Z

Çavuş
14 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
3 yıl
Huawei MatePad Pro 2299 TL(Hatalı Fiyat)
Mailime gelen reklam linkinden açılan sayfada 2299 TL yazıyor, ürüne gidince 4999 TL oluyor, çek ile beraber 3750 TLye düşüyor, tüketici hakem heyeti ile şansını denemek isteyenlere bir fırsat :)

https://shop.huawei.com/tr/kampanya-ozel-hafta-sonu-indirimi.html?utm_medium=email&utm_source=webpower&utm_campaign=ecom_private_sales_part5&utm_term=MatePad-Pro

Çağrı merkezi ile görüştüm, 22 Mayıs'ta da aynı fiyat vardı ancak sonra düzelttiler, şimdi tekrar hatalı fiyat girilmiş, bilerek yaptıkları belli, şansını denemek isteyenler buyursunlar :)i
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
6 yıl
Sbm tramer hakkinda
Herkese merhaba, bugun bir araci ekspertize götürdük, raporda "tramer ekranlari agir hasar sorgu ekranina kapatilmistir." yazıyor. Ne anlama geldigini bilen var mi?
Z
7 yıl
internet önerisi
sevgili forumdaşlar;

Trabzonda oturmaktayım, eve internet bağlatacağım ancak kararsızım. bulunduğum yerde fiber yok, aradığım tek şart taahhüt süresinin az olması yada olmaması. bu durumda ise vodafone net öğrenci paketi(26 yaş altı herkes alabiliyor) fiyat 69.90₺ bunun dışında ise 1 yıl taahhütlü yada tahhütsüz türknet dışında yok. öğrenci olmadığım için süperonline yada ttnet öğrenci paketinden yararlanamıyorum. başka tavsiyeniz var mıdır?
Z
9 yıl
arduino uno r3 yardım
Arkadaşlar arduino uno r3 alacam adressable led projesi yapacağım ancak internete baktığımda bir çok çakma arduinolar var. Herneyse bunlarda işimi görür ancak bazı modellerde dikdörtgen büyük çip varken diğerlerinde küçük kare çip mevcut. Bu çiplerin farklı olması performansı etkiler mi? Ayrıca sizin tavsiye edebileceğiniz satıcılar var mı? Aliexpress, ebay gibi sitelerden olursa daha ,y, olur fiyat daha ucuz malum...
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Z
10 yıl
dağcılar için foto mak. önerisi
arkadaşlar dağcılıkta rahat kullanılabilecek bi kompakt veya hafif slr-dslr arıyorum. kullanan veya önerisi olanların değerli yorumlarını bekliyorum.
Z
10 yıl
Antalya\u0027da fotoğraf mak. tamircisi???
arkadaşlar canon eos 650d foto makinemin aynası aşağı inmiyor ve içindeki aynanın yanında bulunan yayı da çıkmış vaziyette. Antalyada tamirini yapan güvenilir yer bilen duyanlardan yardım bekliyorum...
Z
10 yıl
Flash hk. yardım
Arkadaşlar flash almayı düşünüyorum, araştırma yaparken 2 flash arasında kaldım
1.si yongnuo 568exII
2.si Triopo TR981C

2. flash hakkında pek bi açıklama bulamadım. burda kullanan varsa yardımlarını bekliyorum.
Ebay linkleri.
Yongnuo 568exII
Triopo TR 981C
Z
11 yıl
lens hakkında yardım
elimde yashica marka manuel lensler bulunmakta. benim sormak istediğim ise bu lensleri dslr bir makinada kullanabilir miyim? lensler eski filmli bir fotoğraf makinasına ait. şimdiden teşekkürler.(araştırma yapacaktım ancak fazla zamanım olmadığı için buraya yazıyorum. cevabı daha önce verildiyse kusura bakmayın.)
Z
12 yıl
acill yardımmm
arkadaşlar Biga'da staj yapmaktayım.malum herşey cepten çıkmakta o yüzden burada ucuza nerde ne yiyebilirim bilen varsa söylesin.Hatta belediye iftar çadırı açtı mı bilgisi olanlardan rica ediyorum. AÇ KALDIMMM!!..
Z
12 yıl
yardım autocad
arkdaşlar bana 10x10 daire çizip gönderebilirmisniz rica etsem ...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.