E

Teğmen
16 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
DJİ PHANTOM ARANIYOR.
MERHABA dji phantom arıyorum phantom 3a , phantom 2 vision plus..
E
9 yıl
HPİ TF-40 KUMANDA VE RF40 ALICI
Dijital 2.4GHz teknolojisi
Otomatik frekans atlayan ve interferans olmayan kanalı otomatik bulma özelliği
Dahili fail safe ünitesi
3 kanal
Servo end pointleri ayarlanabilir
Servo reversing
Sağ-sol dual rate

MODEL YÜKSELTECEĞİMDEN SATILIKTIR.
cihaz oldukça temizdir fotoğraflarda görülüyor zaten. sadece pil kapağı yoktur yeri zaten başka bir şekilde doldurulmuştur ihtiyaç duyulmadığından dolayı , kesinlikle bugüne kadar bir sıkıntı yaratmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
RC ANA KONUSU ( SATIŞ, SOHBET, BİLGİ PAYLAŞIMI) Fotoğraf Ekledim
Merhaba arkadaşlar amaç kesinlikle eğlenmek, boş zamanlarda vakit geçirmektir. RC hakkında abilerimizden bilgi almaktır. her türlü hobi ile sorular sorabilecegimiz bir ortam kurmak istiyorum.

Ricam grubu karıştıracak insanlar gelmesin çünkü uzaklastirilacaktir. Grup sadece RC ile ilgili soru ,video , eğlenceli resim ve hatta yeri gelirse satis amaçlıdır.

WHATSAPP GRUP ÜYELERİ

@ultraslan_34
@deneme tahtasi
@ati1919

hobiye dair herşey olsun istiyorum
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
Hobicilere özel whatsapp grubu kuralim :) Fotoğraf Eklendi
Merhaba arkadaşlar amaç kesinlikle eğlenmek, boş zamanlarda vakit geçirmektir. RC hakkında abilerimizden bilgi almaktır. hertürlü hobi ile sorular sorabilecegimiz bir ortam kurmak istiyorum.

Ricam grubu karıştıracak insanlar gelmesin çünkü uzaklastirilacaktir. Grup sadece RC ile ilgili soru ,video , eğlenceli resim ve hatta yeri gelirse satis amaçlıdır.
Grup en az 10 kişi toplandıktan sonra açılacaktır. Umarım yararlı ve eğlenceli bir şey olur ve grup büyür.

Gruba katılmak için numaranızı ve isminizi yazarsaniz sevinirim.
Sevgi ve saygılarımla sevgili DH üyeleri :)

GRUP ÜYELERİ
@ultraslan_34
@deneme tahtasi
@ati1919


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
1/5 RC takaslı Samsung Tab S 10.5
cihazı anlatmama gerek var mı bilmiyorum. fotoğraflar herşeyi anlatıyor zaten. cihaz pırıl pırıl ekranında film vardır. yanında book cover ı vardır. herşeyiyle tamamen orjinal ve tek bir kusur bulamazsınız. cihazın 17 ay daha vatan computer garantisi vardır. ve içerisinde lisanslı kaspersky anti-virüs koruma var, 6 aya yakın süresi vardır.
3 gb ram e sahiptir ve tabletlerin bana göre dalında en krallarından biridir.
parmak izi okuyucusunu iyi okutursanız tek seferde açarsınız ve gerçekten harika bir teknolojidir. ekranından bahsetmiyorum bile..
benim tasarımım olan samsung tab s 10.5 için yaptırdığım özel tay tüyü kumastan tablet çantasınıda hediye edeceğim (dosya niyetinede kullanabilirsiniz)

sadece benzinli rc araba takaslıdır. farkı ne ise konuşulur.

Satış fiyatım 875 Tl dir. Sakın bana 500 tl lik cihaz muamelesi yapmayın kalbinizi kırarım. Yeterince güzel teklif aldım saçma teklifler yapmayın. Adana içi tercih.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
logitech g27 ve tiamat 7.1 elite ile oynanabilecek kalite oyun.. yardım
merhabalar ses kalitesi oldukça yüksek(sesleri en ince detayına kadar verecek) bir araba yarışı oyunu arıyorum , simulasyonda olur bilgileriniz varsa paylaşın lütfen , diğer kullanıcılara da yardımcı olur
E
10 yıl
superonline tv izleyemiyorum lütfen yardım edin.
merhabalar ben iki üç gün öncesine kadarhttps://www.turkcelltvplus.com/superonline/player şu siteden tv izleyebiliyordum ama galiba siteyi değiştirmişler. sözde 2 yıl tv kampanyası olacaktı ücretsiz. fakat yeni verdikleri sitede giriş yapıyorum ama kanallara tıkladığımda abone olmanız lazım diyor. kafayı yicem kaç gündür yardım edin lütfen bilgisi olan herkes yazsın

https://www.turkcelltvplus.com/superonline/player
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.