Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
31
Cevap
2344
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Resmen duyuruldu: Ukrayna Türkiye’den Bayraktar TB-2 İHA satın alıyor! (2. sayfa)
F
5 yıl
Yarbay

Politiğide komik ukrayna kime karşı alıyor? rusya? ukrayna abd ab ekseninde mi? evet.. abdye karşımı kullanılacak? sanmam.. amerika öyle dediği için olmuştur... böylece kendi iç piyasanda alkış alırsın&oy vs... iç-ve-dış politiğimizi cia yönetiyor bile olabilir... mesela abrams tan.. chrysler defens systems/g.kore/hyundai/altay tankı bağını hiç araştırdın mı? Hiç güvenmiyorum. Cb. danışmanı trinity kutsal haç kolejinde amerika da assist prof.luk yapıp trde cb danışmanı oluyor mervekavakçı vs cocukları hem amerikan vatandaşı olup.. hem devlete sızıyor.. aile devleti olmak bu bayraktarda bi akrabaydı hrlde... bu arada tank palet fab. özelleştiriliyor... public / private / permissions bunları milletin çok iyi bilmesi lazım ama hiç birini bilmiyorlar bilmedikleri için karar veremiyorlar neyin iyi/neyin kötü yola çıkacağını kestiremiyorlar... o yüzden takım tutar modda iki tarafta... devleti (re-public) private e çeviriyorlar.. devleti hackliyorlar... anlayabilene... tüm parayı indiriyorlar privatization olan yerde kim ne götürmüş şeffaflık yoktur soygunu ise soramazsın. Tüm devlet özelleştiğinde cebe inecek kara bak. Mesela devletin tüm yetkilerini kendime alsam su içen bile vergiyi devlet yolu ile bana verir... windows linux unix mac osx... haklar kavramını iyi bilin öğrenin yapılanı analiz edin.. uyanırsanız uyandırın... ben ilk işareti çoktan bıraktım ama çakozlayan pek çıkmıyor... uyumak=ölüm sefilliğe doğru adım adım... inanmak var birde kontrol ve sağlama yapan bir millet var... inancı neden pompalıyorlar? millete diyorlar ki 2011de uçak yapacağız... bilmem ne yapacağız inandı mı? sağlama yaptımı? o gelen tarihte uçak oldu mu? Neye güvendiğine dikkat etmeli millet eğer ortada bir millet var ise... benim gördüğüm duvara çarpmaya hazır bir millet var. ha bu ekonomik olunca millet görür yani dolar 10tl olursa aniden... o zaman dur der.. peki ya adam serum ($) verip seni dönüştürürse ne yapacaksın? dön başa baştan oku... security sıfır !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 12 Ocak 2019; 21:26:49 >


K
5 yıl
Er

tb2'nin motoru harcıalem abd bişi diyemez.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kucukyenici
K
5 yıl
Er

senin gibi tipleri gördükçe akp'den dahada uzaklaşıyorum sanki tek vatansever sensin, sen vatanını sevsen yandaş işadamlarına laf ederdin bize değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @WB
T
5 yıl
Yarbay

Bakalım kankimiz Putin Reiz bu işe ne diyecek...




T
5 yıl
Yarbay

Ne güzel işte ülkeye silah satışıyla giren dövizi gençlerimiz ukraynaya başka yollarla nasıl olsa geri kazandıracak :D Geçen bir rus muhabir youtube da ukraynalı kızlara yabancılar hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordu, kızların %90 ı "yabancı" imasından Türkler iyi insanlar falan diyerek cevap verdi. Hatta kiev de yaz deöneminde ukraynalı dan fazla türk görüyoruz falan diyorlar :D




S
5 yıl
Yarbay

Ülkemiz adına sevindirici bir haber. Hep alan ülke olmaktan kurtulmaya başladık demek ki.




G
5 yıl
General

Öyle uzun çaplı müttefiklik kalmadı artık bölgesel çıkar ortakları var.

Birde büyük ülkelere bağlı devletler var. Biz şükür bir üst lige geçtik kendi çıkarımıza göre kormadan hareket edebiliyoruz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Spider_hip
U
5 yıl
Binbaşı

Rusya ne diyor bu ise ukranya kim ya



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Muhalif neden çatlasın savunma sanayiyi ilgilendiren haberden?Bazen çok saçmalıyorsunuz.

Alıntıları Göster
Günde her konuya 50 tane mesaj atan 7/24 online hard muhalif tipler(bende muhalifim herkesi kapsayan bir mesaj değil bu) bu konuyu pas geçmiş.Aslında pas geçmezler ama haber kesin ve eleştiri yapsalar büyük tepki çekecek eleştirebilecek bir nokta yok bundan olabilir,aslında kanadının boyası yerli değil falan diye yazarlardı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 13 Ocak 2019; 12:30:24 >

A
5 yıl
Er

İşte bunlar görmek istediğimiz haberler.Umarım nicelerini görürüz



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
5 yıl
Çavuş

< Resime gitmek için tıklayın >



Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko Türkiye ile olan askeri işbirlikleri kapsamında Türkiye’den 12 adet Bayraktar TB2 tipi İnsansız Hava Aracı (İHA) satın alacaklarını açıkladı.



"SATIN ALMA ANLAŞMASI İMZALADIK"

Poroşenko sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile anlaştık, insansız hava aracı olan Bayraktar TB2 Türk uçaklarını Ukrayna ordusu için satın alma anlaşması imzaladık” ifadelerini kullandı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Teğmen

demek ki sadece yol yapmamışlar. haberi göremeyen malum tayfa antenlerini göktürk 2 ye çevirsinler. :)




G
5 yıl
Çavuş

motor diycektim ama onu da yaptilar a.m.k. ??




D
5 yıl
Yarbay

Putin bunu sevmedi




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.