Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
258
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Replika ürünler
A
geçen yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Yakın zamanda bir kaç mağaza gördüm 1e1 aynı kalite replika ceket ayakkabı felan satıyorlar. yurtdışına satıyorlar. 100 euro civarına. ben bu sattıkları ürünleri nasıl bulabilirim? Pahalı markaların birebir aynı şekilde üretilip toptan satıldığı bir yer mümkün mü sizce ? baskıdan bahsetmiyorum baya 1e1 aynı. Yurtdışından çinden ordan burdan ucuza getirdikleri söylendi ama bilmiyorum. bir bilgisi olan var mı?



Z
geçen yıl
Binbaşı

Bu ürünleri yakın kalitede üreten yerler var. Bence hiçbiri TR de değil. Çünkü bizimkiler kendi kumaşlarıyla ya bariz çakma ürünler yapıyorlar merdiven altı ya da kendi markalarıyla ürün çıkartıyorlar. Gördüğün ürünlerin hepsi Çin,Tayland,Singapur gibi yerlerden geliyor. Ben bunları satan kişilerle konuşuyorum 300$ a Stone Island 500$ a Givenchy satıyorlar. Ve sitelerine de kolay kolay giremiyorsun. Whatsapp'tan felan şifre alacaksın öyle... ÖRNEK Buralardan daha ucuza bulabilirsin küçük bir araştırma yaptığında ama mutlu sona ulaşsan bile karşına gümrük boku çıkıyor. Aldığın ürüne %30 vergi ödersin bir işe yaramaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.