farmlıyarak[Warzone'deki gibi] rank seviyelerini geliştirebileceksiniz.
4 Markette olacak itemler oyuna az zaman ayırabilen kişilerin sizlere yaklaşabilmesini sağlayacak olan %60 exp %50drop gibi fazladan şeyler eklecek bunların nasıl bir gelir olduğunu göstericem tabiki sağlam olmasını istiyorum ben sunucumu seçtim şuan server makinesi gayet iyi TR oyuncuları olarak ne lag nede dc sorunu ile karşılacağınızı sanmıyorum 490 kişilik saniyelik ping oranı 3-14 arası fps değerine eşit olarak gözüküyor.

Makine özellikleri

16gb ram
Intel® Pentium® Processor E5700
(2M Cache, 3.00 GHz, 800 MHz FSB)
Sınırsız Trafik
Sınırsız Bağlantı havuzu 20gb değere ulaşabiliyor.

Aylık ödemeleri bana kalsın sıkıntı yok önemli olan herkez zevk alsın.Forum bu bir 2 hafta içerisinde açılacak bilgilerinizi aktarmanızı ve foruma üye olmanızı önemle rica ediyorum.


Yetkili alımları aynı şekilde devam etmektedir.



Boss sürelerinde oynamalar yaptım eğer bir sıkıntı yaşanmaz ise bossların ne zaman çıkacağı ve kimin öldürdüğü zamanı tarihi internet sitemizde yayınlanacak.Boss süreleri officalde en küçük olarak 8 saat idi serverımızda ise 2 saate düşürülecek.En küçük bossu düşük level biriyle keserek item temin edebilecek aynı zamanda bu bossu öldüren kişi farklı bir point kazanacak ve bu pointlerle marketten alışveriş sağlayabilecektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 30 Ocak 2014; 12:36:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yarbay

Sistemi begendim cok iyi olacak gibi duruyor :) Yetkili olarak nasil islere ihtiyacin var bilmiyorum ama yardimci olabilirim. Ayrica oyunda yabancilar da olmali bence online sayisini artirma acisindan. Indo Ru ve Br sitelerine tanitim acariz. Oyunu baya bozuyorlar biliyorum o yuzden bunu oylamaya sunariz.

Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim su oyunu tutturalim artik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bornavilivarol
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

oyunun TR oyuncu ihtimalini istiyorum rusya oyuncuları gelicektir ondan sıkıntım yok top200 top100 xtreme gibi yerlere reklam verilecek zaten düşüncemde var yani.Tek yapmamız gereken Tr oyuncularının kadrosunu arttırmak gerisi yabancılara kalmış 2-3 lonca olarak gelseler diğerleride gelmeye başlarlar.Shield korumalarını yaptırıyoruz ondan derdimiz yok cheat kullanamazlar.



N
10 yıl
Teğmen

Ben suan gamescampus USA acc/Cora oynuyorum.

Acc Nick CodeMasters
Cora Nick DOITBIG

Varol sana bol sans diliyorum

Herkese selamlar ve saygilar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NLX1 -- 4 Şubat 2014; 23:59:19 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bornavilivarol
E
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

Süper kardeş , türk serverini özledim gerçekten.Mayn gameste ısrarla yazıp kabul ettiremediğim rate düzenini sen kullanmayı planlıyorsun.Şuanda 15 kişiye yakın bir ekibim var ve açıldığı gün servere başlarım.Ufak bir tavsiye, server açılmadan 1 ay önce oyuncu forumunu online yaparsanız süper olur oyuncular tanışırlar.




hangi ırk?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclade -- 27 Şubat 2014; 21:51:01 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sadece 1 oyun değil 2 oyunla karşılaşıcaksınız 2 oyuncu kitlesinide toplamayı düşünüyorum şöyleki birisi rising force olacak kesin olarak diğeri lineage 2 bu 2 oyun Türkiyede fazla tutmadı ama oyuncu kitlesi oyundan anlayan adamlar ve pvp düzenini ortamı sevenlerden oluşuyor şuan makina düzenine geçtik

8.427 TL değerindeki sunucuyu beğendim lokasyon benim tarafımdan evimde sağlanıcak uydunet hizmeti ile alt yapısı fiber olacak.

bu makinenin özellikleri şuan TRde 1-2 host kullanıyor yatırım iyi hoş inş oyuncu kitleside beklediğim düzeyde gelir ekibimde alımlar devam ediyor 5-6 aya kadar sunucular aktif hale gelicek niyemi bu işi yapıyorum zaten 1-2 senede oynadığım oyunlara bu parayı yatırıyorum hiç olmazsa kendi serverım olur ve tadından yenilmez düzeyde olur :).


Rf için Rateler iyi olacak fakat farm için bunu söyleyemem özel itemler olacak benimle rus serverında oynayan varsa ordaki grade itemlerini düşnüüyorum örnek olarak rank rank2 rank3 gibi itemler vardı itemlere artı basmak yerine materyal kasıp rank basıyorduk ve güçleniordu bende onun gibi birşey düşünüyorum.Oyuncular arası iletişim güzel olursa kimse bir sorun yaşamaz.Şöyleki sizden geri kalmış yeni başlamış kişilerin sizlerin emeklerini etkilemeyeceği item satışlarıylada ekibimize bir ücret düşünüyorum.bu nasıl birşey olabilir şöyle;


siz rank itemlerine sahip oldunuz ve tüm itemlerinizi rankladınız ama yeni başlayan adam ne yapıcak bazı itemler sayesinde sizden biraz daha fazla drop şansı ve yüksek kazanç elde edicek bunuda sizi etkilemeyen türden düşünüyorum işte herşeyi planlıyoruz.Beklemede kalın :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Binbaşı

Su anda avrupa yada amerıkada oynayan varmı__*


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yüzbaşı

Sana sözüm var kardeş başka türk serveri açılırsa Cora açıcam demiştim.Birde cora ırkını deneyelim :) (Gaius-Mert)




Bu mesajda bahsedilenler: @Esclade
İ
10 yıl
Binbaşı

Sendemi burdasın brütüs


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @WuFuu5
W
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Sendemi burdasın brütüs

Oha caner abi

Senin nicki tanıyordum zaten bi yerden tr de coradamıydın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Sendemi burdasın brütüs

Oha caner abi

Senin nicki tanıyordum zaten bi yerden tr de coradamıydın

Yok biz doğma büyüme bellatoyduk


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Sendemi burdasın brütüs

Oha caner abi

Senin nicki tanıyordum zaten bi yerden tr de coradamıydın

Yok biz doğma büyüme bellatoyduk

Ala ala ben acc den bellatoya gectiydim neden hic fark etmedım senı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Sendemi burdasın brütüs

Oha caner abi

Senin nicki tanıyordum zaten bi yerden tr de coradamıydın

Yok biz doğma büyüme bellatoyduk

Ala ala ben acc den bellatoya gectiydim neden hic fark etmedım senı



Ben ilk codemasters serverında oynamıştım. Server kapanıp firma el değiştirince bıraktım o yüzden görmemiş olabilirsin


Bu mesaja 2 cevap geldi.
W
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Sendemi burdasın brütüs

Oha caner abi

Senin nicki tanıyordum zaten bi yerden tr de coradamıydın

Yok biz doğma büyüme bellatoyduk

Ala ala ben acc den bellatoya gectiydim neden hic fark etmedım senı



Ben ilk codemasters serverında oynamıştım. Server kapanıp firma el değiştirince bıraktım o yüzden görmemiş olabilirsin

Heee bende 2.kez acıldıgında baslamıstım istede kapanınca kaldım öyle eu yada giremedım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl
Yüzbaşı

Rf var dediler geldik

Videoyu izlemek için tıklayınız



H
10 yıl
Onbaşı

Valla geçmişteki türkiye serverlarından sonra rf ye devam edemedik, rf gibide oyun bulamadık. Baya özlemiştim açarsan uzun süreli oynarım. Kolay gelsin kardeşim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.