Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS4 özel oyunu Until Dawn'ın geliştiricisi gizemli bir oyun üzerinde çalışıyor
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PS4 özel oyunu Until Dawn'ın geliştiricisi gizemli bir oyun üzerinde çalışıyor



Until Dawn ve The Dark Pictures Anthology gibi interaktif korku macera oyunları geliştirilen popüler oyun stüdyosu Supermassive Games'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.



Ayrıca Bkz.Konsolda PS5'e özel olan Bethesda oyunu Deathloop bir kez daha ertelendi



Şu sıralar ilk iki oyunu Man of Medan ve Little Hope olan The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü ve son oyunu olan House of Ashes üzerinde çalışan Supermassive Games, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Ne yazık ki oyun ile ilgili hiçbir detay verilmedi ancak açılan iş ilanına ve daha önce yapılan açıklamalara göre yeni bir IP olacağını söyleyebiliriz.



Hatta iş ilanına baktığımızda bu sefer oyunun interaktif olmayacağını bile düşünebiliriz çünkü stüdyo bir savaş tasarımcısı arıyor. Ayrıca kullanıcı arayüzü programcısı, seviye tasarımcısı ve birkaç çalışan daha arıyor. Supermassive Games'in oyunları genelde aynı tonda olsa da ortalama üzeri oyunlar sunduğunu söyleyebiliriz. Ancak artık sanıyoruz ki tarzlarını biraz değiştirmeleri gerekiyor.



The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü ve son oyunu olan House of Ashes, bu yıl içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için yayınlanacak.




Kaynak:https://www.gamesradar.com/until-dawn-developer-supermassive-games-are-hiring-for-a-secret-unannounced-project/

 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Binbaşı

Until Dawn cok cok iyiydi bence, mutlaka iyi bir oyun olacaktir cikan oyun da



D
3 yıl
Yarbay

Umarın yeni çıkartacak oyunlarında Wendigolar vardır




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.