Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
435
Tıklama
0
Öne Çıkarma
✶✶Razer Synapse Razer Deathadder chroma Mouse 'u gormuyor✶✶
K
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar bir yakinim amerikadan hediye getirdigi Razer Deathadder chroma mouse 'u windows 7 yuklu (64bit) olan bilgisayarima taktigimda normal olarak calisiyor ama dpi macro ve diger ayarlar icin razer sitesinden Synapse yazilimini indirdim o program mouse 'u gormuyor dun aksamdan beridir nette arastiriyorum ama bir sonuc alamadim fikri olan arkadaslar yardimci olurlarsa cok memnun olacagim.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
8 yıl
Yarbay

Kutusuna bir baksana belki Windows 7'de özelleştirme desteklemiyordur.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Kutusuna bir baksana belki Windows 7'de özelleştirme desteklemiyordur.

kutuya simdi baktim xp -7 -8 baya bir destegi var . bolge ve dil seceneklerinden amrika ve ingilizceyi secin diye bir yazi okudum biraz once klavye felan ingilizce oldu kaldirip tekrar yukledim synapse yi ama hala gormuyor cok ilginc boyle bir markanin boyle bir sikintisi oldugunu ilk kez gordum acikcasi yada problem benden kaynakli.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.