K

Emekli Yönetici
24 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
89 üye
Görüntülenme (?)
118 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Uyku Modundan Sonra Ekranın Çalışmaması
Merhaba arkadaşlar,

MSI GE62 6QD kullanıyorum. Bilgisayarın kapağını kapattıktan sonra tekrar açarsam ekran karıncalanıyor; haliyle bilgisayar açamıyorum hiçbir şey görünmediği için. Örnek fotoğrafı en altta ekledim.

Bilgisayarın güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum, tekrar açtığımda hiçbir sıkıntı yok. Oyun falan oynadım; herhangi bir performans kaybı da yok. Bilgisayarı kapatıp açarken de sıkıntı yok. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Sadece uyku moduna aldıktan sonra bu sorunu yaşamaktayım.

Fotoğraf şu:

< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
LG 24mp68vq Optimum Monitör Ayarları
Merhaba arkadaşlar,

Kısa süre önce bu monitörden aldım. Ancak optimum ayarları bir türlü sağlayamadım. Ya renkler canlı olmuyor, ya siyah dengesi ya da metin netliği. LG marka IPS monitör kullanıp memnun kaldığı ayarları paylaşabilecek olanınız var mı acaba?
K
8 yıl
Chrome tam ekran video sonunu(pepperflash işe yaramadı)
Youtube'da videoları tam ekran yaptıktan sonra görüntü donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Bazen 10-15 saniye müdahale edemiyorum. Bilgisayar resmen donuyor hiçbir tuş çalışmıyor sadece ses geliyor. Sorun sadece chrome'da var. pepperflash'ı durdurdum ancak çözüm olmadı. Eklenti olarak sadece google çeviri kurulu.
K
8 yıl
Son günlerde açilan dini konular hakkinda
Arkadaslar merhaba,

Burasi inanc ya da inancsizlik propogandasi yapylabilecek bir yer degildir. Cunku burasi propoganda yeri degildir. Felsefe bolumunun anlamiyla ilgili sikintisi olanlar biraz arastirma yapsin lutfen. "Kur'an'da olmayan seyler" ya da "Dawkings'in sahtekar olmasi" gibi konular buranin konulari degildir; bunu da ben söylemeyeyim artik

Populer konulara giren basliklar yuzunden baya ugrak bir yer olduk. Ozellikle yeni arkadaslarin formatla alakali ciddi sorunlari var. Lutfen biraz arastirip oyle konu acin foruma. Aksi takdirde PM ile uyardigim üyeler bir sure buraya yazamayacak.

Duzeltme: Turkce karakter sorunu.
K
8 yıl
Buzdolabı Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar yengem buzdolabı alacak tavsiyelerinize ihtiyacım var:

Max. ölçüler: (BoyXGenişlikXDerinlik) : (191x70x67)

Tercihen Bosch, Siemens.

A++.

Bütçe 2500-3000 civarı.

Teşekkür ederim şimdiden
K
8 yıl
Trust GXT 166 Hakkında
Merhabalar. Bu ürün ve marka hakkındaki genel yorumlarınız nelerdir? Oyun performansından ziyade merak ettiğim başka bir şey var:

Yanda 16 tane fonksiyon tuşu var bunun. Atıyorum bana Alt+L kombinasyonu lazım. Ben bu kombinasyonu bu tuşlardan birine atayabilir miyim? Daha basit anlatmak gerekirse, Ctrl+Alt+Del kombinasyonunu tek bir tuşla yapabilir miyim?

Oyun performansı dediğim gibi öncelik değil. Yukarıda anlattığım fonksiyon birinci önceliğim.
K
8 yıl
Canon Maxify MB2050 Hakkında
http://www.hepsiburada.com/canon-maxify-mb2050-faks-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici-pm-bd802350

Bu ürünü kullananların ya da tecrübesi olanların yorumlarını alabilir miyim? İddia ettiği gibi dakikada 16 renksiz baskı verebilir mi(10 verse yeter aslında)? Mürekkep doldurduktan sonra resetlemek falan kolay mıdır? 2-3 ay normal kullanımdan sonra bitmeyen kartuş sistemi takmayı düşünüyorum, bu durum sıkıntı yaratır mı?
K
8 yıl
2 tane Lazer Yazıcı Tavsiyesi
Arkadaşlar 2 tane yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var:

1) Fotokopi çekebilen ve tercihen otomatik dublex baskı yapabilen. Yalnız tarama hızı çok önemli. Hp PSC1410 var eskilerden 30 saniyede zor tarıyor. Max 5-6 saniye tercihimdir. Oto dublex baskı fiyatı çok artırıyorsa gerek yok:) Toneri uygun, dolumu kolay olursa sevinirim.

2) Düz lazer yazıcı. Fotokopi vs. çekmesine gerek yok. Dakikada 15+ sayfa versin yeter. Kablosuz olması tercihimdir; fiyat farkı fazlaysa(50 lira mesela) kablolu da olur. Toneri uygun, dolumu kolay olursa sevinirim.
K
9 yıl
Philips SHQ1300 vs. SHQ1200 vs. Apple Earpods
Bende SHQ1200 vardı ama ne yazık ki sol tarafından ses gelmiyor. Kulakiçi kulaklık kullanamadığım için kulağa kıvrımlı kulaklıklar(Apple earpods vs.) tercih ediyorum. SHQ1200'den son derece memnundum. Ancak artık çoğu yerde SHQ1300 var. Sizce aynı performansı gösterir mi? +Bas sesler önemli benim için.
K
9 yıl
Bilgisayar açılırken ekran karıncalanıyor
Merhaba,

Toshiba dizüstü bilgisayarım geçen mayıs servisten geldi. Ekran kartı yandığı için anakart değişimi yapıldı. Son 15 gündür bilgisayar açılırken Toshiba yazısında karıncalanma oluyor. Sadece o zaman ama, başka zaman bir terslik yok. Monitöre bağladığım zaman da aynı karıncalanma mevcut. Video ve resim ekliyorum daha iyi anlaşılması için:

Video:https://yadi.sk/i/RXuviJXCinSCK
Resim:https://yadi.sk/i/bO-9J3-Tj3Kvn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.