V

Yüzbaşı
26 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
9 yıl
Sürekli hızınız 3 mbit e düşürülmüştür uyarısı vermesi.
50 gb kotayı geçtiğim için hızım 3 mbit e düştü buraya kadar sorun yok ancak 3 mbit e hız düşürüldü uyarısı eskiden ekranda çıkardı ve sonra kaybolurdu şimdi sitelere girmeye çalışırken 3 mbit e düşürüldü uyarısı geliyor ve kaybolmuyor da sitelere giremiyorum bu yüzden sadece uyarı var dün akşamdan beri bu böyle chrome ve ie ile denedim vpn ile yada google dan girince giriyor normal girince uyarı yüzünden girmiyor deli edecek beni.
Modemi resetledim 2-3 kere çözüm olmadı ve geçilemiyor da uyarı, deli etme için yaptılar heralde.
V
9 yıl
Nabi Avcı: \"Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi için 18 milyon harcadı\"
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Fenerbahçe'nin yaptığı 3 okul ve bir spor salonu. Onların toplam tutarı 18 milyon lira. Diyorlar ki 60 milyon lira harcadık. Peki 60 milyon olsun. Karşılığında ne istiyor biliyor musun? Karşılığında 374 milyon liralık arazi istiyorlar" dedi

Bakan Nabi Avcı da Milli Eğitim Bakanlığı ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında daha önceden yapılmış olan protokoller olduğunu söyledi. Avcı, şöyle konuştu: "Fenerbahçe'nin yaptığı 3 okul ve bir spor salonu. Onların toplamı tutarı 18 milyon lira. 18 milyon lira harcamışlar o okullara. Diyorlar ki 60 milyon lira harcadık. Peki 60 milyon olsun. Karşılığında ne istiyor biliyor musun? Karşılığında 374 milyon liralık arazi istiyorlar. Ben diyorum ki Fenerbahçelilere burayı satalım. 81 vilayete, hadi senin hatırın için bir tane de Sivrihisar'a yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan birer Fenerbahçe Spor Lisesi açalım. Var mısın? Bak 81 vilayete o parayla açılacak, bir düşün bunu. Galatasaray'a bedava vermedik. Orası eğitim sahası değildi." (DHA)
V
9 yıl
Hleb: \"Türk hocalar aptal\"
"TÜRK ANTRENÖRLER APTAL..."

"Kariyerim boyunca çok iyi antrenörlerle çalıştım. Arsene Wenger, Pep Guardiola gibi... Mourinho ve Alex Ferguson'un gerçek birer efsane olduğunu düşünüyorum. Ancak Türk antrenörler aptal. Saha içerisinde sürekli koşmamız ve belirledikleri basit taktikleri uygulamamız için bizi zorluyorlar. Hiçbir derinlik anlayışı yok."
V
9 yıl
Galatasaray Yeni Yabancı Kuralının İptalini İstedi.
TFF yönetiminin geçen hafta karara bağladığı yeni yabancı kararı resmileşmesine dakikalar kala Tahkim'lik oldu. G.Saray iptalini istedi.

Türk futbolunun uzun süredir gündemini meşgul eden ve TFF yönetim kurulunun da geçtiğimiz hafta karara bağladığı yeni yabancı talimatına Galatasaray'dan sürpriz bir itiraz geldi.

Sporx'in haberine göre; TFF yönetim kurulunun 13 şubat 2015 günü İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda karara bağladığı "Spor Toto Süper Lig'de Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi" konusunda Galatasaray Kulübü itiraz süresinin sone ermesine dakikalar kala Tahkim Kurulu'na başvurarak kararın iptalini istediği ortaya çıktı.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/1046762-gsaraydan-tffye-sok-basvuru
V
9 yıl
Önder Özen ve Metin Tekin Sen Benim Her Gece Efkarım
V
9 yıl
Yeni yabancı kuralı ayrıntıları
Süper Lig'de futbolcuların uygunluğu ve yerli futbolcu teşvik sistemi kabul edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 13 Şubat'ta İstanbul düzenlediği toplantıda Spor Toto Süper Lig'de Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi'ni karara bağladı.
14 yabancı hakkının hepsini kullanmak isteyen takım yerli oyuncu fonuna 6 milyon TL ödemek zorunda. 15 ve üzeri futbolcu için; 14 futbolcuya ödenen fon payına ilaveten her oyuncu için 1 milyon TL ödenecek.
< Resime gitmek için tıklayın >
* Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan kaleciler iki futbolcuymuş gibi sayılır.

SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU:
X Kulüpler istedikleri sayıda profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalayabilirler ve tescil ettirebilirler.

X A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşur.

x A Takım Listesi'nde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.

X Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımı'nın en az bir resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.

x 14 futbolcudan en az 2’sinin (bu sayı 2016 – 2017 Sezonunda 3, 2017 – 2018 Sezonundan itibaren 4 olarak uygulanacaktır) 15. yaş gününe denk gelen sezon ile – 21. yaş gününe denk gelen sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay kendi kulübünde tescilli olması zorunludur.

X Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu kalecilerden en az birinin Türkiye A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunan futbolcu olması zorunludur.

TRANSFER YASAĞI
X Kulüplerin; TFF Yönetim Kurulu, diğer Kurullar ve mahkemelerce, FIFA ve UEFA Yargı Kurulları ve CAS (Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi) tarafından verilen kararlar da dahil olmak üzere TFF’ye, kulüplere, futbolculara, teknik adamlara, sağlık personeline, lisanslı futbolcu temsilcilerine, lisanslı müsabaka organizatörlerine, kulüp çalışanlarına, Vergi Dairelerine, Sosyal Güvenlik Kurumu’na kesinleşmiş borçlarının bulunması halinde, bu borçların ödendiği veya yapılandırıldığı belgelendirilmedikçe, başka kulüplerden yapacakları transferlere ait sözleşmeler tescil edilmez.

TFF, transfer yasağının uygulanması hususunda ilgili talimatlarda gerekli düzenlemeleri yapar.
GENÇ FUTBOLCULAR
x Kulüpler, U21 yaş kategorisinde bulunan (2015 – 2016 Sezonu için 01.01.1994 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş, 2016 – 2017 Sezonu için 01.01.1995 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş, 2017 – 2018 Sezonu için 01.01.1996 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş, 2018 – 2019 Sezonu için 01.01.1997 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş,) Türkiye
A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunan tescilli futbolcuları, A Takım Listesine yazmaksızın müsabakalarda oynatabilirler.
İşte 2015-2016 futbol sezonu 1. transfer ve tescil döneminde başlayacak ve en az 4 sezon uygulanacak sistemle ilgili hazırlanan dokümana aşağıdan ulaşabilirsiniz...

http://im.htspor.com/images/others/2015/02/16/0cb4d6628d9c4bc991d2bae5a4b48197.pdf

Habertürk
V
9 yıl
Razer DeathStalker Expert Klavye takılıyken PC açılmıyor.
İyi günler yeni aldığım Razer DeathStalker Expert klavye pc açıkken usb ye taktığımda çalışıyor ancak pc klavye takılıyken açılmıyor ilk açılışta initializing usb controllers bölümünde donup kalıyor usb den klavye yi çıkartıp restart atarak pc yi açabiliyorum ancak bir çözümü var mıdır?Anakart 870a-G54 bios güncellemesi dahi ne yaptıysam çözüm bulamadım.
V
9 yıl
Nokia MD-11 Müzik Hoparlörü Blue 9.90 TL + kargo Hizlial
V
10 yıl
Fenerbahçe Passolig’le anlaşma imzaladı
Süper Lig ve PTT 1. Lig’de 35 takımın anlaşma imzaladığı Passolig’le Fenerbahçe de anlaşmaya vardı.

Sarı lacivertli kulüp ile Passolig uzun görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardı. İki taraf arasındaki imzalar yarım saat içinde atılacak ve Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinden açıklama yapılacak. Yarın oynanacak Fenerbahçe – Gaziantepspor karşılaşması için Fenerbahçe kulübü taraftarlarına bilet satışı yapacak.

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27243711.asp

Hayırlı olsun.
V
10 yıl
Passolig\u0027de son karar!
Passolig'in itirazları üzerine toplanan mahkeme, alınan kararı iptal etti. Önümüzdeki sezon tüm maçlarda Passolig sistemine geçilecek. Passolig olmadan maça girilemeyecek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.