Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1324
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PS4 e takılı HDD yi PC de görmek
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PS4 taktığım ve exFat ile formatladığım hdd yi konsoldan çıkarıp pc ye taktığımda göremiyorum. Hdd yi ara sıra sağlamlık kontrolü için pc ye bağlayacağım ama görmemesinin sebebi nedir?
PC den exfat formatı bile atsam konsol yine kendi formatlamak istiyor. Konsolun formatından sonra da PC nedense (mbr ya da gpt olarak) yeniden formatlamak istiyor. Çözümü nedir?



W
4 yıl
Binbaşı

PS4 kendine özel kilitliyor yada şifreliyor o yüzden dosyalara erişime izin vermiyor. PS4'den oyun atıp dosyaları PC'den incelemek PS'nin istemeyeceği birşey.




Bu mesajda bahsedilenler: @someone74
B
4 yıl
Yarbay

konsol kendine göre özel bir şekilde format atıyor pc tanımaz. pc de kullanmak için yeniden pc de formatlaman lazim. aynı anda hem pc hem ps kullanamazsın yani



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Neyseki HD sentinel görüyor ve sağlamlığı konusunda raporu güvenilir. Bu arada Hdd ye pc de exfat formatı attıktan sonra sadece konsoldaki Debug Setting kısmından hdd nin içini görebiliyorum. Tabi bunun için de yazılım gerekiyor ancak cihaz kapatıp açınca tekrar eski haline dönüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @byvolcan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.