R

Binbaşı
23 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361136 Gün Cezalı
356708 gün 10 s. 47 dk.
Gönderiler Hakkında
R
12 yıl
:((((((((((((
Pizza söyledim 30 dakikaya gelicek o süre zarfında bir oyun atalım. Yalnız gomayın beni. Tanıdıklarıma torpil yapıcağım.

MurderMcHandsome

EU WEST
R
12 yıl
Kirleteceğim
Evet kirleteceğim. Canım bir el oynamak istedi gelicek var mı?

Oyunu kirlettik şampiyonlar olarak.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
12 yıl
LOL
2 yıl oynadıkdan sonra kafamdaki bazı soruları sizlerle paylaşmak istiyorum. Gerçi hepsini cevapladım ama sizede sorucam eheh.


1. Oynadığınız zamandan beri oyunculuğunuzda neler değişti (genel bir soru. lolde geliştiniz süper uber last hit atıyorsunuz critic kasıp penta alıyorsunuz master yi mükemmel bir champion tamam ama diğer oyunlara bir etkili oldumu)

2. Gerçek hayatınızda neler değişti (biraz saçma biraz garip bir soru fakat elbet değişen birşeyler oldu. Saçma sapan '' 100 saatim çöpe gitti '' tarzı şeyler yazmassanız sevinirim)




1. sorunun cevabı : Lolde 2 seneden sonra istediğim zaman taşıyabildiğimi ve herkes istediği championu oynarsa oyunun rahat kazanıldığını gördüm. (Bkz. Jax mid)

Diğer oyunlara gelicek olursak. Çok kötü etkisi oldu eheh. Wowda 4000 armorum var diye bütün zindanlara giriyorum (first time) tanklıycam damage vurcam diyorum ikisinide yapamıyorum yani :D. En son holy kasmaya karar verdim x_x

2. sorunun cevabı : Herşeyi daha kolay halledebiliceğimi farkettim. Şimdi önümde Anna Karenina adlı okumam gereken bir kitap duruyor. Bu kitabı 7 günde bitiricem. Gece 02 den 04 e kadar okuyup yatıcam hergün. Ve 1072 sayfalık bu kitap biticek eheh. İşlere çok daha iyi odaklanıyorum. Bunuda derslerde farkettim. Genelde dikkatim hep başka yöne kaçardı fakat artık dikkatimi toplayıp odaklanabiliyorum (işte lasthitin faydaları huehuehue) Sinirlerimi kontrol edebiliyorum. Faşizm yapmıycam. DH'den kimle girsem maus falan fırlatıyordum duvara fakat artık gayet sakinim. Gereksiz sinir yapmıyorum falan hayat daha bir iyi.


3. soru eheh. Bu oyuna nasıl başladınız.

Ben bu oyuna hero online adlı oyundan tanıdığım bir arkadaşımın avatarında fiddlesticksi görünce başladım ahah. Çok hoşuma gitmişti görüntüsü.

4. soru. Kaç kere ara verdiniz ve neden. VE neden döndünüz.

Oyunu bir ara 3 ay gibi bir süre bırakmıştım. Tamamen sıkıcı bir hal almıştı. Sonra kardeşimin hesabından riven oynadım 2 3 el. Baya hoşuma gitti almak için kendi hesabıma girdim. O ara gözüme karthus gözüme güzel gözüktü karthus aldım. East west splitten sonra ara vermiştim. Ve tamamen oyuncularla alakalıydı. 5 0 oynayıp kaybetmiştim ilk ranked maçımda. 4 kişi 20de surrendera yes demişti oysa rakibi eziyorduk baya baya. Bu olayın hemen ardından bıraktım eheh. Sonraki geri dönüşüm weste geçiş açılınca oldu. O süre zarfında battleforge oynadım. Çok keyifli oyun tavsiye ederim. Şimdi üçüncü aramı verdim. Wowdan bıkana kadar devam edicek :D. Herkesi scriptcrafta beklerim (private server). Bugün un'goro adlı haritada 8 kişiyi kestik bir arkadaşla. Sonra clanın liderini trolledik ve adam bizi kickledi. Kicklenme sebebimiz caps kullanmamız. Benle beraber 8 kişi daha kicklendi. Bizde birlikte un'goroda 8 kişi kesmenin şerefine UN GORO THUGZ guildini kurduk.


5. soru : LoL hakkında bir günlük yazsaydınız içinde neler olurdu.



5. soruya cevabım : Bol bol dh li olurdu. Bol bol küfür olurdu. Akuma veya nicholai ile girdiğim her oyunu komple yazardım herhalde. Kırılan mausları unutmam. Eminim o kişilerde unutmaz eheh.



6. soru : DH'den biriyle gerçek hayatta yan yana LoL oynama gibi bir şansınız olsa kiminle oynardınız.



6. soruya cevabım : Akuma, pht3x ve Nicholai ile oynardım. Akumayla oyunun içine ederdik nicholai ve selim rage yapardı eheh.



7. soru : Herhangi bir oyundan lole karakter ekleme imkanınız olsaydı kimi eklerdiniz ve neden

7. soruya cevabım : Battleforge'da Harvester diye bir kart vardı onu eklerdim (hatta resmi foruma konu bile açmıştım) Etrafındaki cesetlerden yeteri kadar enerji toplayınca 4 grup skeleton warrior çıkarıyordu. Bunların %80 damage reduction özelliği vardı ve 20 saniye kalıyodu oyunda. Harvester çıkarıp paso oyun kazanıyordum (yusuf noob eheh)
R
12 yıl
Aaaahh ahhh
< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi bu resim ne alaka lae diyceksiniz. Demin bir ranked giriyim dedim (solo fo sure). Pickleri yaptık iyi güzel oyun başladı riven ve soraka türkçe konuşmaya başladı. Hiçbirşey demedim manama doğru koyuldum. Rakip takım manayı bastı ve o sırada bir allahın kulu bile benim manamı korumuyordu neyse bu başka hikaye. Manasız bir süre jungle yapıp rakibin manayı aldım midlane gank gittim kill aldık. Ardından base çekiyodum ki riven yukarıyı pinglemeye başladı. Güzel güzel küfürler eşliğinde yukarıya gelmemi emretti. Kes ağlamayı falan dedim yine küfretti hiçbirşey demedim jungle a devam ettim. Malzahar yukarıya gank gitti ultisini falan attı riven killi çalabilmek için elinden geleni yaptı olmadı ve sonra direk malzahara küfretmeye başladı. Ben yanıt verince banada küfretti ve oyuna devam ettii. Şimdi oyunu kazandık tamamda bu adam bu wini falan haketmiyo yani. Kardeşim yaşında çocuk gelmiş millete küfrediyo. Ailesi falan nasıl yetiştiriyor bu tür insanları anlamıyorum.

TL DR? Dengesiz veledler bu oyunu oynamasın.

Görürmü görmezmi bilmem ama malzahara teşekkürler oyunu aldığı için olol. Türk olanlar soraka ve riven. Soraka sakin uslu bir çocuk fakat riven kanser olabilir.
R
12 yıl
Uber bug
Bundan 5 gün önce saat 23:00 da AkumaRaion ile duo ranked girmiştik. Queue sırasında internetim gitti ardından oyuna girdiğimde queue de bizim takımın spellerini göremiyodum fakat karşı takımın spellerini açık bir şekilde görüyordum. Karşı takımla champion trade bile yapabiliyordum fakat oyundan atar diye denemedim. Bizim odada akuma herkese bunu söyledi ve oyuna girer girmez ilk yazılan şey '' OMG AKUMA CHEATER '' oldu huehuehue.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
12 yıl
Graves rehber.
Bu aralar baya popüler oldu sobafireda rehber yapıp buraya konu açıp ilgi çekmeye çalışmak. BENDE İLGİ İSTEYOM diyip rehberin linkini veriyorum sizlere güzel kardeşlerim.

http://www.sobafire.com/lol_turkce_build_graves-gercek-erkek-122.html
R
12 yıl
AD CARRY ANA KONU
Çooooook uzun zamandır AD carrylerle oynuyorum ve iyi oynadığım söyleniyor (ben kendimi hep beğeniyorum kardişim) Birçok ad carryi denedim hangisine hangi runeların gidiceğini nasıl masteries yapılcağını az çok biliyorum. Sizlere rune page örneği, masteries örneği ve tabiki bazı karakterler hakkında ipuçları vericem zamanla. AD carrylerle ilgili kafanıza takılan herşeyi bu konu altında sorabilirsiniz.
R
12 yıl
Forum Kuralları Uyarı
Genel istek üzerine 01.01.2012 tarihinden itibaren, şuanlık ilk sayfa ve bundan sonraki her açılan

- X şampiyon vs Y şampiyon
- X Riot Point'im var ne alayım
- X'mi döver Y'mi döver

tarzındaki açılan tüm konular sorgusuz silenecektir, bu soruların cevabını bulacağı yer ''Champion Tavsiye Ana Konu'' konusudur.

-Skin, Şampiyon aldım nasıl geri vereceğim?

tarzındaki açılan tüm konular sorgusuz silenecektir, bu soruların cevabını bulacağı yer ''Champion-Skin Geri Verme Anlatım'' konusudur.

-Forumdaki en pro oyuncu benim
-Bu bir DH rekoru olmalı 52 kişi öldürdüm
-X şampiyonu ile deli fişek oynarım

tarzında açılan tüm saçma konular sorgusuz silenecektir ayrıca konuyu açan kullanıcı hakkında cezai işlem uygulanacaktır.


Bu mesaj Ashandle tarafından yazılmıştır görmeyen arkadaşlar için konu açıyım dedim. Uygun değilse silinebilir.
R
12 yıl
Kusura bakmayın
BuNick14harfli ve BlackkBurn kusura bakmayın bilgisayar baya odun. Oyun yüklenince telefondan ararsınız ben o sırada starcraft II deyim. Saydım 30 dakikadır oyunun yüklenmesini bekliyoruz hahahaha


SS yi birazdan koyucam şu gülmemi bi kesiyim. Off patates bile değil ya.
R
12 yıl
BEDAVA ELO İSTEYEN?!?!
Başlıkta olduğu gibi. Benim supportum olcak insanlar arıyorum. Ranked kasmaya başladım ve düzgün bir supportla gerçekten çook rahat taşıyorum. Oyun içi eklerseniz sevinirim.


EU WEST : MurderMcHandsome

Ayrıca bu supportum olcak insanın s1de min. 1400 elosu olması lazım. Taric ve Janna olursa çok iyi olur. Vayne ya da Graves oynuyorum (gravesin sürekli ban yediğini düşünürsek sürekli vayne oynuyorum) Aman aman iyi bir oyuncu değilim ama 1500e kadar rahat taşıyabilirim. Sonrası şans tabi. Skype olursa iyi olur.

Ayrıca kesinlikle minionlara vurmak yok. Ward koycam diye yalnız bırakmak yok (haritayı dolaşmayın koyun bizim çime gitsin. Onlara sonra koyarsınız)
Öyle kaybedince ağlıyıp zırlıycak bir tip değilim fakat supportum olcak kişi görevini yapamazsa pek hoş olmaz. İşte bu yüzden skype istiyorum. Genelde online oluyorum vizelerde bitti baya bir oyun oynayabiliriz. Günde 3 ranked gireriz yani.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.