Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
135
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Redmi Buds 4 ve 4 Pro global fiyatları belli oldu
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Redmi Buds 4 ve 4 Pro global fiyatları belli oldu
Geçtiğimiz aylarda Çin’de satışa sunulan Xiaomi’nin gürültü engelleme özellikli Redmi Buds 4 tam kablosuz kulaklık serisi global pazara çıkıyor. Vergiler dahil edilince haliyle fiyatlar da önemli bir miktar yukarı çıkıyor.



Redmi Buds 4 ve 4 Pro fiyatları



Redmi Buds 4 kablosuz kulaklık modeli 10mm dinamik ses sürücüleri barındırıyor. 35 desibel seviyesine kadar gürültü engelleme yapabilirken yapay zekâ bunun şiddetini ayarlayabiliyor. IP54 sertifikası ile su sıçramalarına dayanıklı gövde yekpare tasarıma sahip. Dış kısımda dokunmatik alan yer alıyor. Tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile 30 saate kadar çıkabiliyor. Fiyatı yaklaşık iki kat artarak 60 Avro olmuş.



Ayrıca Bkz.Redmi Buds 4 kulaklıklar geliyor



Redmi Buds 4 Pro ise 6mm+10mm çift dinamik sürücü ile geliyor. Ürün saplı bir tasarım benimsemiş. Gürültü engelleme 43 desibel seviyesine kadar çıkabiliyor ve rüzgar sesine karşı duyarlı. Ayrıca 59ms gecikme süresi sunan oyun modu da mevcut. Android cihazlarda 990 kbit/s olarak Hi-Res Audio ve LDAC elde ediliyor. Tek şarj ile 9 saat kullanım süresi elde edilirken kutusu ile 36 saate yükseliyor. 5 dakikalık şarj ile de 2 ssate yakın kullanım süresi sunuluyor. Redmi Buds 4 Pro için 100 Avro fiyat etiketi mevcut.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/10/04/redmi-buds-4-redmi-buds-4-pro-launched-specs-price/

 Haberi Portalda Gör

S
2 yıl
Yüzbaşı

E birde buds 4 pro duyurulmuştu. 170$ falandı. O cihaz bu mu oldu yoksa farklı cihazlar mı?
https://www.donanimhaber.com/xiaomi-buds-4-pro-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati--151641





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satürnlü06 -- 5 Ekim 2022; 12:39:23 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Yüzbaşı

Xiaomi'nin kulaklık konusunda ürün skalası çok geniş olduğu için kafa karışıklığına yol açıyor. Ayrıca bazı ürünler Türkiye'ye zaten hiç gelmiyor. Çine özel ürünler ama hepsiburada yada benzeri sitelerden temin edilebiliyor.




D
10 ay
Yarbay

Kulaklığı olmayanların olsun




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.