C

Yüzbaşı
23 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
137 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Lg SJ9 Dolby-Atmos Soundbar Teknosa 1999 TL
Arkadaşlar bu fiyata bulmak nerdeyse imkansız. Amazonda 800 Euro. Fiyatı n11 de 2700 den 3400 civarına çıktı. Teknosa güzel bir indirim yapmış almak isteyenler değerlendirebilir.
https://www.teknosa.com/urunler/110102025/lg-sj9-dturllk-dolby-atmos-512-ch-soundbar-ev-sinema-sistemi
C
8 yıl
KARCHER K5 Hepsiburada.com 599 TL
Arkadaşlar dün gezerken denk geldim. Benzerleri oldukça yüksek fiyata satılıyor. 1129 dan 749 Tl ye düşmüş sepete ekleyincede %20 indirim işe 599 tlye geliyor.
500 tl üstü hepsiburada alışverişine 25 tl worldpuan ile birleştirilenilir.
http://www.hepsiburada.com/karcher-k5-145-bar-basincli-yikama-makinesi-p-KARCHER11806330?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&source=mobil&v=1.81.4

http://m.akakce.com/p/?5536163

İhtiyacı olan değerlendirebilir diye düşündüm..
C
8 yıl
İphone 6 ve iphone 6 plus videoların sesi yerine cızırtı gelmesi
Arkadaşlar eşimde iphone 6 var ve zaman zaman video izlemeye çalıştığında garip bir ses geldiğini, hatta anaekrana döndüğündede sesin gelmeye devam ettiğini söyledi.Kapatıp açınca düzelmiş ancak zaman zaman tekrarladığını söyledi.Bir kaç gün sonra aynı problem bndeki iphone 6 plus dada oldu. Cızırtı sesi kesilince başka hiç bir uygulamanın vede telefon görüşmesinin sesi gelmedi.Kapatıp açınca düzeldi.Ama zaman zaman tekrarlıyo bendekindede.
2 ayrı telefonda aynı problem olması acaba ios dan mı kaynaklanıyo diye düşündürdü beni.Aranızda böyle bir problemle karşılaşan varmı?Servise götürsem o an böyle bir sorun göremiyeceği için çözümde getiremiycek.Artı bursada apple servisi varmı haberimde yok.
C
12 yıl
Satilik Dreambox 8000hd dvd li 1tb hdd li
Arkadaslar libyada calisirken , alman kontrol muhendisimize almanyadan getirttigim receiverimi satiyorum.bilen bilir ztn. Piyasada 2300 tl civari hddsiz dvd playersizi var. Gemini image yuklu vaziyette.ekstradan fan taktimYaklasik 1.5 yildir sorunsuz kullaniyorum.Fiyata 1700 tl dedim.almak isteyen pm atabilir.cihaz bursadadir.
Not. Konu yanlis yerde ise simdiden ozuru borc bilirim..
C
17 yıl
exe. uzantılılar çalışmıyo..
bilgisayarıma donanımları tanımak amacıyla everest home yukledim antivirüs hata veriyodu (arkadaşdan aldım için birşey olmaz diye antivirüsü kapattım)
yukledim sonra bir hata verdi licence eksik falan diye daha sonra ne olduysa bilgisayarda yüklü olan bütün exe uzantılı dosyalar çalışmaz oldu parametre hatalı diye bir hata veriyo bazen de bir dosya ismi verip tam yuklü değil falan diyo.. yani bilgisayarda yüklü olan winampı kurmak için gerekli olan setup dosyası bile hata veriyo kurmuyo.oyunların exe uzantısıda çalışmıyo.. everesti kurduktan sonra sildim ve antivirüsü tarattım bir kaç virüs buldu sildim.. sonra bu problem oldu.. sanırım system32 deki virüsleri silince oldu. biraz önce format attım ama diğer sürücüdeki programlar yine çalışmadı. kuramadım..ne yapmam gerek anlamıyorum tarama yapıyprum yine birşeyyok. hiçbir uyulama çalışmıyo.. bunu düzeltmenin bir çaresi varmı acaba.. teşekkür ederim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.