Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2124
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Renkli lazer yazıcının siyah toner tozu ile normal lazerin siyahının farkı ne?
M
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. İnternetteki toner tozlarında renkli lazerlerin siyahı ile sadece siyah lazerlerin toner tozlarının arasında dağlar kadar fark var. Bunlar arasındaki fark nedir. Mesala normal siyah toz kullansak baskı ünitesine felan zarar verir mi? Yazıcıdan manga çıktısı alıyorum. Bundan dolayı sadece siyaha yükleniyorum. Şuan için düşünmüyorum ama bütçemi zorlamaya başlarsa dolum yapmayı düşünebilirim. Cevaplarınız için teşekkürler



C
15 yıl
Yüzbaşı

selam markaların ve modellerin toner toz yapıları arasında farkılıklar vardır.
farklı marka ve model cihazlar için benzer üründe kullanabilirisin.
ama renkli toner kullana cihaz ile mono lazer cihazların toner toz yapıları farklı oldukları için sorun yaşayacağın garantidir.
bilgine


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

bence kullanabilirsiniz ama verim alamazsiniz. mesela universal hp tonerini hp 1005 te kullanirsaniz soluk baskiyla karsilasirsiniz. denemek lazim ama tavsiye etmem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorumun cevabını öğrendim. Renkli toner tozlarının toz kalınlığı mono laserlerden farklıymış. Dediğiniz gibi büyük olasılıkla verim alınmaz bundan dolayı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.