H

Binbaşı
13 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
ÇEKMEKÖY NASIL BİR YER ?
Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşınmayı düşünüyorum bütçem kısıtlı metro ya yürüme mesafesinde konut alacağım, ama karşıyı hiç bilmiyorum desem yeridir.

Çekmeköy Çamlık mahallesinden bir daire baktım çevreyi beğendim, metroya da çok yakın ve bizim oraya göre daha sakin (bahçelievler) oturan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
H
2 yıl
FORD FİESTA 1.4 TİTANİUM TAM OTOMATİK ACİL
2011 model 167 bin kmde en full paket

Fiyat : 280 bin TL
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acele-satilik-sahibinden-temiz-tam-otomatik-fiesta-1057984411/detay

Otomatik katlanan aynalar
Hız sabitleyici
Yağmur far ve park sensörü
Motor sanzuman kusurusuz geri kaçırma yapmaz
İçi sıfır gibi kusursuz

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
H
2 yıl
DEEP FRESH Kolonya 100 ML 9,50 TL - 400 ML 20 TL Amazon
Daha önce kullanmıştım kokusu çok güzel tekrar alayım dedim diğer sitelerde 100 ml 19 TL 3x100 ml 55 TL ye satılıyor. (trendyol ,hepsiburda vs.)

Amazonda yarı fiyatına geliyor.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08N7R6XT2

https://www.amazon.com.tr/dp/B08N7RWWKP
H
5 yıl
HYUNDAİ GETZ DİZEL 2006 MODEL
Merhabalar,

Aracımı 1 yıldır sorunsuz kullanmaktayım aldığımda satan kişi baskı balata ve 10 bin bakımını yaptırmıştı, o günden beri sadece yakıt masrafım oldu.

Eşiminde kullanabilmesi için otomatik araç alacağımdan satıyorum, otomatik 55 bin tlye kadar olan araçlarla takas düşünebilirim.

Detaylar linkte mevcuttur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-temiz-hyundai-getz-dizel-698265781/detay/
H
6 yıl
30-35 bin tl dizel araç önerisi
Merhaba arkadaşlar 30-35 bin tl arası dizel az yakan bir araç arıyorum 2010 model üstü olursa iyi olur.

Biliyorum çok şey istiyorum ama puntolar var sanırım bu özelliklerde başka araç öneriniz var mı yada punto nasıldır bu fiyatlara sahibindene bakıyorum ama düzgün araç bulamadım hasar kayıtlı araç kaynıyor hep yardımlarınızı bekliyorum.
H
6 yıl
2500 tl civarı TV Tavsiyesi
Merhabalar, 2500 tl civarında 43" boyutunda salonum küçük olduğundan 4k uhd tv arıyorum.

Araştırdığım ve bulduğum birkaç model var.

LG43UJ651V birde samsungun 43MU7000 modeli bu iki model ve ya farklı modelde olur kesin al yada alma diyeceğiniz modeller nelerdir ?
H
7 yıl
ePTTAVM.com elinde olmayan ürünü satıyor !
Pazartesi gri oto paspas siparişi verdim sabah saatlerinde, salı akşam saati ses yok hala hazırlık aşamasında yazıyor.Satıcıya mesaj attım geri dönüş yok, bugün tekrar yazdım ve gelen cevap elimizde grisi yok siyahını yollayalım Madem ürün elinde yok 2 gündür neden tarafıma dönüş yapmıyorsun iade et o zaman dedim, site üzerinden iade açmak gerekiyormuş onuda mail yoluyla hallediyormuşuz onuda yaptım ama tarafıma bir dönüş olmadı bekliyoruz.

Daha önce bu siteden alışveriş yapan iade alan oldumu arkadaşlar ? Devlet güvencesi ile güvenli alışveriş diye slogan yapıyorlar ama müşteri hizmetleri numaraları bile yok satıcılar elinde olmayan ürünü sergiliyorlar buda ilk ve son alışverişim kendilerinden.

Edit : cevap geldi 2 ila 4 iş günü içinde iade olacakmış.5-6 kere mail atınca anca geldi.
H
7 yıl
İphone 5s Kulaklık Tuşları Çalışmıyor
Yeni aldığım iphone kulaklığı ses tuşları 5s imde çalışmıyor ama arkadaşın iphone 6 sında çalışıyor.Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum sürümüm ios 9.3.5 daha önce ios 10 kurup geri dönmüştüm malum siteden sizce ios 10 kursam düzelir mi eğer düzelmez ise ciddi manada üzülürüm ios 10 a boşa geçmiş olurum.
H
7 yıl
İphone 5s Kulaklık Tuşları Çalışmıyor
Yeni iphone kulaklığı aldım arkadaştan orijinal kullanmamış hiç yalnız müzik dinlerken fln ses kapama açma tuşu durdurma tuşuna basıyorum işlev görmüyor.İphone 6 ya taktığımda kulaklığın tuşları çalışıyor.Sorun yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mıdır?

Daha önce ios 10 kurup beğenmeyip ipsw adresinden ios 9 a dönmüştüm bunla alakalı olabilir mi ?
H
7 yıl
TUTTUR.COM YARDIMINIZ LAZIM
Tuttur ve maçkolik işbirliği sayesinde, kuponlarımı hep maçkolik üzerinden hazırlıyorum istatistiklere bakıp, tuttur kullanıcı adı ve şifremi girerek maçkolik üzerinden oynayabiliyorsunuz bilenler bilir dünde aynı şekilde oynadım 6 maç 3 basket 3 futbol.

Maçkolik üzerinden kuponlarım sekmesinden takip ediyorum kuponumu basketlerin hepsi gelmişti bu arada, birde tuttura gireyim dedim baktım para çekilmemiş ve kupon gözükmüyor daha 2 maç başlamadı yatma ihtimalimde var konuyu tuttura bildirdim arkadaşlar ve gün sonunda kupon tuttu 3 tl ye 50 tl kazandık ama tutturda para çekilmediği ve kuponlarda gözükmediği için birşey olmadı mail attım hem tuttura hem maçkolike inceliyoruz size döneceğiz dediler ama hala ses yok.

Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? kazandığım parayı tuttur hesabıma aktarır mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.