P

Yüzbaşı
12 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
Wifi Güçlendirici Önerisi
Merhaba arkadaşlar daha önceden benzer konular da açılmış, ama oradaki birçok terimi anlamadığım için, benim adıma daha sağlıklı olacağından böyle bir konu açma gereği duydum.

Kısacası nasıl bir şey istediğime değinirsek, benim için çok teferruatlı bir cihaza gerek yok. Yapmak istediğim kısacası şu, 2 üst katımdaki arkadaşımdan internet alıyorum. Modem tam oturduğum odanın iki üst katında bulunuyor. Pc ile modeme rahatlıkla bağlanabiliyorum, ama sinyal kalitesi bu durumdan ötürü biraz düşük. Kablolu bir şekilde interneti alma şansım bulunmuyor, bu yüzden wifi ile aldığım interneti wifi ile dağıtmak istiyorum. Sinyal kalitesini yükseltip, daha verimli bir internet kullanmak istiyorum.

Yaptığım araştırmalar sonucu şu ürünü buldum; Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli

Bu ürün işimi görür mü bilmiyorum.

Bir de bu ürünü buldum; Keenetic Air AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 5xFE Fiber Mesh WiFi Router/Genişletici/Access Point

Tabi hangisi daha iyidir bunlar işimi görür mü emin olamıyorum. Bir de sadece menzil arttıran, powerline adaptör olanlar varmış sanırım, ama bana powerline mı lazım yoksa router modem tarzında olanlardan mı bilemiyorum. Ürünü bir an önce almak istiyorum. Kargolama süresiyle birlikte 4-5 gün sonra elime ulaşacak çünkü. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler arkadaşlar.
P
6 yıl
Rus Playstore Alışveriş
Arkadaşlar Rusya playstore veya appstore üzerinden alışveriş yapabilmemizin bir yolu var mıdır? Vpnle veya başka bir yolla?
P
7 yıl
Steam Oyun İndirme Sorunsalı
Merhaba dostlar çok sevdiğim oyun platformu olan steam şu sıralar bana acımasız kazıklar atmakla meşgul ve sorunu nasıl çözebilirim bilmiyorum. Vaktim çok fazla olmadığı ve internet hızı malum dipte olduğu için gece 2-8 arasına zamanlayıcı kurdum, pcyi açık bıraktım Dark Souls 3 insin sabah oynarım dedim, oyunun zaten 10 gb'ı falan inmişti 23.8 gb gösteriyordu bu sabah uyandım baktım, tamamı inmiş gösteriyor. Oyunu bi oynim dedim korsanda ana oyun ve ilk dlcyi bitirmiştim, ikinci dlcye bakacaktım, bir baktım alan ayrılıyor vs derken koca oyunu bir daha indirmeye başladı.

Hayır zaten kotayı aşmısız, üstüne gece 2-8 arası hız alabilirken 23.8 gb bir daha iniyor, bunun öncesinde de oyunun 8-10 gblık kısmını indirmiştim yine sıfırlamıştı indirmeye devam et dediğim böyle böyle derken 2 kere oyunun yarısında bir kere de tamamen inmişken sıfırladı, oyunu aldığıma pişman oldum resmen, oynayamadan 2 kere indirdim başa sardı.

Steamin bu durumu nedendir, nasıl çözebilirim sizce?
P
7 yıl
Mikrofondan alınan verileri anlık olarak hoparlörden duyma
Başlık biraz ilginç olabilir dostlar, bunun kusura bakmayın. Şöyle bir sorum olucaktı, bir proje gereği farklı yerlerde konumlanacak 4 adet mikrofondan gelen veriyi aynı anda tek hoparlörden çıkış olarak almam gerekiyor. Bunun için tam olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Arduino, rapberry veya farklı bir mikro işlemci, mini bilgisayara kit eklenerek de olabilir, olabiliyorsa harici bir ses kartı yoluyla da olabilir. Ona göre bir maliyet çıkarıp hareket edeceğim. Bu konuda bana yol gösterirseniz sevinirim.
P
8 yıl
YGS ve LYS\u0027de puan kırılması
Saygideger ve sevgili gencler, dostlarim. Simdi sizlere bir sorum olacakti, ben bu sene tekrardan sinava girmeyi dusunuyorum, kendim kou mekatronik muh mezunuyum, bi arkadasim da benle sinava girecek. Arkadasim gecen sene sinava girmis, kazanmis, ama gitmemis. Yani tercihini yapmis, bu sene tekrardan sinava girmeyi dusunuyor. Bu sene tekrardan sinava girse puani kirilir mi yoksa kazansa da yerlesmedigi icin herhangi bir puan dusumu olmaz mi?
P
8 yıl
Abra A5 V6.1.3
Evet dostlar, olay başlıkta görüldüğü gibi, Monster'ın Abra serisinden son indirime giren GDDR5 GTX 950'li ürününden bahsediyorum. Bu ürünü kullanan, eden varsa yorumlarını bekliyorum. Kafama yattı alsam mı almasam kararsızlığındayım. Bir de kafamda GTX 960'lı ürünleri var, ama 5. nesil olanlar stokta yok, 6. nesil olanlar var ama 3500 lira civarı, 5. nesil olanlardan olsa bunun yerine 5. nesil GTX 960'lı Abra'lardan seçerdim.

Öncelikle ilk sorum GTX 950 ekran kartı istenilen performansı veriyor mu? Sonrasındaysa ısınma durumu nasıldır, insanın sinirini bozacak cinsten mi yoksa gayet normal düzeyde mi? IPS panellerle ilgili sitede bir çok şikayet var ve teknik servis konusunda yetersizlikler baş göstermiş durumda sanırım. Genel olarak monster kalitesi hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum şahsen.
P
8 yıl
Monster ABRA A5.2.1 Tavsiye Eder Misiniz Dostlar?
Yeni bir laptop almayı düşünüyorum dostlar, ee haliyle deli gibi de oyun oynamasam da fazlasıyla oynuyorum. 3-4 haftalık bir süreçte 107 saat skyrim oynamışım misal ki skyrim de ilk oynadım rpg oyun iyi sardı neyse velhasıl kelam elimde 5-6 senelik hp'nin dv-6 serisi hd 5650lili, i5 1. nesil işlemcili 4 gb ramli bir lapobum var bir süredir değiştirmek istiyordum, ama yeni teknolojilerden sadece ismen bilgili ama detay olarak uzağım. Şu an bu laptop bile bütçemi aşıyor ne kadar inebilirsem kar ama almışken de yine 3-4 sene kullanim en az diyorum o yüzden 4. nesil işlemcili gtx 950lili abraları da sildim ve en uygun elimde bu kaldı. Monster almak zorunda değilim, ama bi arkadaşım var oldukça memnun tabi daha eski monsterlardan, servisi de çok iyi ve piyasa fiyatına göre oyun laptopları çok daha ucuz diye bunu düşünüyorum, kullanan arkadaşlar varsa önerir misiniz duruma göre 1-2 gün içinde bile alabilirim.
P
8 yıl
800-900 TL civarı telefon tavsiyesi
Sevgili ve saygıdeğer forum ahalisi, yeni bir telefon alacağım ve bir an önce alırsam çok iyi olacak, aciliyetim var denebilir. Bunun için 800-900 lira civarı beni en az 2 sene götürebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. bilindiği üzre bu fiyata iphone alınamıyor, wp telefonlarından da istemiyorum android olucak, internet ve oyun kullanımı, müzik dinlemek gibi telefonu köküne kadar kullanabildiğim her türlü özelliğe ihtiyacım var. Bir süre discovery 1 kullandım, rootladım da sonuna kadar, gayet de memnundum sadece şarj problemim vardı, en kötü onun kalibresinde olmalı hatta daha da iyi olursa karıma. Telefonu direkt nakit, garanti servisini rahat kullanabileceğim bir yerden alıcam. İnternetten de alabilirim, ama direkt elden alıp herhangi bir garanti sorununda elden teslim edebileceğim bir yer istiyorum. Benim için daha rahat olacaktır internetten tekrar garantiye gönder falan uğraşmak istemiyorum. Vodafone, Turkcell veya Avea telefonları geldi ilk planda aklıma, ama kullananlardan tavsiye almak daha iyi olacaktır benim için. Bu arada kesinlikle Samsung olmasını da istemiyorum oldukça antipatim var Samsung'a karşı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.
P
11 yıl
Gebze Merkez\u0027de Kalacak Yer
Dostlar 10-11 gün sonra stajım için Gebze'ye gideceğim. GOSB'nde yapacağım stajımı. Onun içindir ki servis güzergahlarına yakın kalacak bir yere ihtiyacım var. Pansiyon olur, yurt olur fark etmez. Öğrenci işi bildiğiniz bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.
P
11 yıl
Gebze Merkezde Pansiyon
15 gün sonra Gebze'ye staj yapmak için gideceğim. Stajımı organize sanayi bölgesinde yapacağım. Onun için Gebze'de yaklaşık 1-1.5 ay konaklayabileceğim, öğrenci işine uygun, servis güzergahlarına yakın ki merkezde olduğu taktirde bu sorun çözülmüş oluyor bir pansiyon arıyorum. Bildiğiniz böyle bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.