Y

Yarbay
24 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
47 üye
Görüntülenme (?)
127 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen yıl
Her 500 TL\u0027lik Alışverişe 100 TL İndirim! (Lassa Lastik)
World'e özel Lassa'da 8 Taksit Fırsatı!
31 Ocak 2023 tarihine kadar World üyesi Lassa bayilerinden yapılacak lastik alışverişlerinde 8 taksit imkanı sunulacaktır.

Kampanya sadece lastik alımlarında geçerlidir.

Kampanyaya Worldeko haricindeki tüm Yapı Kredi bireysel ve ticari kredi kartları, Vakıfbank Worldcard'lar, Albaraka Worldcard'lar, Anadolubank Worldcard'lar dahildir.
Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


https://www.lassa.com.tr/her-500-tllik-alisverise-100-tl-indirim?utm_medium=cpm&utm_term=banner&IMH=utm_source%3Distifmaterial
Y
geçen yıl
2149 TL Kingston 32GB DDR4 3200MHz CL16 Ram Kit (2x16GB)
< Resime gitmek için tıklayın >

Piyasadan çok daha uyguna kaliteli ram seti. Bende aldım. Sitede başka ssd ram indirimleri de mevcut göz atabilirsiniz. Site resmi dağıtıcı ve hizmet kalitesini bilenler bilir zaten.

https://bilendenal.com/Kingston-FURY-Beast-DIMM-32GB-DDR4-3200MHz-CL16-Performans-Rami-Kit-2x16GB-KF432C16BBK2-32.html
Y
2 yıl
SAHİBİNDEN 2018 ÇIKIŞLI FORD KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK
Y
4 yıl
Lastik seçiminde son karar ( Falken As210 mu ze310 ecorun mu? )
Lastik seçiminde son durum. İstanbul'dayım aracı genelde sert kullanıyorum bozuk zemin çok fazla. Resimdeki 4 mevsim falkenden sipariş geçtim. Sizce bu mu yoksa yazlık ze310 ecorun a mı çevirmeliyim? Kullanımın için 4 mevsim dayanıklı olur dedi bayi ama yazın 4 mevsim uğultu ve fren uzaması yapar mı acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
4 yıl
Lastik Tavsiyesi? (4 Mevsim vs Yaz)
205 55 16 lastik ölçüm ve lastiklerim bitmiş durumda. İstanbul'dayım kar olduğunda çıkmıyorum zaten pek kar olmuyor. Ancak kullandığım yollar bozuk. Çok fazla tümsek ve çukur var. Islak yolla çok sık karşılaşıyorum. Seri kullanmayı seviyorum. Araç Kia Cerato otomatik. Çokta pahalıya mal etmeden ne almamı tavsiye edersiniz?

Michelin crossclimate veya vector 4 season gibi 4 mevsim önerenlerde var. Yaz lastiği al diyende var. Petlas önerende var. Kış lastiği alacağımı sanmıyorum dediğim gibi pek kar görmüyorum. 4 mevsim alsam yazın gürültü, konforsuzluk, yüksek tüketimle karşılaşır mıyım?

Şimdiden teşekkürler.
Y
4 yıl
Leon sonrası 100 bin civarı ne alabilirim? Araç önerisi
Seat Leon 1.6 dizel otomatik aracımı satıyorum. Leon sonrası 100 bin civarı bütçeyle ne alabilirim? Yine otomatik ve çok masraflı olmayacak (dizel veya lpg) biraz daha gösterişli ve mümkünse bol donanımlı satarken üzmeyecek ne alabilirim?

Aracın max. 4.6m uzunluğa sahip olması park yerim açısından bir kriter. Leonda cam tavan yoktu, mümkünse sunroof veya cam tavanlı donanımlı bir araç bakıyorum. Aslında suv istiyordum değişiklik için ama çoğu bütçeyi aşıyor.
Baktıklarım,

Kia Cerato (Sunroof ve koltuk ısıtma, dizel otomatik)
Suzuki Vitara (Biraz bütçeyi aştığımda sunroof ve koltuk ısıtmalıları var. Lpg takmak gerekecek)
Bmw 320d E90 Sedan (Sunrooflu bulmak kolay ekranlı bulmak biraz daha zor ve dizel olmasına karşın 184 beygir ile biraz yakıyor ayrıca parça bakım maliyetleri nedir bilmiyorum)
Ford Focus 1.5 dizel otomatik (Powershift hakkında bilgim yok, donanımları boş oluyor ama sonradan ekran takılabilir)
Opel Astra (Yüzü eskidi ve donanımı boş ama büyük ekran taktırabilir ayrıca 1.6 dizel 136 beygir ve tam otomatik kombinasyonu bildiğim ve sevdiğim bir ikili)

Anlayacağınız kafam karışık. Bir de Infınıtı FX35 hayalim vardı ama 2005 model 280 beygir bir aracın olası arızada karşıma çıkartabilecekleri ve 2.el korkusuyla hayalde kalmaya devam edecek gibi. Malum leonda sadece bakımdan bakıma bakım ücreti veriyordum mazot haricinde masrafı yoktu.

Önerilerinizi bekliyorum.
Y
4 yıl
Satılık 1.6 TDI Dsg Seat Leon
Mesaj atarsanız yardımcı olurum.

Arabam İlanı
Y
5 yıl
Leon aracımı satıp Mazda CX3 almak mantıklı mı? (önerileriniz)
2015 model 1.6 TDI DSG araç kullanıyorum. Henüz 38 bin kilometreye geldi. İstanbul şehir içi kullanıyorum. Genellikle 1 veya 2 kişi kullanıyorum. Bagaj ihtiyacım oluyor sadece ama o da arka koltuklarda boş olduğundan yetiyor.
Bu aracı satıp Mazda CX3 almayı düşünüyorum. Dizel otomatik ve 4X4 bir araç olması yüksek olması hoşuma gitti. Donanımı benim aracım led paket hariç boş olduğundan oldukça fazla. Çarpışma önleme, bose ses, geri görüş, anahtarsız giriş gibi artıları var. Yalnız bu araç için 20 bin lira üste eklemem gerekiyor.
Sizce bu değişim bu şartlarda mantıklı mı? Başka alternatif neler olabilir?
Y
5 yıl
Next Pandora Slim Nasıldır? (100 lira uydu alıcı tavsiye)
100 liraya uydu alıcı bakıyorum. Aslında yerel kanalları hızlı geçiş süresiyle düzgün görüntüyle sorunsuz izlemek yeterli. Tabi fazladan wifi özelliği gibi özellikler neden olmasın?

Bu linkteki ürün nasıldır? Pandora Slim
Y
5 yıl
110 bin bütçe ile ne alınabilir? (Bozuk yollar, donanım merakı)
Merhabalar,
Seat Leon dizel otomatik aracım var bunu satmayı düşünüyorum. 110 bin civarı bir bütçem var zorlarsam 120 bine kadar çıkabilirim. Yine dizel otomatik veya lpg olacak şekilde (hiç lpgli araç kullanmadım) Leon'dan daha konforlu ve donanımı bol bir araç bakıyorum. Çoğunlukla araca tek biniyorum. Fazla hacme ihtiyacım yok ancak albenili olsun istiyorum. Teknolojik oyuncaklar hoşuma gidiyor.
Seçenekler;
1. Bmw 116d Joy Plus: Biraz bakayım dedim ama fiyatları uçmuş, belki 120 bine bulunur.
2. Honda Civic: Lpg otomatik ile alınabilir ama göçük sorunları nedeniyle çok dalga geçmiştim. Lafımı yemiş olurum halen sorunları devam ediyor mu?
3. Renault Kadjar: Büyük dokunmatik ekran, navigasyon, video oynatabilme gibi şeyler hoşuma gidiyor. Az yakan güzel bir motoru var.
4. Cam tavanlı Leon: Leon satıp Leon almak ne derece mantıklı bilmiyorum. Bende cam tavan yoktu ona kavuşmuş olurum.

Görüşlerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.