Merhaba Arkadaşlar, Anadolujet ile uygun bilet buldum ve Ramazanda Adanaya gitmek istiyorum. Acaba lokantalar iftar ve sahur dışında açık mıdır, rahat rahat yemek yiyebilir miyiz, bilgisi olan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kesinlikle aciktir. Kapli yer olmaz. Zaten o sicakta cok oruc tutan da yok. O konuda sikinti olmasin
Aman gittiğimizde Erzurum gibi bir yerle karşılaşmayalım da
Kesinlikle erzurum gibi bi yerle karsilasmazsiniz. Tamam adananin bazi mahalleleri biraz ekşın li yerler. Ama onlar da genelde kenarda kalan yerler. Merkez ve kuzey adana canli ve kesinlikle modern bi yer
Adana'da ramazanın varlığını yokluğunu farketmezsiniz. Kamuoyunda sıkıntılı bir şehir olarak bilinir ama aynı lokantada yanyana masalardan birinin iftar yaptığı birinin rakısını içtiği ve iki tarafın da birbirine kötü gözle bakmadığı çok nadir şehirlerdendir.
Anadolujet ile uygun bilet buldum ve Ramazanda Adanaya gitmek istiyorum. Acaba lokantalar iftar ve sahur dışında açık mıdır, rahat rahat yemek yiyebilir miyiz, bilgisi olan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.