Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
326
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ramlerimi 1600 mhzde kullanamıyorum
A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

1600 mhz ocz urban elite ddr3 ramlerimi 1600 mhz de kullanamıyorum
anakartım default olarak ramleri 1066mhz görüyor ve 1066mhz de sorunsuz çalışıyor , ram hızını biostan 1600mhz'e ayarladığım zaman da pc de resetlenmeler ve windows boot sorunlarıyla karşılaşıyorum acaba bunun sebebi nedir ? anakartım Gigabyte ex58-ud3r



N
13 yıl
Yarbay

Reminin internetten istedigi voltaj ve zamanlama değerlerine bul onları el ile gir sonra 1600 yap ve kaydet ve cık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Ramlerin istedigi voltaj ve zamanlama değerleri 8-8-8-24 1.7V şeklinde ben bunu aynen uygulamama rağmen yukarıda söylediğim şekilde sorunlar yaşıyorum, ramlerin anakartla resmi bir uyumsuzluğu da yok gigabyte'ın listesinden gördüğüm kadarıyla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yarbay

voltaj aralıgı icin ne diyor ?biraz daha ver aralık dahilinde kalarak ,olmadı cl9 yap oyle dene bi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yüzbaşı

yazılı voltajı ver fazlasını verme 1.7 yazıyorsa 1.7 ver ram tımınglerınıde auto yap oyle dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar söyldediklerinizi denedim 1.7v ile boot etmedi pc bende 1.8v'a aldım ve timingleri elle girdim pc sorunsuz boot etti gün içinde belli bir süre pc yi kapatmadan hiç sorunsuz kullanabildim yanlız ertesi gün sabah açtığımda pc boot esnasında hata verdi ve restart yaptığımda POST screen da ramlerin 1066mhz 'e geri döndüğünü gördüm :S



A
13 yıl
Er
Konu Sahibi

gigabyte ex58-ud3r
i7 920 cpu
1.5tb seagate hdd
silverstone strider 750w psu
his hd4890 1gb vga



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.