S

Yüzbaşı
02 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
YAMAHA mg102c 10 input stereo mixer
ihtiyacı olan kaçırmasın. yamaha mg102c 10 input stereo mixer sıfır gibi.. 250 TL .< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
BLUE YETİ MİKROFON Acillll ( ALINIK )
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi acil prof mikrofon arıyorum... BLUE YETİ öncelikli tercihimdir... İZMİR öncelikli ..
S
8 yıl
Photoshop, İndesing, ;llusturator, Coreldraw özel ders verilir.. İZMİR..
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım programlar için özel ders veriyoruz. Hocamız bayan ve sadece bayan arkadaşlara ders veriyor. İlgilenen ders almak isteyen olursa buradan ön iletişimde bulunabilir..
Yer İZMİR- KARŞIYAKA... saygılar
S
8 yıl
5x 110 19 jant arıyorum..
selam arkadaslar 5x 110 19 jant arıyorum olan arkadaşlar varsa foto fiyat atabilirler mi ?
S
8 yıl
ACİL lütfennnnnnnnnnnnn
selam arkadaşlar.. 7 aylık erkek rot köpeğim var.. güvenlik amaçlı alan koruması için aldıgım köpeğim dışarıdaki yabancı insanlara karşı saldırmıyor havlamıyor. gecen aksam bahce kapısının oraya bi adam geldi ama havlamadı bile.. uysal, insanlara karşı sevdiriyor kendini..köpeğim işyerinde duruyor ve orada çalışan arkadaşlarım seviyor saldıgım zaman vs. yanı demek istedıgım yanlışmı yapıyorum insanalara sevdirerek yoksa sevdirmemeliyim ? en azından dışarıdan yabancı biri geldıgı zaman uyarı havlaması yapsın.. hani bak dikkat et ben burdayım gibisine.. biri yardımcı olsun lütfen..
S
8 yıl
Xbox gamepad pil kapağı lazım. ..
Selam arkadaşlar konsol bölümünü bulamadım buraya yazmak zorunda kaldım. . En acilinden gamepad arka pil kapağı lazım. . Pil yuvasi da diyebiliriz. . İzmirdeyim varsa elinde olan bi zahmet ulaşsın. . 2. El kablosuz gamepad de olabilir. . Max 50 60 TL civarında. ..
S
9 yıl
ACİLL 5.20 den anlayan bi arkadaş lazım...
S
9 yıl
BMW 520 Business yardım!!
selam bmwcı kardeslerım.. hayatımda ılk kez bmw sahıbı olacagım sanırım.. ılandakı aracı almayı dusunuyorum bmw den hıc anlamam.. rıca etsem bılgı olarak bana yardımcı olabılrımısınız ? sizce bu aracı almalımıyım ? yoksa hıc bulasma bmw mı dıyorsunuz ? 2007 grande punto aracımı satıp alıcam..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-5.20ia-m-paket-full-plusfull-197638320/detay/
S
9 yıl
Satılık Grande Punto TA-technix coilover
arkadaslar elımde grande punto sorunsuz TA-technix coilover var. ilgilenenler iletişime gecebılırler.. fiyat 850tl istiyorum pazarlık vardır... 0554 767 43 61
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
A3 Kullananlar bi bakabilirmi ?
selam dostlar. ilandaki aracı almayı düşündüm ama 3 parça degısen var. sag sol camurluk ve ön kaput. tramer hasar kaydında sadece hasar cıkıyor fiyat yazmıyor ? ve komple boyalı .. nedersınız sızce bu araç 28000 edermı ? ederse daha sonra satabılırmıyım zorlanırmıyım satmakta ? ve araca bındım gaz verıyorum oldugumuz yerde ama sankı arac hıc gaz yemıyor yanı bı tıtresım bı guç gostergesı hıssedemedım arabada ? sankı dışı audi ama içi tempra .. pitbull gıbı gorunuyor ama sanki süs köpeği.. yanı pek audiye binmiş gibi hıssedemedım. acaba arabanın motorunda sıkıntımı var =?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-acil-satilik-186152641/detay
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.