Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3915
Cevap
270776
Tıklama
33
Öne Çıkarma
Redmi Note 10 Pro [ANA KONU] Mi TR Fiyatlar Açıklandı [Amoled 120Hz 108MP SD732G]
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Edit : Xiaomi TR Fiyatları Acıklandı

Global Cihazların Kod Adı : Sweetpro

Redmi Note 10 Pro’nun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunan modeli 3.799 TL ve 8 GB RAM ile 128 GB depolama alanı bulunan modeli ise 3.999 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.



Baz model Redmi Note 10 ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olan Redmi Note 10 Pro, donanım açısından ise tamamen ayrılıyor. 6,67 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranında Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme sunan akıllı telefon, ekran konusunda hiçbir soru işaretine yer vermiyor.
Qualcomm’un Snapdragon 732G işlemcisinden güç alan Redmi Note 10 Pro, üst segmente yakın bir performans vadediyor. 8 GB’a kadar RAM, 128 GB’a kadar depolama alanı sunan cihaz, 5.020 mAh bataryası ile oldukça uzun bir kullanım süresine ulaşıyor. Ana kamerasında Samsung’un 108MP’lik ISOCELL GW3 sensörüne yer veren akıllı telefon, seviyesinin en iyi kamera performanslarından birine sahip olabilir.

Redmi Note 10 Pro: Ön Siparişte 30 Dolar İndirimli
  • 6 GB + 64 GB - 279 dolar
  • 6 GB + 128 GB - 299 dolar
  • 8 GB + 128 GB - 329 dolar


  • SAR Değeri 10g (Baş)0.597 W/kg
  • SAR Değeri 10g (Vücut)0.994 W/kg


  • Boy164 mm
  • En76.5 mm
  • Kalınlık8.1 mm
  • Ağırlık193 Gram

Redmi Note 10 Pro özellikleri
  • 6.67 inç büyüklüğünde 1080 × 2400 çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli AMOLED ekran
  • Corning Gorilla Glass 5 koruma
  • Sekiz çekirdekli Snapdragon 732G yonga seti
  • Adreno 618 GPU
  • 6GB LPDDR4X RAM / 64GB (UFS 2.2) depolama
  • 6GB / 8GB LPDDR4X RAM / 128GB (UFS 2.2) depolama
  • Android 11 işletim sistemi
  • 108MP Samsung ISOCELL GW3 sensor + 8MP ultra geniş açılı lens + 2MP derinlik + 5MP telemakro kamera
  • 16MP ön kamera
  • Hi-Res ses desteği
  • Boyutlar: 164.5×76.15×8.1mm
  • Ağırlık: 192g
  • Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz, Bluetooth 5, GPS/GLONASS/Beidou, USB Type-C
  • 33W hızlı şarj desteki 5.020mAh kapasiteli batarya



BL KİLİT AÇMA VE ENDONEZYA ROM YÜKLEME REHBERİ. (SORUMLULUK UYGULAYANA AİTTİR GARANTİ SONLANIR.)

@The Notorious II Arkadaşın emeklerine saglık.


Ön Bilgi: Bu işlemi yaptıktan sonra garantiniz sona erecek. Lakin telefonunuzu garantiye gönderecekseniz, bu işlemleri en baştan yapmanıza gerek yok, Miflashtool'dan nasıl Endonezya romunu kurduysanız, türk romunu flashlayıp öyle garantiye göndermeniz durumunda garantiniz aktifleşir. (tabi bu işlemden önce telefonunuzu unlock etmeyi unutmayın.)

Unlock etme rehberi:

Yapacağın işlemler senin sorumluluğundadır. Telefonuna bir şey olursa sorumlusu ben değilim. Özellikle Rom yüklerken usb çıkışının
ve kablonun sağlam olmasına dikkat et çünkü herhangi bir temassızlıkta telefonun tuğla olur. - "DH The Notorious II"

İşlemleri yapmadan önce her şeyini yedek al çünkü telefon SIFIRLANACAK.

1-) Ayarlar - Telefon hakkında - MIUI sürümü kısmına üst üste 4-5 defa bas ve Geliştirici seçeneklerini aç.
2-) Ayarlar - Ek ayarlar - Geliştirici seçeneklerine gir. "OEM Kilit açma" kısmını tikle.
3-) "Mi Kilit açma durumu" kısmına gir ve izini onayla. Daha önceden giriş yapmadıysan Mi Hesabına giriş yap. 
Telefonunun Wifisini kapat ve alttaki "Hesap ve cihaz ekle" kısmına tıkla. Çin'e unlock edeceğine dair SMS gideceğinden dolayı
faturalı hattına 74-80 kuruş gibi bir mebla para yansıyacak.
4-) ADB Driverlarını yükle. (Klasörün içine attım.) (Mavi bi ekran açılacak, üst üste üç defa Y diyeceksin sonra da yüklenecek. Uygulamayı yönetici olarak açmayı unutma.)
5-) Mi kilit açma kısmına hesabımızı eklediysek, 7 gün beklememiz gerekiyor unlock etme istediğimizin Xiaomi tarafından onaylanması için. Sakın yeniden "Hesap ve cihaz ekle" kısmına basma,
yoksa 7 gün daha ek beklemek zorunda kalırsın. 7 gün sonra 6'ıncı aşamaya geç.
6-) Telefonunu kapat. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda bas ve fastboot moduna gir. Telefonunu bilgisayara bağla.
7-) "Bootlader Unlock et" klasörüne gir, "batch_unlock" aç. "SN" ve "Product" kısmında telefonunun görünmesi lazım ve LOCKED yazması lazım. ----Eğer görünmüyorsa ADB driverını
yükleyememişsin demektir. Yine olmazsa son çare "Xiaomi Mi tool V2" programını yükle, o program aynı zamanda driverlerı da yüklüyor. (Linkini word dosyası içerisine bıraktım.)
8-) Unlock tool içerisinden sol alttan telefonunda açık olan MIUI hesabına giriş yap. No. 1 kısmından Locked kısmının üzerine tıkla ve F6 tuşuna bas (Telefonun unlock edilecek ve içerisindeki her şey SİLİNECEK yedek almayı unutma!!)
9-) Telefonun başarıyla unlock edildi. İster custom rom yükle ister fastboot üzerinden istediğin bölgenin romunu yükle. Custom rom için TWRP klasörünü bıraktım.
10-) Telefonun unlock işleminden sonra yeniden başlatılacak ama beklemene gerek yok, hemen ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basarak yeniden fastboot konumuna getir.
11-) "Endonezya rom link" kısmından romu indir, masaüstünde zipten çıkar. "Rom yükle" klasörüne gir, "XiaoMiFlash" yönetici olarak çalıştır. Sol üstteki "Select" kısmına gir ve masaüstündeki rom klasörünin içerisindeki klasörü göster. 
sağ alttan "flash_all_lock.bat" kısmını seç.
12-) Telefonun fastboot modunda bilgisayara bağlı olduğu için şu an Endonezya rom yüklemeye hazırsın. "Flash" ve yüklenmesini bekle. "Success" dediği zaman telefonunu çekebilirsin.
13-) Telefon kapanıp yeniden açılacak. Yeniden bir format atmamız lazım (LOGD diye bir batarya sorunu olma ihtimaline karşı)
14-) Telefonunu kapat. Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basarak Recovery moddan telefonunu sıfırla.


Her şey hazır.


Bahsettiğim her şeyin bulunduğu zip dosyası:




Konu sahibi arkadaşım, ilk sayfaya sen bu yazıyı sabitle. Tekrar ediyorum, hiçbir şeyden sorumlu değilim. Deneyin ve sonucunu bana söylersiniz :)

Ek öneri: Romu yükledikten sonra Ayarlar - Sim kartlar ve mobil ağlar - 1'inci sim kart (veya 2 farketmez) üzerine tıklayıp alttan "Ağ tercihleri"ni "Wifi tercih et" kısmını açın ve Wifi calling'i aktifleştirin. :)

Ek bilgi: Endonezya rom'da çağrı kayıt etme özelliği de var.






https://disk.yandex.com.tr/d/EmeaHzWPgCFVHQ



Redmi Note 10 Pro Kamera Karşılaştırması


Videoyu izlemek için tıklayınız


Detaylı Kamera İncelemesi


Videoyu izlemek için tıklayınız

Kutu Açılımı

Videoyu izlemek için tıklayınız


Pubg Testi

Videoyu izlemek için tıklayınız


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 12 Aralık 2021; 12:38:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr , @The Notorious II
Amiral gemilerine bakmalısınız.Redmi serileri uygun fiyatlı cihazlardır,uygun fiyata cikartmak için de bi çok malzemeden ,özellikten kısarlar.Bu zamana kadar yüzlerce cihaz kulland...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Jakuboo - 3 yıl +18
Valla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bu ülkede verginin vergisi alınıyor. Bu yüzden orta segment bir cihazı 4k üstüne alıyoruz. Şimdi 4k bütçemiz var diyelim...
Yoruma Git
Yorumun Devamı whitechapel34 - 3 yıl +16
J
3 yıl
Yüzbaşı

Amiral gemilerine bakmalısınız.Redmi serileri uygun fiyatlı cihazlardır,uygun fiyata cikartmak için de bi çok malzemeden ,özellikten kısarlar.Bu zamana kadar yüzlerce cihaz kullandım hiçbirinin yamuldugunu da gormedim.Saglamlik testleri bana boş geliyor telefonu alıp yumruklayacak,mengeneyle sıkıştıracak varsa o ayrı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cybersoft
W
3 yıl
Yüzbaşı

Valla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama bu ülkede verginin vergisi alınıyor. Bu yüzden orta segment bir cihazı 4k üstüne alıyoruz. Şimdi 4k bütçemiz var diyelim 2 tane seçenek var birisi Redmi Note 10 Pro diğeri ise Samsung Galaxy A52. İki cihazın da birbirine üstün olduğu yerler var herkes kendi ihtiyacı doğrultusunda kararını veriyor. Bu yüzden yok "Note 10 Pro çöp" , "A52 alınmaz" tarzı konuşmaları mantık dışı buluyorum. Bu tarz tartışmalar yerine bu cihazlar neden ülkemizde bu paralara satılıyor diye sorgulanmalı. Redmi Note serisi her sene çıkan modellerle en çok satılan cihazlar listesine giriyor siz istediğiniz kadar sorunlu cihaz bu alınmaz diyin... İstatistikler şaşmaz..



S
3 yıl
Yüzbaşı

K
3 yıl
Yarbay

Bence de bükme testi telefon için kriter değil. Kİmse telefonu alıpta bükmüyor. Gözümüz gibi bakıyoruz valla :)



S
3 yıl
Yarbay

4 bin lira para verdim sorunlarlamı uğraşacağım diyen kişiler bu telefona neden bulaşmış onu anlamak gerçekten zor iş. Arkadaşlar bu telefon 190 dolara satılıyor avrupada, vergisi karı dahil 190 dolar, yaklaşık 160 euro yani. 160 birimlik telefondan beklentinizi yüksek tutmayın. Bunu alan insan zaten ufak tefek sıkıntılara razı olarak alacak. Türkiye de 4 bin birime satıldığına ne bakıyorsunuz siz, bu xiaomi firmasının suçu değilki. 200 dolar altı telefonlara 200 dolar vergi ekleyenlerde arayın bence kabahati.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Bak Şuan Elimde Olan Telefonda Aynı Anda Yaptıklarımı Yazayım. WhatsApp Üzerinden Birisi İle Görüntülü Görüşme Yaparken İnstagram Üzerinden Birisi İle Yazışıyorum Ve Arada WhatsApp Gruplarımdan İnsanlara Laf Yetiştirirken Aynı Anda YouTube Music Uygulamasından Müzik İndiriyorum Bunları Yaparken Google Play Uygulamaları Güncellemeye Başladı Arka Planda Ve Aynı Anda Telefon Şarj Oluyor Bunlar Yetmiyormuş Gibi Arada İnternette Gezinirken Arada Mesaj Geliyor Telefona. Telefon Cayır Cayır Yanıyor El Değmiyor Üst Tarafına.

Cihaz : Samsung Galaxy M31S
Eeeee, bu dediklerin bütün telefonlarla yapılıyor zaten.



D
3 yıl
Yarbay

Keşke Motorola şu cihazı ülkemize getirse de ortalık biraz rekabet görse.

https://www.gsmarena.com/motorola_edge_s-10705.php



S
3 yıl
Binbaşı

kabul etmek lazım,artik 3000lira altına alınabilecek telefon yok,ekonomi ve vergi durumları belli.. kaçak alırsanız da imei garanti vs.ile uğraşması var ki ben hic tercih etmiyorum.. yıllar once almıştım bu şekilde telefon ama epey basım ağrımisti..o saticilarin da çoğu sahtekar,kar marjlari yüksek;üstelik kutu baska,model baska, şarj cihazları orjinal değil,elden çıkarmak istereniz satması zor..ben garantili alıp 1 sene temiz kullanıyorum,yenisi çıkınca eskisini satip uzerine biraz koyup alıyorum.. kaçak macerasina girmek tercih meselesi tabi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 26 Mart 2021; 11:52:45 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

bootloader kilidi acilmadan rom yuklenmez..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 14 Nisan 2021; 22:47:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ZENGIN
E
3 yıl
Binbaşı

Rsa 1024 karakter uzunluğunda şifreleme var.kayıt olmuyor.. cihaz 8 ay sonra elinde kalabilir..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @eraysgt
S
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Telefona Tam Hakim Ve Dibine Kadar Kullanan Biri Bu Telefonu Duvara Vurur Net Söylüyorum Hocam.
Telefona tam hakim ve takıntı düzeyinde kullanım sorubnu arayan zaten gitsin 10 bine amiral gemisi alsın. Bu telefonla ne işi var. Neden ucuz sanıyorsunuz bu tür telefonları.



L
11 ay
Binbaşı

Bu nasıl Türkçe hocam allah aşkına? Ne yazdığını sen kendin okuduğunda anlayabiliyor musun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alimaruf1111
S
3 yıl
Binbaşı

elde yapılan test ne kadar güvenilir acaba..her cihaza aynı güç mü uygulanıyor,ne kadar süreyle üstelik? öyle test mi olur.. standart bir test cihazına koyarsın test edersin, eşit şartlarda ve güvenilir olur..eline al kır ikiye,bu çöp olmuş deyiver..ben pek aldırmıyorum bu testlere..o şekilde her cihazı eğip büker kırarsın.. zaten kilifsiz kullanılmaz bu cihazlar, alırsınız sağlam bir kılıf işinize bakarsınız.. birkaç modelin linkini ekledim yukarılarda..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 22 Mart 2021; 11:51:54 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Binbaşı

iner yarın o 2500 e..3400 lira verecen, kayıtla b.k pusurle ugrasacan, garantisiz cihazla cebellesecen..ne güzel is..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kayrabey
S
3 yıl
Binbaşı

almamalısınız..400 lira fark için o maceraya girilmez..o satıcılara güvenmeyin..2500 falan olsa neyse de 3400 nedir..az daha verip garantili alın bence..satacaginiz zaman elinizde kalır telefon,iyice zarar edersiniz.. ayrıca mi hesabıyla kilit açılması bir haftadan uzun sürüyor genelde,en son r. note 9 pro için 1 ay beklemiştim..3400 lira tek kelime ile kazık..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rıza.BN.
D
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

Arkadaşlar merhaba, yurtdışı malum yollarla kayıt edilmiş bir cihaz almak istiyorum önereceğiniz güvenilir sorun yasatmayacak bir satıcı tavsiyesi alabilir miyim buradan olur sahibinden olur.
Xiaomi'nin son dönem duyurduğu hiç bir telefona imei repair işlemi uygulanamıyor, yani bu sevdadan vazgeçin. Yaparız ederiz diyenlere de inanmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

Şuraya objektif ne varsa yazdık hala bilmiş bilmiş konuşanlar var.

Xiaomi kendisi bile kabul etmiş proximity sensor problemini. Continuously monitoring diyor yani izliyoruz,çözüm sunmaya çalışacağız demiş.

Telefonlarındaki sikayetlerden dolayı özel ekip kurmuş,neden kurmuş çünkü şikayetler almış yürümüş,önüne geçmek için.

Ekran titremesi ve wi-fi sorunları için videolar var youtube'da

Biz de ne varsa onu yazmışız.Olmayana da yok demişiz.Forumun ne işe yaradığını bilmeyen adamlar var diyelim biz de o zaman.

Burada birine faydalı olacak somut bir bilgi var. Bütün gün oyun oynayan,spotify dinleyen adama zaten sorun yok,adamın umurunda değil günde iki tane çağrı yapıyor. Kur Pubg geç.

Ayrıca kendi proximity sensor testini yaptığında da zaten geçemiyor cihaz.Yok kafana dik tutacakmışsın.Öyleyse diğer telefonlar niye her seferinde çalışıyor.Açı mı hesaplayacağız her seferinde ki dik tutsanda çözüm değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Onbaşı

İşlemci konusunda uzun vadede sorun yaşamazsınız mate 10 pro kullanıyordum zamanının en iyi telefonuy du note 10 pro orta segment olmasına rağmen daha iyi performans veriyor.Kesinlikle amiral gemisi hissiyatını alırsınız.ayrıca Samsung c9 pro var evde eski telefonum çocuklar kullanıyor onda da SD 653 işlemci var gayet iyi çalışıyor 4 yıldır.

Benim için çok önemliydi Navigasyona da çok iyi performansı var

Ekran kalitesi, kamera ,ses ,5020mA pil ,FM radyo, dahili kullanışlı uygulamalar, ufs2.2 depolama birimi bluetoot 5.1 ,kızıl ötesi sensör,parmak izi ve yüz tanıma çok hızlı ,dolu dolu say say bitmez,işlemci güçlü olduğunu hissettiriyor kullanırken ben memnunum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kaane94
S
2 yıl
Binbaşı

Gece 1 de işteyken eşimle konuşuyordum. Çocuk rahatsızdı durumunu sormak için aradım. Hararetli hararetli konuşurken birden telefonda efendim oğlum sesi geldi. Bir baktım eşimle görüşmemizi beklemeye alıp annemi aramış gecenin 1inde.
O an fırlatacaktım telefonu.
Benden bu kadar bu telefonla daha devam edemem. Daha en temel görevini yerine getiremeyen alet isterse 500hz ekranı olsun ister snapdragon 1500 olsun bişey ifade etmiyor benim için.
True Phone uygulamasını denedim onda da durum aynı. Ayrıca belirteyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.