Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Prostat kanser korkum
_
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir aydır omurgamın yanındaki sağ tarafta, hemen belimin üstünde ağrılar çekiyorum, ayrıca işemekte zorlanıyorum. İlk normal başladıktan sonra kesik kesik geliyor. Hatta bazen bitirdikten sonra birkaç damla içinde kalıyor. Normalde her zaman tuvalet kağıdı ile silerim ancak bazen bu bile yeterli olmuyor, aşağıdan yukarıya sıkıştırarak çıkartmak zorunda kalıyorum. Ve son bir gündür işerken acı duyuyorum. Sanki içinde cam var gibi hissiyat var. Ve iftardan önce koyu turuncu işedim. Gözüme kanlı gibi gözüktü. Ben her gün 5 litrenin üzerinde su içen biriyim, sadece bu ramazan oruç esnasında bazen sarı sidik görüyorum. İktidarsızlık yok. Yorgunluk bayağıdır var, konuyla alakasız herhalde. Ani kilo kaybı da yok. Ayrıca yaşlı değilim, 21 yaşındayım. Ailede bundan muzdarip olan kimseyi tanımıyorum.

Şu tam kapanma bittikten sonra doktora giderim diye düşünüyorum ancak bitse bile gitmekten korkuyorum. Hem muayeneden hem de sonuçtan.

Geçen sene zona geçirdim, aile hekiminin dediğine göre strestenmiş. O zamandan bu zamana stres seviyelerim düşmedi, hatta daha da arttı. Stres kaynaklı baş ağrısı yaşıyorum, büyük tansiyon 18'i görüyor vs. Stresten kanser oldum diye düşünmekten stres oluyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Git doktora muayene ol. Bende nefes darlığı çekiyodum. Doktora gitmeden baktım koah falan olduğumu zannediyodum. Sonra baktım kalp çarpıntısı varmış. Kısacası git doktora ve muayeneni ol.



D
3 yıl
Çavuş

:) giray prostat filan değilsin. dediklerine göre kesin olarak böbrek taşın var.. üroloji ye gidin. Boşuna korkmuşsun



L
3 yıl
Onbaşı

Doktora görünmelisiniz ancak @denizseven nickli üyenin dediği mantıklı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

N
3 yıl
Onbaşı

kronik prostatit olabilirisin. alkol acı ve baharatlı yiyecekleri kes. kavurulmamış kabak çekirdeği tüketmeye çalış



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.