Y

Teğmen
29 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
212 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Asus Zenfone Bir Daha Tövbe
12-02-2017 tarihinde faturaya ek aldığım Asus Zenfone 3 telefonum 20 - 25 gün kullandıktan sonra ne hikmetse telefon kulaklık takılıymış gibi yaptı . Vardır bir keramet deyip garantiye gönderdim 05-03-2017 tarihinde . Telefon servisin eline 07-03-2017 ulaşmış . Ben 13 Martı galiba ilk aradığımda ürünü destek asus dan takip ettim onarımda yazıyor durum nedir diye ? Müşteri hizmetleri telefonda söylediği aynen bu ''Yusuf bey 8 Mart itibari ile telefonunuzda anakart hatası nedeniyle değişim kararı verilmiş . Değişim raporu veya telefon sıfırı en kısa sürede tarafınıza gönderilecek dedi . '' teşekkür ettim kapattım telefonu . İyi güzel uğraştırmıyorlar dedim başladım beklemeye . Aradan 4 -5 gün geçti gelen giden yok . Tekrar aradım dedim telefon ne oldu . Aynen yukardaki cümleleri tekrarladılar . Ama bakın kendiniz söylüyorsunuz ayın 8 verilmiş işte değişim kararı neyi bekliyorum ,sonuçta telefon bu dedim. Öyle böyle derken 1 nisan 2017 de tekrar aradım ne oldu telefon : Müşteri hizmetleri bu sefer beyefendi telefonunuz bu zaman kadar gelmesi lazım işte bakayım edeyim . Baktı etti aynı cümleleri söyledi ve artı olarak ilk defa mh@asus.com a mail atmamı gerektiğini daha fazla yardımcı olamayacağını söyledi. Tabi hemen attım maili seri numarası imei falan yazdık ne oldu telefon dedik. Sonuç yine hüsran :)

İşin özeti yasal süreci başlatmayacağım . Telefon geldiğinde şöyle bir güzel atomlarına ayırıp youtube yükleyeceğim . Sağlamlık testi yapacağım . Zenfone 2 de aldım ondada hat sorunu vardı değişim verdiler ,Vatandan almıştım para iadesi istedim çek verdiler orda uğraştım ettim bir sürü . Şimdi zenfone 3 alıyorum yine sorun . Bir daha tövbe ne arkadaşlarıma ne de bir başkasına zenfone al onu bekle derim .

Telefonun faturası aldığım tarih :

< Resime gitmek için tıklayın >

Destek asus sayfasında servis takibi görüntüsü
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

1 Nisan da attığım mailin cevabı . Hizmet politikası en geç 48 saat sonra cevaplıyorlarmış .En erken herhalde :D
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
8 yıl
SecTÜRK Bilişim Güvenliği Platformu
Elite Hacker's Group

SecTÜRK Bilişim Güvenliği Platformu İngilizce güvenlik (Security) kelimesinin kısaltılması ile SEC ve TÜRK kelimelerinin birleşmesi sonucu ortaya çıkmıştır. 2007 yılında temelleri atılmış olup, günümüzden bu zamana kadar süre gelen Siber dünyada, ülkemize ve milletimize karşı oynanan oyunlara karşı hizmet vermek adına temel misyonunu oluşturmuştur.

Hiçbir resmi ya da gayri resmi kuruma bağlı olmamak ile birlikte hiçbir grupla da bağlantısı yoktur.
Grubumuz kurulduğu günden bu yana farklı alan adları ile kesintisiz faaliyetlerini sürdürmüştür.
Alan adları arasında en uzun çalışmasını Darkdevilz Grubu üzerinde yapmıştır.

Darkdevilz ibaresi ile ulusal basında yer alacak, ses getiren bir çok operasyonda bulunmuştur.
Adını bir çok kez ahlaki değerlere aykırı yayın yapan, Türk ve müslümanlığa karşı kurulmuş oluşumlara tepki olarak duyurmuştur.
Bu süreç içerisinde görev ve organizasyon olarak adlandırılan bünyeler dahilinde alt yapısında akademiler oluşturarak çok sayıda kişiyi bilişim dünyasına kazandırmıştır.

SecTÜRK grubu olarak bu zamana kadar yapılan önemli çalışmalardan bir kaç tanesi;

Darp TIM - Operasyon Tamam ! [Kuran-ı Kerimi Yakmaya Tepki] 2500 Site Defaced !

İslami Operasyon Part 1 [1500 Site Hacked]

Nizam-ı Alem Operasyonu "Part 1" 1500 Site Hacked [Somali'ye Yardım Kampanyası]

Feth-i Kandil / Kandil (PKK) Operasyonu

Şehitlerimiz İçin ! PKK Operasyonu ! [Devr-i Mefsedet]

Kurdistan.Tv HACKED

Redhack Operasyonu ! Facebook sayfası Hacked !

İstanbul BDP Milletvekili Sebahat Tuncel Hacked!

Adana BDP Milletvekili Murat Bozlak Hacked !

Batman BDP milletvekili Ayla Akat Ata Hacked !

BDP Milletvekili Halil Aksoy'un Sitesi Hacked !

Muş BDP Milletvekili Sırrı SAKIK Hacked !

DEVR-İ MEFSEDET - Myanmar Operasyonu !

20 Ocak Katliamını Unutmadık !

Fransa Operasyonu // 5.678 site Hacked !

Ve daha fazlası için sizleride aramızda göremekten gurur duyarız . SecTURK [/url]
Y
9 yıl
Game Of War 1B Satılık Hesap
316 BİON KRALLIGI

Satış güncel . Hesap 1 milyarı geçti. Şuanda gümüş olsa canvar ve ateş çağı süvari ekipmanı full oluyor. Vip 13 olmasına 560 k lazım . 170 tane 3 günlük var . 500 küsür bin altın var. Hediye modu ve full zindan modu açık . Eğer gümüş alabilirsem asker basılacak o 3 günlükler ile . Dediğim dolu dolu hesap . Sumaray ekipmanından 5 ve yeni çıkan ekipmanlardan bile 4 -5 er parca yapılabilir.içerde ki binalar 21 . Dışarda birer tane 21 yemek binası iki tane 21 var . Şaunda krallığın en güçlü ittifakında yer almakta hesap. Aklınıza geleni sorabilirsiniz . Araştırmada staratejik tuzaklar ve askerler full açık . Hesap ayrıntılarını isteyen arkadaşa skype yoluyla detaylı foto atabilirim. Fiyat 300 tl .

EDİT : Hesap duruyor . Sıfırlandı hesabim malesef . 540 milyon gücü var . Asker yok . Dediğim gibi asker yok sıfırlandı hesap . Oyunu oynayanlar bilir 540 milyon hesap araştırma 482 milyon bedavaya veriyorum
Bilginize . İlgilenen var sa iletişime geçsin . Vip 13 kahraman 55 level 1 800 000 altın vs. Bir dünya ekstra var hesap ta
Y
9 yıl
Yurt Dısına Ürün Sattım Tecrübeli Arkadaslar Bakabilirmisiniz?
Sanalpazarda ilan olarak s3 telefonum vardı . Arkadasın biri talip oldu.
IBAN ( Account Number ):
Your full name :
Bank name :
Total Price :

Or Your full name and PayPal email for PayPal Payment..
bu bilgileri istedi gönderdim. Hemen ertesi gün citigroup.com mail geldi mailden anladıgım kadarı ile ben ürünü kargoya vericem ve onlara gönderi kodunu verince para tranferi saglanacak galiba tam anlamadım. Yardımcı olabilecek varmı acaba? service@citibank-transfers.com mail bu adresten geldi. Şimdi süreci ben olarak anlamadım. İngilizcemde az malum . Translatte sacma sapan ceviriyor malum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
10 yıl
Teknoloji Kralı Forum Online
Teknoloji Kralı :
http://www.teknolojikrali.com
Google PageRank(PR): 1
Açılış Tarihi: 2012 Mart
Site İçeriği: Teknoloji Kralı -Web Master- Android - Apple -Film Ve Hersey
Kullanılan Yazılım Dili: MyBB [php]
Uzun ve Kısa vadeli hedefler: Kısaca bahsetmek gerekrise Teknoloji Kralı -Web Master- Android - Apple -Film Ve Hersey domain eski fakat ilgilenmedigimden ole duruyordu.Tekrar online ettim kapatmamak üzere. Dostları beklerim.
Y
12 yıl
Klarnet Alıcam Yardımcı Olurmusunuz
Aslında coktandır aklımda olan bişi fakat artık karar verdim alıp ögreneyim diyorum sıkılırmıyım eminde degilim aslında ama sizden ricam klarnet tavsiyeleri için bıkmam herhalde cok acayip bir calgı sürekli dinlerim genelde karadenizliyiz ayrıca Volkan ustanın sarkılarında yeri coktur :) Neyse asagıdaki linkteki klarneti almak istiyorum anlayan ustalar nedersiniz.Bütcem için iyi Ekimde baslıcam ödemeye baslayanlar için uygunmus die okudum bi kac yerde siz anlayan ustalar nedersiniz acaba bu konuda.

Helena Mia Klarnet Si Bemol HMK17KBBN
http://www.hizlial.com/u11.910.0236.0159/helena-mia-klarnet-si-bemol-hmk17kbbn
Y
12 yıl
YildizCoderler.Net Acıldı
Site Adresi ve Adı: YildizCoderler.Nethttp://www.yildizcoderler.net/Forum

Kuruluş Zamanı: 25.12.2011

Amacı: Web Masterlık konusunda yardımcı olmak ve turkiye aleyhine saldırı yapanlara sanal alemde dersini vermek.

Kime veya Kimlere Ait Olduğu : MusticaN , Tekfurdagli , Tekkral

Site Hakkında Detaylı Yazı: Sitemizin temel amacı Web Masterlık konusunda butun herkese yardımcı olmak ve misyonumuz dogrultusunda işini guzel yapan Türk sitelerine olan saldırıları onlemek ve korumak.Bu işin en iyisi oldugumuzu iddaa etmiyoruz ama bu alanda sizlerle cok iyi yerlere gelcemize inanıyoruz.

Selametle kolay gelsin.



< Resime gitmek için tıklayın >
Y
12 yıl
Bilgisayarınız Donuyormu? Mavi Ekran Hatası Mı Alıyorsunuz?
Arkadaşlar mavi ekran hatası,reset atma,donma gibi sorunlar cogaldıgını gordum ve bir rehber düzenlemk istedim.Buyrun başlıyorum

1)Ram'leriniz sorunlu olabilir.Özelikle mavi ekran ve reset atma konusunda ramlerde sıkıntı oldugu gorunmustur.Peki ramlerimizi nasıl test edecez buyrun vereceğim linkteki programı indirin.Sonra cdye cekin bilgisayarınızdan bios boottan cd veya dvdromunuzu seçin ce cektiğiniz cdyi takın zaten program otomatik baslayacaktır.

windows kullanıcaları için
http://www.fileserve.com/file/yTuvsxp/windows içinmemtest86-3.5a.iso.zip
linux kullanıcıları için
http://www.fileserve.com/file/SpWeBgW/linuxmemtest86-3.5a.iso.gz
< Resime gitmek için tıklayın >
Peki nasıl anlaycaz?
Eror yazan kısım yukardaki gibi 0 ise ramlerden değildir

2)Sisteminizde virüs olabilir.Virüs bileceğiniz üzere gereksiz kasmalar yapacıgı için bilgisayarınız reset atabilir sisteminize zarar verebilir.Çözüm yolu ne kaspersky,eset gibi progaramlarla bilgisayarınızı koruyabiliriz.Benim bu konudaki tercihim lisanslı kullandığım kaspersky.

3)Bilgisayarınız ısınıyor olabilir.Isınmadan dolayı gereksiz reset ve hata alabilirsiniz.Peki bunu nasıl anlıcaz everst bu işte usta.Onuda burdan indirebilrisniz

< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.fileserve.com/file/4D5VQay/Everest.rar

4)Sürücüleriniz güncel olmayabilir veya yüklediğiniz son programlardan sonra olabilir.

5)Sisteminizde yaptıgınız değişikler sisteminizle uyuşmuyor olabilir.

Ve bunların dışında neler olabilir gereksiz calısan programlar.Nasıl kapatabilir baslat/calıstır/msconfig enter sonra istediğinizi kapatıp hem bilgisayarınızı rahatlatıp hemde bu tip sorunlardan kurtlabilriniz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bunların dısında hem sisteminiz rahatlatmak hemde hızlandırmak için temizlik yapabilir Ccleaner ile disk birleştirme yapabilirsiniz.

Şimdilik bu kadar aklıma gelenler yardımcı olabildiysem ne mutlu
Y
14 yıl
SLM ARKADASLAR MONUTOR ALICAM YARDIMCI OLURMUSNUZ
ARKADASLAR MONUTOR ALICAM 5770 EKRAN KARTIM VAR VE KARARSIZ KALDIM MONUTORMU ALSAM YOKSA MONUTOR+TV Mİ ALSAM AKLIMDAKİ ÜRÜNLER SUNLAR
Lg 22'' Full Hd Lcd Televizyon M2262D-PC Lg 22" Full Hd Lcd Televizyon M227WD KDL-32D2600 SONY BRAVIA LCD TV BU TARZ BİŞİLER Mİ ALSAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU ARADA UST LİMİTİM 500 TLLLDİRR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.