S

Yüzbaşı
04 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Macbook Air Gündelik Şarj Sorunsalı
İyi akşamlar öncelikle, birden fazla yerde aramama rağmen tam olarak bulduğum sonuçların beni tatmin etmemesiyle buraya konu açmış bulunuyorum son olarak. Haswell işlemcili 13' modelini aldım fakat aleti sadece evde kullanıyorum, ve bu durumda tamamen şarj edip bitene kadar kullanıp tekrar mı takmam lazım yoksa ev içinde kullanımda hep şarjda olmasımı. Ayda bir kere ya da batarya soruna başladığında kalibre edilmesi öneriliyor fakat ben hala tam olarak nasıl kullanacağımı çözmüş değilim bu şarj olayını. Yardımcı olursanız çok sevinirim, sağolun şimdiden.
S
10 yıl
İngiltere Amazon\u0027dan Xbox 360
Arkadaşlar TR'de ki fiyatlar dolayısı ile yurtdışından x360 Slim E 250GB + Fifa14 paketini almayı düşünüyorum. Playstation bölümünde bir kullanıcının PS4'ü Almanya'dan aldığını okudum fakat tam olarak emin olamadım İngiltere için. Yurtdışından bu şekilde alan arkadaşlar varsa nasıl aldılar gümrük nasıl aşılıyor vb. yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı akşamlar.

Zorunlu Edit: Şu anda co.uk adresinden direk olarak TR ye gönderilmediğini gördüm. Almanya'da kardeşimin adresine gödersem ordan bana kargoyla gönderilme durumu ne gibi zorluklar barındırır, barındırır mı daha doğrusu? teşekkürler
S
11 yıl
Kafa Derisi Sorunsalı
Herkese merhaba, 18 yaşındayım sınav dönemini yeni atlatmış bulunuyorum. Uzun, sıkı ve dalgalı (aynı zamanda bildiğin bol sayıda beyazları sayılabilen tarzda) olan saçlarım sınavdan hemen sonra sanki kel kalıyormuşum gibi kafa derimi arkaya kadar göstermeye başladı. Saçlarımda herhangi bir zayıflama, açılma, gerileme veyahut dökülme yok. Ama sorun birden bire olan 'kafa derisi' gözükmesi. Bazı insanlarda doğal evet ama benim kel kalacakmışm gibi gözüküyor toplu geri yatan saçlarım duştan sonra kelmişim gibi tüm saçlar ayrı ayrı yere gidiyor ve hep birlikte aynı hizada durmuyor. Aynalara bakamaz oldum. Çok sinir bozucu bir durum çünkü. Dermatoloji bioxcinin* verdi 4-6 ay kullanmamı söyledi ve ekstra besin takviyesi verdi. O ilacı kullanıp fayda gören varmı? Çünkü benim tek sorunum derimin gözükmesi. ve Kocakarı ilaçları etki edermi ? bitkisel karışım yağları yani. Şimdiden teşekkür ederim okuyup yardım etmeye çalışanlara.
S
11 yıl
iCloud Sorunsalı
Arkadaslar iPhone umda yeni hesap acip (kart bilgili) iclouddan girmek istedigimde bu iPhone da maksimum ucretsiz hesap etkinlestirildi cikiyor. Arastirdim cozumu apple a mail atip onceki hesaplarin silinmesi yaziyor fakat benim oncedende basima gelmisti kredi kart bilgili bir hesapla girebilmistim. Simdi 0 hesap acmama ragmen giremiyorum. Bilgisayardan deauthorize yapsam fayda saglarmi. Yardimci olursaniz cozum ile ilgili sevinirim.
S
11 yıl
Backup Sorunu
Telefonumu sıfırlamadan önce backup aldım fakat aldığım backup' ı itunes/backup klasöründe görebilirken iTunes yedekten yükle dediğimde alınan backup'ı görmüyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? 800 kusür resim video toplam kaydedemeden gitmiş olucak. yardımcı olursanız sevinirim.
S
12 yıl
Macbook Danışma
Macbook Pro 17 inç çok mu büyük ? 15.4 inç yeterlimi ? Çok arada kaldım Macbook Air 11 inç çokmu küçük olur review videolarında çok küçük duruyor? 13.3 nasıl ? Alp er tunga öldü mi ? ıssız ajun kaldu mu ? yardımcı olursanız kullananlar sevinirim :)
S
12 yıl
Konu silinebilir
Halloldu silinebilir
S
12 yıl
PSN\u0027e Kış Bakımı
PlayStation Network'ün bu Perşembe günü bakıma gireceği bildirildi.

Sony'nin resmi forumlarında Avrupa için Perşembe günü, Türkiye saatiyle 15.00 ile 16.00 civarı bakıma başlanacağı açıklandı. PSN bakımının Cuma sabahı sona ermesi planlanıyor. Türkiye saatiyle Cuma günü saat 9.00 ile 10.00 civarı PSN yeniden kullanıma açılacak. PSN'in bakımda olduğu süre zarfı boyunca PlayStation Home ve Playstation Store uygulamaları çalışmayacak.

Kaynak:http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/8855-psne-k-bakm
S
12 yıl
Kanada\u0027da Universite Egitimi
Arkadaslar merak ettigim sey girisinin nasil oldugu degil. Sayet not ortalamasi ve ielts, toefl gibi dil sinavlariyla kabul aliyor. Fakat merak ettigim Dis Hekimligi okuyabilirmiyim ya da Estetisyen olabilirmiyim. Bu bolumleri uluslararasi ogrenciler okuyamiyor diye bisey gormustum ama bilgisi olanlar beni aydinlatirsa sevinirim, tesekkurler.
S
12 yıl
4S Hollanda
Arkadaşlar Hollanda' da 4S leri sim free satan yer varmı Vodafone satıyor diye biliyorum ama kesin bilgim yok konu aradım bulamadım belki görmedim varsa affola ve fiyatı ne kadar bunların bilgilendirirseniz teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.