Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ram Sorunu
M
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Öncelikle Herkese Merhaba
Umarım günleriniz çok güzel geçiyordur. Casper Nirvana C900 modeline sahip bir Dizüstü Bilgisayara sahibim. Bilgisayarın kendisinde Crucial 8 GB DDR 4 2400 MHZ Ram bulunmakta. Bilgisayarımın içinde 2 tane Ram slotu bulunmakta ve birisi boş. Bende Bilgisayarıma Ram takviyesi yapmayı düşündüm ama geleceğe dönük daha uzun soluklu gitmesini istediğim için 8 GB Ram takviyesi yerine 16 GB lık bir Ram takviyesi yapmak istedim.
internette Anakartım kaç GB Ram e kadar destekliyor hem Türkçe Hem İngilizce arama yaptım ama hiçbir sonuç bulamadım. Yenil Nesil Bir Dizüstü Bilgisayar olduğunu düşündüğüm için en azından 32 GB a kadar desteklediğini tahmin ederek Mushkin 16GB DDR4 2666 MHz Notebook Ram aldım şuan hatta Kargo da ve gelmekte merak ettiğim 2 şey var ;
1.si Anakartım kaç GB a kadar ram desteği sunmakta (ANAKART MODELİM : NİRVANA NB C900)
2.si aldığım Notebook Ram 2666 Mhz anakartım bu MHZ yi dektekliyor mu desteklemiyorsa çalışır mı bilgisayarıma takarsam destekliyorsa da kaç Mhz ye kadar destekliyor?

Eğer bilgi sahibi olan DonanımHaber Forum kullanıcıları varsa ve yardımcı olursa çok teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muyendiz28 -- 21 Ocak 2020; 10:18:12 >

V
4 yıl
Yarbay

Şimdiye kadar gelmiştir zaten. Nedir son durum?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet dediğiniz gibi çoktan geldi ve kullanmaya başladım. Bilgisayarı servise götürdüm ve taktırdım sorunsuz bir şekilde de çalışmakta. Yani şuan bilgisayarımda 24 GB Ram bulunmakta. 2666 Mhz yi de desteklemekteymiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @V1CT0RY
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.