B

Yüzbaşı
11 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Yere düşmüş, çok yavaş çalışan hdd den veri kopyalama sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Elimde bir adet hdd var, başlıkta yazdığım gibi yere düşmüş daha önce. bilgisayara taktığımda dosyaları görüyorum ama kopyalamaya çalıştığım zaman çok yavaş işlem yapıyor ve donuyor. kopyalama işlemi tamamlanamıyor. bu dosyalar benim için önemli dosyalar nişan düğün vs fotoğraflar içeriyor. bunları geri getirmek istiyorum. herhangi bir yardımınız benim için değerli olur ve işime yararsa çok makbule geçer. bu işi nasıl halledebiliriz?
B
8 yıl
Beats by dr dre urbeats hakkında bir kaç soru
Evet arkadaşlar, merhabalar.

Ben her zaman kulak yoluna girmeyen kullanırdım, geçenlerde nişanlımın htc one m7 yanında verilen beats pro kulaklık ile dinlediğim de çok beğendim ve gidip denemek için sony mdr ex15 aldım. Tahmin edilesi üzere 2,5 ay kullandım bozuldu. Sonuçta çok kaliteli malzemesi olmadığı açık. Şimdi araştırmaya geçtim aklımda beats var.
http://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/beats-monster-audio-bydre-urbeats-ctalk-kulaklik-P116433327
Benim aklımda bu var. Nişanlımın kulaklığının aynısı 230tl, o kadar da vermek istemiyorum. Daha önce kullanmış olan var mı aramızda? Ya da denemiş, bu konuyla ilgili?
Şimdiden teşekkür ederim.
B
8 yıl
Bir film arıyorum
Bilmem kaç sene önce 8-10 seneye yakındır bir film izlemiştim. Filmde piyano kursuna giden bir çocuğu kaçıranı yakalamaya çakışan bir adamı anlatıyordu. Tahminimce amerikan veya meksika yapımı. Böyle bişey hatırlayan bilen var mıdır?
B
8 yıl
Mersin kızkalesinde teknesi olan veya teknesi olan tanıdığı bulunan
Arkadaşlar 29 kasım 2015 pazar günü mersinde kızkalesi sahiline gidecem, bana tekne lazım o gün araştırdım biraz sezon kapandı çektik tekneleri diyorlar. küçük bir tekne lazım bana çok büyüğe gerek yok. tanıdığı olan varsa veya sahibi olan bir görüşelim
B
9 yıl
MERSİN ADANA GİDİŞ GELİŞ YAPAN YA DA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MERSİNDEN ADANAYA GELEN BİR KİŞİ LAZIM
Öncelikle selamlar beyler, bayanlar. Şu sıralar bir ihtiyacımız var (ben ve ev arkadaşlarım)

Memleket mersin ama mersine pek gidemiyorum okul yüzünden. Evimizde kettle bozuldu. yeni ucuz kettle almak istemiyorum. ucuzlar bozuluyor.

Eğer mersinden adanaya gelen bir arkadaş varsa ailem o arkadaşa bana vermesi için bir çaycı verecek bende adanada ondan alcam.

Hafta içleri akşam müsaitim. bu uygunlukta bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
B
11 yıl
PvP oynamanın ehli olanlar bakabilir mi?
Arkadaşlar pvp oynamayı düşünüyorum ama keylogger girer diye korkuyorum. Anti-virüs sistemim gayet iyi, ama pvp yükleyince knightonline.exe'yi çalıştırınca anti-virüs programı benden internete bağlanmak için izin isteyecektir. zaten internetsiz oynanmaz diyerek evet demek zorunda olacağım. ondan sonra keylogger varsa aktif olur ve virüs programı göremez bunu. Varsa güvendiğiniz bir pvp server ve pvp database söylerseniz sevinirim
B
11 yıl
Windows 7\u0027de guitar rig 5 kullanırken diğer programların ses sorunu
Arkadaşlar Guitar Rig 5 kullanıyorum. elektro gitarımı bilgisayara bağlıyorum. Windows xp kullanırken sw birleş ayarı vardı. onu açınca guitar rig ve diğer tüm programlardan ses alabiliyordum ama win7 kullanmaya başlayınca guitar rig kullanırken ne guitar pro kullanabiliyorum ne internette video izleyebiliyorum ne de windows media playerdan müzik açabiliyorum. kullanan bilen var mı ?
B
11 yıl
İntel HD4000 series ve AMD radeon HD7670 ekran kartları olan laptopda pes13 oynayamamak
Arkadaşlar eski notebook'um casper nirvana w76s'di. görenler duyanlar bilir ekran kartı yok gibi birşeydi hiç oyun oynayamazdım.
Şimdi HD7670 ekran kartı olan bir notebook aldım. Diğer oyunları oynuyorum ama PES 13 oynayamıyorum.
Pes13 kurulumu yapıldıktan sonra crack işlemini tamamlıyorum. Sonra oyuna tıkladığımda Windows 7 çalışmayı durdurdu diyor.
İnternetteki çoğu siteyi gezdim. Kitserver'ı, dt07'yi, gamebooster'ı, güvenlik duvarına eklemeyi, reloaded ve skidrow patchlerini.... hepsini denedim ama oynayamadım.
içime batan AMD radeon HD5650 ekran kartı olan arkadaş bilgisayarına kurup kafasını bozmadan oynayabiliyor. bende 7670 var oynayamıyorum.
İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64bit. Sistemden mi kaynaklanıyor, ekran kartından mı anlayamadım.

Yardımcı olabilecek veya bu konu hakkında yorumlarınızı almak istedim. Oyunu orjinal almak var diyen arkadaşlar için: Memleketimde evimde PS3 var pes13'ü oradan oynuyorum orjinal aldım onu zaten. Öğrenci olduğum şehirde oynamak için de bir daha para vermek istemiyorum açıkcası. araştırmalarıma göre orjinal alanlarda da sorun çıkabiliyormuş bu çift ekran kartlılarda.
B
11 yıl
PS3 PES13 Online oynama sorunu
Arkadaşlar ps3 bölümüne açmıştım bu konuyu. ama nedenini bilemeden kaldırıldı buraya açayım dedim. Iki hafta önce 95tl ye dışardan getirtme orjinal pes13 aldım, konsoluma jailbreak yaptırmadm zaten. oyun oynarken sorun yok, ama online oynamak istediğim zaman promotion code istiyor. Geçen sene pes12 çıkar çıkmaz 160tl ye almıştım ve istediğim zaman online oynuyordum. pes13 aldım oynayamadım nedeni 95liralık olması mı
B
11 yıl
Mikrofon Ses Ayarlaması sorunu
Arkadaşlar yarın bir konferans icin kurulmuş ses sistemini ayarlamaya gideceğim. daha önce pek deneyimim olmadığından soruyorm. konusma sırasında mikrofondan gelen bir ses olursa dıııt (çınlama gibi) hangi ayarları düzenlemem gerekiyor bunu anlatabilir misiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.