Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
1184
Tıklama
0
Öne Çıkarma
QUARESMA AFFEDİLDİ!
B
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Quaresma affedildi

Beşiktaş’ın, İspanya’da Atletico Madrid ile oynadığı ilk maçın devre arasında Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile küfürlü bir şekilde tartışan ve ardından kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma affedildi


02:30 | 16 Mart 2012

< Resime gitmek için tıklayın >

Olaydan büyük pişmanlık duyan ve bir süredir Carvalhal’dan özür dilemek için uğraş veren yıldız futbolcu sonunda bu isteğini gerçekleştirdi. Dün maçtan önce tesislere giden Querasma hem hocasından hem de takım arkadaşlarından özür diledi. Atletico maçını tribünden izleyen Portekizli oyuncu takımının pazartesi günü sahasında Manisaspor ile oynanacağı lig maçının kadrosunda yer alacak.



İ
12 yıl
Yarbay

heh tam oldu, şunda bile istikrar sağlayamıyoruz. o zaman hiç kadro dışı bırakmiycaktın, bu olayı hiç dışa vurdurmiycaktın.

ben şimdi herhangi bi beşiktaş oyuncusu olsam, gider hocanın yüzüne tükürürüm, yerim garanti çünkü affedilcemde.

sonra bi dakka bakarmısın hocam derim bi odaya çağırırım, bu arada ben sandalyeye çıkmış vaziyetteyim. sıcaklamışındır sen şimdi su vermek sevaptır diyip yüzüne işemeye başlarım.

sonuç, kaptanlığa terfi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
12 yıl
Yarbay

Oooo sihirbaz gelmiş beyler, panik yok şampiyonuz!
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Onbaşı

şu portekiz liler bi defolsun gitsin yaw , toplu hale şutingen ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cinobaggio

şu portekiz liler bi defolsun gitsin yaw , toplu hale şutingen ....

Ne çabuk da nefret ettiniz adamlardan. Çete çete diyip seviniyordunuz şimdi birisi başımızdan alsa diye dua ediyorsunuz. Zor vallahi beşiktaş'ı eskisi gibi zirveye oynarken görmek istiyoruz bizim geçen sezonki halimiz gibisiniz. Tek fark biz o sezon sizden puan olarak daha aşağılardaydık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Yarbay

Valla abi adamı her türlü arıyoruz sahada kusura bakmayın. Çünkü Fernandes'ten başka yaratıcı oyuncu yok.



C
12 yıl
Yüzbaşı

Bu haber doğruysa Carvalhal'ın gözümde kalan son o ufak değeri de bitmiştir. Madem affedecektin, kendi egonu öne koyup bu adamı en önemli maçında kadroya almadın demektir. Al oynat şimdi Manisa'ya Kombassan Konyaspor'a karşı. Turşusunu kur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
12 yıl
Yarbay

Quaresma'ya kızanların dün sahada nasıl aradığımızıda görmelerini isterim.İlk maçta arkasında Veli olduğu gibi o kanat otoban olmuştu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Binbaşı

İbrahim Üzülmez'in bir açıklaması aklıma geldi.

“Quaresma Necip’e yumruk atsaydı…” Beşiktaş’ta Ankaragücü ile deplasmanda oynanan Spor Toto Süper Lig maçının devre arasında İbrahim Toraman’a saldırdığı gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez, TRT 1′de yayınlanan 1′e 1 Futbol programına katıldı. İbrahim Üzülmez, programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte programdan yansıyanlar….

Sergen Yalçın: “Galatasaray maçını nasıl yorumlayacağız ne diyeceğiz ki yani. Galatasaray Antalya’yı nasıl yensin. Bu takımın şimdi önüne Ronaldoyu bir tarafa Messi’yi bir tarafa koysan ne olacak ki 3 tane atsa 4 tane yicek. Öyle bir görüntü var Galatasaray’da. Futbol ekip işi ekibin iyi olması lazım. Bugün vasatın üzerinde olmayan birçok oyuncu Galatasaray takımında. Galatasaray takımının istikrar yakalaması mümkün mü?. Mümkün değil! Bu takımdan seneyede birşey olmaz. Ondan sonraki senede birşey olmaz böyle giderse. Sen Hagi’ye transfer yaptırdın Zapata’yı aldırdın. Kale’de kim oynuyor Ufuk oynuyor. Bana sorarsanız Galatasaray’da Milan Baros harici hiçbir yabancının olmaması lazım şu anda takımda. Hepsini gönderirim.Mersin İdman Yurdu kulübü açıklama yapmadı mı? Biz Stancu’yu 300bin euro’ya almadık demedimi adam bize önerdiler felan. Galatasaray 5 milyon Euro’ya aldı.”

“BUNLAR YILDIZ İSE MESSI’Sİ , RONALDO’SU, INIESTA’SI, ÖZİL’İ NEDİR!”

İbrahim Üzülmez: “Yabancı konusunda da kafam takılıyor benim. Yani 2 tane oyuncuyu locada maç izlettirmenin ben çok lüks olduğunu düşünüyorum. Üstelik camiaların bu kadar borç içerisinde olduğu bir dönemde. Ya bu yabancı sayısını 6 yapın ya da 10 yapın. Yani 6+2+2+2 ne olduğunu anlamıyorsun. O kadar büyük paralar veriyorsunuz oyunculara bakıyorsunuz locada maç izliyorlar. Bu oyuncuların sahanın içerisinde olması gerekiyor,ya da bu oyunculara bir şekilde federasyonun el atması lazım. Türkiye gelen oyunculara çok büyük paralar verildiğini düşünüyorum ben. Bu problemlerin çözülmesi için başkanların iyi bir muhalefete ihtiyaçları var. Hata yapılırsa yönetimler eleştiri alabilmeli alsınlar. 5 milyon euro’yu Stancu gibi oyunculara veriyorsunuz Galatasaray’ın hali ortada. Ben inanmıyorum işte yöneticinin aldığı oyuncuyu bir odaya alıpta beklentisini camianın beklentisini, takımın beklentisini anlattıklarına hiç inanmıyorum. Yabancı oyuncuları öyle bir karşılıyoruz ki, önüne gelen oyuncular yıldız diye lanse ediliyor bu ülkede, biz eğer yıldızsak bunun Messi’si Cristiano Ronaldo’su,Iniesta’sı, Mesut Özil’i nedir yani onu da anlamadım. Bizim gazetelerimizde de böyle şeyler var, bizim oyuncularımızda bunları gördüğü zaman hemen havaya giriyor tabi.Türkiye ‘de eğer yıldız diye tabir ettiğimiz diye oyuncu varsa öbür oyuncular (Messi vs) uzay oyuncusu.”

Ersin Düzen: “Senin Ankaragücü maçından sonra yaşadığın olayı bir yabancı oyuncu yaşasaydı, Beşiktaş yönetimi aynı tavrı gösterirmiydi?”

Sergen Yalçın: “Quaresma kavga etseydi mesala?”

“QUARESMA KAVGA ETSEYDİ BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ AYNI ONA GÖSTERMEZDİ”


İbrahim Üzülmez: “Kesinlikle gösterilmezdi. Ben bu camiayı cok seviyorum ölene kadar da beşiktaşlı olucam ama Beşiktaş takımının içerisinde geriye dönüp baktığımızda da bazı dsiplinsiz olaylar oldu ama gecenin sabahında bu kadar acele karar alınmasınıda çok anlamış değilim. Yönetimin Gecenin sabahına karar almasını yadırgadım açıkcası. Yani beklenebilirdi niye bu kadar acele edildi karar alındı. Sonuca biz 30 yaşında oyuncu değiliz 25 yaşında oyuncu değiliz. 36 37 yaşında bir oyuncuyuz. Başkan’da bir değişim içerisinde olduğunu söyledi herhalde o değişimde benle başladı.Geriye dönüpte saygı duymaktan başka yapacak birşeyimiz yok.Ama şunu söyleyeyim Üzgünüm bu şekilde gündeme geldiğim için üzgünüm. Öyle bir dönemde kadro dışı bırakıldım öyle bir dönemde sözleşmem fes edildi ki 1 sene daha futbol oynamak istiyordum ben.”

Sergen Yalçın: “Ben buna diyordum ki yeter artık futbolu bırak diyordum. Yeter ya yapıştın oraya bırakmıyosun diyordum. İbo diyorki “güçlüyüm, iyi oynuyorum, 1 sene daha oynarsam çok iyi olur benim için” diyordu.”

İbrahim Üzülmez: “Evet”

“LAZIO MAÇININ ARDINDAN SOYUNMA ODASINDA LUCESCU’YA SALDIRDILAR”

Sergen Yalçın: “Ben dedim ki “oğlum sen böyle oynarsan 5 sene daha oynarsın yani, bu güçlülükle” İbrahim’in çok profosyonel bir hayatı var bizim gibi değil. Antremanına gider, ordan evine gider, aile hayatı düzgün. Her antremana güçlü gelir hep diridir.çoğu oyuncu haftanın 3 antremanına baygın gelir. Antremanı zor bitirir çoğu oyuncu. Tayfur gibi İbrahim gibi oyuncular hep güçlüdür antremanlarda. İbrahim’in yaşadığı olaylarla ilgili bir örnek verim geçmişten. Biz İtalya’da Lazio ile oynarken, İbrahim’de oynuyordu o maçta.”

İbrahim Üzülmez: “Vardım o maçta”

Sergen Yalçın: “Soyunma odasında Lucescu’ya saldırdılar maçtan sonra. Duşların orda. Sinan abi filan biz filan atladık ne yapıyorsunuz size diye , hocaya saldırdılar biz senin yüzünden berabere kaldık, şampiyonlar liginden gruptan çıkıcaz yoksa. Araya girdik biz napıyorsunuz diye çocukları uçurttuk. Şimdi hiç gündeme gelmedi mesala. Eğer isterseler bu olayı kapatırlar. E bunlar kadro dışı kaldılar beraber sezon başı , işte göndericez felan filan edicez derken, e tekrar takıma döndüler. Demekki istediğiniz zaman bazı şeyleri halledebiliyomuşsunuz. Ben onun bilmediği birşey söyleyeyim ona kadro dışı kalmasıyla ilgili ben bunu çok iyi biliyorum, burda teknik direktör ve 3 4 tane yabancı oyuncunun çok büyük katkısı var İbrahim Üzülmez’in kadro dışı kalmasında. Çünkü yönetimin ve başkanın bu konuyla ilgili 3 4 tane yabancı oyuncuyla görüştüğünü biliyorum.”

Ersin Düzen: “Disiplin konusundaki uyarılarınmı yanlış anlaşılıyor İbrahim Toroman konusunda?”

İbrahim Üzülmez: “Takımın en genç oyuncusu neyse benim için yabancı oyuncusuda aynıdır, hiçbir oyuncuyu takım kaptanı olarak orda ayırt edemem. Eğer orda bir dsiplin varsa, kamp kıyafetlerinde herkes aynı giyecekse herkes aynı giyecektir. Bu ibrahim Üzülmez içinde geçerlidir Quaresma içinde geçerlidir, Guti içinde geçerlidir. Onların hiçkimsenin önüne geçmesine ben izin vermem. Bu konuda kendimi biraz daha tutabilirdim, yapamadım işte yapamadım.”

Sergen Yalçın: “Politik davranamıyor, öyle birşey ki böyle tez canlı bir olay olduğu zaman hemen tepki gösteriyor. Bende öyleyim. 11 sene Beşiktaş kulübüne hizmet etmiş, böylemi ayrılmalıydı.”

Ersin Düzen: “Sözleşmenin fes edileceği konusundan ilk nasıl haberin oldu, kim telefon açtı?”

İbrahim Üzülmez: “O olayın ertesi günü kulübe çağırdılar, idman yapmıştık zaten, Serdar abiyle Cengiz abiyle , başkanımla konuştum birşekilde karar alınmış, konuşmamızda karar alındığını anladım, ben kendilerinden sezon sonuna kadar oynamayı istedim , 11 yıl mücade ediyorsunuz bu takımın kaptanlığını yapıyorsunuz, bu şekilde Beşiktaş’tan ayrılmak çok doğru değil, tabi ki yanlışlarım vardı, kabul ediyorum ama onlar da bekleyebilirdi biraz daha. Ben onun üzüntüsünü yaşıyorum.”

“BÖYLE BİR OLAYLA İLGİLİ HERHANGİ BİR YABANCI GÖNDERİMEZDİ”

Ersin Düzen: “Biz böyle karar aldık mı dediler yoksa Schuster gitmeni istiyor mu dediler?”

İbrahim Üzülmez: “Schuster diye bana kimse birşey söylemedi, Bu konuyu ben çok fazla araştırmadım olaydan sonra üzüntülüydüm, istanbulda da bulunmadım. Böyle bir olayla ilgili herhangi bir yabancı gündeme gelse hiçbirbi gönderilmez bu ülkede ben inanmıyorum. Oynamayan bir yabancı gönderilmez.”

Sergen Yalçın: “Şimdi ilk kez anlatacağım bir olay var, sen de orda odadaydın, kupayı aldığımız Fener maçını hatırlıyorsun İzmir’deki o hafta neler olduğunu biliyorsun. Paralar ödenmiyor, herkes isyanda. Biz dedik ki “ne yapıcaz” paralar ödenmiyor, kaç aydır paralar ödenmiyor yani, dedik ki antremana çıkmayalım. İşte Tigana geldi dediki: “Çıkmayın, paranız ödenmiyorsa niye antremana çıkıyorsunuz, ben sizin arkanızdayım sonuna kadar” dedi. Dedik tamam bizde karar aldık antremana çıkmıyoruz dedik biz paralar ödenmiyorsa, başkan geldi , biz 4 5 kişi başkanın odasına gittik. Tümer, ben, ibo, toroman, Tayfur vardı. Ben tabi kaptan olarak ben dedim ki “paralar niye ödenmiyor?”biz sezon bitmiş kupa oynayacağız moral olsun takıma birşey ödeyin en azından. “ya işte ödeyecektikte, şöyleydi falandı filandı”. Nitekim iki gün sonra paralar ödendi biz antremana çıktık. İbrahime Bak dedim bu olayın faturası bana çıkacak sonunda banada çıkacak biliyorum”

İbrahim Üzülmez: “Evet”

“İBRAHİM’İN SÖZLEŞMESİNİ SCHUSTER’İN İSTİFA ETTİĞİ GÜN FESH ETTİLER.”

Sergen Yalçın: “Ama dedim ki hiç önemli değil ben zaten göze almışım bunu o toplantıya giderken, ben takım kaptanıyım ben en önde olmam lazım orda, ben dedim orda şu anda olması gereken bu sonra paralar ödendi 2 gün sonra, sezon bitti bana jubile teklif ettiler işte. Bu kadar basit bir iş yani futbol. Bu kadar emek verirsin, kupalar kazandırırsın, şampiyonluklar kazandırırsın, gün geldiği zaman derlerki “hadi kardeşim senin mukaveleni fesh ediyoruz, hadi güle güle” derler adam. Hemde kulübün içerisinde beşiktaş’tan olmayan birisi gelir orda senin biletini keser bu kadar nankör futbol. Neymiş kavga etmişler. Antremanlarda birsürü kavga oldu ne oldu hiçbiri basına yansıdımı Hemde ünlü oyuncular kavga etti, önemli oyuncular, antremanda tekme tokat birbirine giren kaçta oyuncu var benim bildiğim, hiçbiri basına yansımadı ne oldu. Antremandan sonra oturursun konuşursun sorun hallolur.”

İbrahim Üzülmez: “Öyle bir zamanda sözleşmek fesh edildi ki, şubat ‘ da hani başka biryere gidip oynama şansınız yok. Şu anda Super Ligde her takımda oynayabilecek inancı taşıyorum. En azından kadro dışı bırakılsaydım antremanlara devam etseydim.”

Sergen Yalçın: “Schuster’in istifa ettiği gün İbo ile telefonla konuşuyoruz dedim ki “hemen yarın yönetime git, Tayfur’da hoca oldu, git dedim affını iste, sen ne yaptınki herkes kavga eder, sen azından sezon sonuna kadar bu formayı taşıyıp sezon sonu jübileni yaparsın”dedim. Schuster’in istifa ettiği gün mukavelesini fesh ettiler. Çünkü böyle bir talep gelebileceğini bildikleri için o gün mukavelesini fesh ettiler.”

Ersin Düzen: “Soyunma odasında yaşanan olay hiçbirşekilde affedilmeyecek, göz ardı edilmeyecek bir olay mıydı?”

İbrahim Üzülmez: “Anlık olmuş bir olaydır, bu tip olaylar anlık olur zaten. Kişisel bir mevzu değildi, daha öncesinde birşey yoktu anlık oldu. Şu anda da birsürü arkadaşımla görüşüyorum ben. Beni arayan oyuncular var. Gidiyorum tesislere oturuyorum oyuncu arkadaşlarımla çay içiyorum, muhabbet ediyoruz. İbrahim’le hiç görüşmedim o olaydan sonra.Her oyuncu her oyuncuyu sevmek zorunda değil ki. Bu olay doğru bir olay değil, bunu kabul edebilecek kadar da erdemli bir insanım. Yaptığın hatanın karşılığını ödüyorsun diyenlerde vardı ama yapcakta çokta fazla birşey yok keşke beklenilseydi.”

“QUARESMA GİTSE NECİP’E YUMRUK ATSA HİÇBİRŞEY OLMAZDI.”

Sergen Yalçın: “Farzedelim Quaresma devre arasında gitti Necip’e yumruk attı ne olur? Söyleyin bana ne olur?”

İbrahim Üzülmez: “Hiçbirşey olmaz.”

Sergen Yalçın: “Hiçbirşey olmaz. Bu iş bu kadar basit yani. Yapmak istiyorlardı kestiler biletini bundan ibaret olay.”

Sergen Yalçın: “Antreman yapıyorsundur sen?”

Ersin Düzen: “Oynamak istiyormusunuz?”

İbrahim Üzülmez: “Oynamak istiyorum yani, tekliflerde geliyor, yurtdışından teklifler geliyor. Sezon bittikten sonra sağlıklı bir şekilde karar vericem.”

Sergen Yalçın: “Mantıklı yani, sende katar matar ordan birşeyler kap yani. Buraya geliyorlarmış yatmaya sende oraya git bari. Ama sen ordada oynarsın ordada sıkarsın.”

Ersin Düzen: “Beşiktaş’ın bu duruma gelmesinin sebebleri sizce nedir, Ligde’ki bu durumunu nelere bağlıyorsunuz?”

İbrahim Üzülmez: “Beşiktaş şu anda Super Lig’in en iyi kadrosuna sahip takımlarından birisidir. Çok yetenekli oyuncular var, bireysel oyunu ön planda tutan oyuncular var, kaliteli oyuncular var, var ama saha içerisinde takım olabilmek çok önemli. Beşiktaş’ın şu an ki kadrosu eğer rakip kadar mücadele etse rakip kadar istese ben Süper Lig’de her takımı yenebilecek bir kadroya sahip olduğunu düşünüyorum.Yabancı oyunculardan Simao biraz daha iyi, benim de çok beğendiğim bir oyuncu, karakter olarakta çok düzgün bir oyuncu.Şimdi öyle bir ilgi gösteriyoruz ki bu oyunculara genel olarak camialarımız, taraftarlarımız, biz bu oyuncuları alıyoruz hava alanında binlerce kişiyle karşılıyoruz, geliyoruz binlerce kişiyle imza töreni düzenliyoruz, bir maç oynuyorlar gazeteler, televizyonlar, taraftarlar, bu yanında yönetimler, o kadar büyük ilgi gösteriyoruz ki bu oyuncu birden bire ben nereye geldim diyor. “Ben ne kadar önemli bir oyuncuyum” diyor. Ama bakıyorsunuz avrupa’da hiçbir başarımız yok. Türkiye farklı bir futbol ülkesi, Schuster Türkiye’yi avrupa gibi gördü. Türkiyede oyuncuları motive etmeniz lazım ilk 11′i kurmak yetmiyor.”

İbrahim Üzülmez: “Sergen’e attırdığım çok gol var. Londra’daki Chealse maçında sergene ilk golü ben attırdım. Sahayı turladı. Tur attı sahada sevinçten. 3-2 biten Valencia maçı öncesi antremanlarda takılıyorduk birbirimize, hangimizin daha yakışıklığı olduğunu anlatıyorduk birbirmize. Derken onu kendi aramızda karar verdik, Lucescu’nun odasına gidicez, Lucescu karar vericek buna. Lucescu’ya dedik hocam biz böyle bir tartışma içerisindeyiz, biz bunun kararını veremiyoruz siz ne diyorsunuz. Ikimizde böyle bir baktı “ya dedi ikinizde kötüsünüz, bunun dedi kararını sabah veriyim mi “dedi.boynu büyük bir şekilde çıktık ikimizde odasından.”


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Yüzbaşı

emre tilev;
ibrahim toraman araya girer q7 özür diler ve Carvalhal affeder olayın tüm detayı bu ve hepsi bugün antrenmanda olur. pazartesi manisada var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
*
12 yıl
Yarbay

bizim takımın maçlarını komedi filmi olarak vizyona sürsünler bence borçlar kısa sürede kapanır o zaman


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

Ya madem affedeceksin Madrid maçında affet de oynasın, madem affetmeyeceksin hiç etme. Böyle iş mi olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

aklıma dolaylı yoldan mendes geliyor ama quaresma bize tur atlattırıcak kadar önemli bir oyuncu değil bence . Hatta oynasaydı atletico'nun işine bile gelirdi , ilk maçda onun kanadından yedik golleri , veli teke tek kaldı hep nitekim bölgesi değildi zaten .


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

q7'in arkasında hilbert gibi 3-5 ciğerlik adam olmadığı sürece eleştirilmeye devam edecektir..
her iki kanatta da ne ekrem,ne ibrahim t. ne tanju ne de veli onun eksiğini kapatamaz..çok koşuyor dediğimiz ismail bile yeri geldiğinde ileriden dönemiyor ama hilbert ortayı yaptıktan(en son ne zaman düzgün zaman orta yaptığını hatırlamasamda)sonra pozisyonun devamında defansda ki yerine dönüyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

aklıma dolaylı yoldan mendes geliyor ama quaresma bize tur atlattırıcak kadar önemli bir oyuncu değil bence . Hatta oynasaydı atletico'nun işine bile gelirdi , ilk maçda onun kanadından yedik golleri , veli teke tek kaldı hep nitekim bölgesi değildi zaten .

bu maçta kimin kanadından yedik golleri
adam varken de yokken de suçlu...



W
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

q7'in arkasında hilbert gibi 3-5 ciğerlik adam olmadığı sürece eleştirilmeye devam edecektir..
her iki kanatta da ne ekrem,ne ibrahim t. ne tanju ne de veli onun eksiğini kapatamaz..çok koşuyor dediğimiz ismail bile yeri geldiğinde ileriden dönemiyor ama hilbert ortayı yaptıktan(en son ne zaman düzgün zaman orta yaptığını hatırlamasamda)sonra pozisyonun devamında defansda ki yerine dönüyor..

arada isabetli orta yapıyor hilbert. 10 orta açıyorsa en az 3 tanesi isabetli, 5 tanesi rakibe kalan 2 tanesi de niğdeye kadar gidiyor. en azından deniyor yani..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

bizim takımın maçlarını komedi filmi olarak vizyona sürsünler bence borçlar kısa sürede kapanır o zaman



Doğru söze ne hacet.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

Şu Hilbert hiç sakatlanmazdı, Alman adam çok istikrarlıydı, bir sakatlandı gitti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Yarbay

takımda iddia kalmayınca, affedilse ne olur affedilmese ne olur



E
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

aklıma dolaylı yoldan mendes geliyor ama quaresma bize tur atlattırıcak kadar önemli bir oyuncu değil bence . Hatta oynasaydı atletico'nun işine bile gelirdi , ilk maçda onun kanadından yedik golleri , veli teke tek kaldı hep nitekim bölgesi değildi zaten .


Quaresmalı da 3 yedik Quaresma'sız da 3 yedik hocam.Karşıdaki takım Barca'ya kendi evinde kafa tutmuş hatta ezmiş bir takım.A.Madrid-Barca maçı izledim ondan böyle konuşuyorum.Bu yenilgi çok normal.Dün gece Q7 olsaydı da pek bişey değişmezdi zaten.