Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
364
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Realme, 50W mini SuperDart Charger'ı duyurdu
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Realme, 50W mini SuperDart Charger'ı duyurdu



Realme, ana şirketi Oppo'nun geçtiğimiz Temmuz ayında duyurduğu 50W mini SuperVOOC şarj cihazının yeniden markalanmış bir versiyonu olan 50W mini SuperDart Charger'ı piyasaya sürdü. Cihaz, Realme GT Neo'nun lansman etkinliğinde duyurdu.



Ayrıca Bkz.Xiaomi, OLED ekranlı MIJIA Pure Smart Humidifier Pro'yu tanıttı



Realme 50W mini SuperDart Şarj Cihazı



Realme'nin şarj cihazı, Oppo'nun şarj cihazıyla aynı özellikleri sunuyor. Cihazda geleneksel silikon yerine Galyum Nitrür (GaN) malzemesi kullanıldığı için boyut olarak küçük ancak yüksek kapasiteli bir şarj cihazı elde edilebildi.



SuperDart şarj protokolünün yanı sıra 27W USB PD (Güç Dağıtımı), PPS'li 50W USB PD (Programlanabilir Güç Kaynağı) ve Qualcomm Hızlı Şarj gibi standart şarj protokollerini destekleniyor.



Realme, 50W mini SuperDart Charger'ı duyurdu



Güvenlik için şarj cihazı, aşırı akım koruması, aşırı voltaj koruması ve kısa devre koruması gibi 13 katmanlı bir koruma sağlıyor. Yaklaşık 60 gram ağırlığında ve 82,2 x 39 x 10,5 mm boyutlarında olan şarj cihazı, yalnızca beyaz renkte satışa sunulacak ve yanında sarı renkli USB Type-C - Type-C kablosu verilecek.



İlginç olan kısım ise fiyatlandırmada ortaya çıkıyor. Oppo şarj cihazı için 61 dolar fiyat etiketi sunuyorken Realme olarak yeniden markalanan şarj cihazı 53 dolar fiyat etiketine sahip. 




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/31/realme-50w-mini-superdart-charger-china-launch-price-specs-features/

 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Teğmen

Standart bi hızlı şarj yaygınlaşmadı malesef.Zamanında birileri fikir hakkı istemiyorum alın yeterki koyun telefona diyeydi iyiydi




İ
3 yıl
Yarbay

Tasarımı ilginç. Cepte taşınabilir.




S
3 yıl
Yarbay

Bunları ülkemize getirip satsalar keşke. Şuan realme 7 kutudan çıkan adaptörü yedek olarak almak istesem bulamıyorum. Aliexpresste sahteler vs dolu guvenemedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.