Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Realteklin sistemle uyumsuzluğu
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar S.a, önceki gün bir anda mikrofonum çalışmamaya başladı. Mikrofonda jak olarak sadece ön panel gözüküyordu.Bende realtek hd audioyu sildim düzeldi. Fakat ss engine kullanabilmem için realtek gerekiyor. Son sürümünü kurayım dedim sorun tekrarladı. Ne yapabilirim acaba?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_damn -- 30 Mart 2019; 12:42:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Binbaşı

bende de realtek yuklu iken hem hoparlor hemde kulaklıkta hışırtı sesi geliyor az önce sildim düzeldi herşey normal bilenler bilir call of duty 2 multip için yükledim acılmıyor realtek olmadan



T
5 yıl
Yarbay

dahili mi harici mi bu realtek? dahili ise en iyi çözüm ürünün kendi sitesinden verilen yazılımı kullanıp, update yapmamak. harici ise yine aynı şeyi önereceğim. yazılım yerine sadece driver klasörünü hedef göstermeniz sorunu çözebilir mi? ya da konu ses olunca maalesef diğer programların da etkisi olacağı geldi bir anda aklıma. codec felan ne varsa ses namına hepsini silin deneyin derim. mesya player, vlc, vb benzeri programları da dikkate alın..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam dahili ve asrockun sitesinden indirip yükledim bu driverda ise hoparlöre de ses gelmiyor deli oldum ya. Sesle alakalı program yok gibi sadece şuanlık gördüğüm discord ve steelseries in kulaklık programı var. Monitördeki hoparlörü Nvidia hd audio yönetiyor acaba onla bir çakışma filan olur mu?




Bu mesajda bahsedilenler: @The souls migration
L
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

SS engineyi çalıştırmaya çalışırken ayarlarla filan oynayayım dedim kulaklıklar için windowsonic i seçince hem program çalıştı hem de ne olduysa mikrofon düzeldi, anlamsız bir şekilde sorunlarım çözüldü gibi şuanlık, teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.