Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
267
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Realme Buds T100 fiyat-performansa oynuyor
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Realme Buds T100 fiyat-performansa oynuyor



Geçtiğimiz haftalarda Buds R100 görüşme özellikli kablosuz kulaklıklarını tanıtan realme markası şimdi de biraz daha maliyete odaklanan Buds T100 tam kablosuz kulaklıklarını satışa sunuyor.



Realme Buds T100 özellikleri ve fiyatı



Realme Buds T100 tam kablosuz kulaklık modeli 10mm dinamik bass sürücüsü kullanıyor ve sesler biraz daha dengeli hale geliyor. PEEK+TPU kompozit diyafram daha derin bass elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca uygulamada 3 farklı ekolayzır profili de yer alıyor.



Ayrıca Bkz.Realme Buds Air 3 Neo ve Buds Wireless 2S tanıtıldı



Oyun modu ile gecikme süresini 88ms seviyesine kadar indiren kulaklık yapay zekâ yardımı ile güçlü gürültü engelleme yapabiliyor. Ayrıca ses gürültüsünü 102 desibele kadar çıkarabilen bir mod da yer alıyor.



Bluetooth 5.3 sayesinde çevre çakışmaları da en aza indiren kulaklık tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabiliyor. Kutusu ile bu süre 28 saat oluyor. Realme Buds T100 kulaklık modeli için 18$ fiyat etiketi belirlenmiş.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_buds_t100_launch_28_hour_playback_attractive_low_price-news-55460.php

 Haberi Portalda Gör

Y
2 yıl
Yüzbaşı

18 dolar ve bu adamlar bundan kar ediyor.Kıskandım!



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
geçen yıl
Yarbay

Siyah olani ariyorum denk gelince alicam..

Yorumlari iyi




D
11 ay
Yarbay

Yaklaşık 2 ay önce 200 tl civarı fiyat ile satılan ürünü dün 460 tl ye aldım. Durmak yok yola devam




D
9 ay
Yarbay

Cuma sipariş ettim 499 TL ye Pazartesi geldi ertesi gün fiyatına baktım 599 olmuş valla dolar kurundan fazla artıyor dolara baktım artış söz konusu bile yok




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.