L

Teğmen
07 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
Muhabbet Kusu Kuyruk Titremesi
Merhaba arkadaslar. 10 gun once yaklasik 2-3 aylik muhabbet kusu sahiplendik. Bir hafta sonra kafese ve bize alismaya basladi ve hareketlendi. Hareketlendigi zaman oyun oynuyor, otuyor, ucuyor, bize pek hastaymis gibi hissettirmiyor ancak birkac gundur kuyrugunun yukari asagi sallandigini goruyoruz. Genelde solunum yolu problemi olarak geciyor ancak biz nefes almasinda bir sorun fark etmedik. Nefes alirken agzini acmiyor ya da herhangi bir ses cikarmiyor. Bugun 5 adet klinik ile gorustuk ancak hicbirinde kuslara bakan bir veteriner yoktu. Daha onceki kuslarimizda boyle bir durumla karsilasmamistik. Durumu daha iyi gorebilmeniz icin youtube linkini asagiya birakiyorum. Umarim aramizdan profesyonel ya da tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir. Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DsymfjV5IUnw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGIHg8YoGIhBi51njgx9z5owkd7TIFLkpMgFy
L
8 yıl
2 Laptop Arasinda Kaldim (Asus/Lenovo)
http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z5070-59-432063-pmu400288

Arkadaslar bu ikisi arasinda kaldim. Siz hangisini onerirsiniz? Cizim programlari icin kullanacagim. Oyunlarda da orta seviye performans verse yeter. Tesekkurler.
L
8 yıl
iPhone 6 Plus Ön Kamera Fotoğraflarında Renk Kayması (SS\u0027li)
Merhaba arkadaşlar. Cihazım iPhone 6 Plus. Garantisi nisana kadar devam ediyor. Bazen ön kamera ile çektiğim fotoğraflarda renkler kayıyor. Cihazımın köşesinde çok az renk atması olduğu için Türkiye'de Apple Store'a götürmek istemiyorum. Şu an Romanya'dayım ve burada Apple Store olmamasına rağmen premium resellerdan bozulan kulaklığıma 5 gün içinde değişim çıktı. Oraya vermeli miyim sizce? Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
L
9 yıl
Handoff Gibi Bir Uygulama
Merhaba arkadaslar. iPhone 4 ve iPad Mini Retina arasinda handoff gibi aramalarimi mesajlarimi iPad'de gosterebilecek bir uygulama var mi? Tesekkurler.
L
9 yıl
Garage Band iPad icin Ucretsiz
Biraz once indirdim iPad'ime. iPhone'da hala 10,50 olarak gozukuyor.
L
10 yıl
iPhone 5 iOS 7 Gevey
Ingiltere vodafone sim kilitli bir iPhone 5 var elimde. Aktivasyon ekraninda kaliyor. Gevey nereden alabilirim? Baska onerileriniz var mi? Tesekkurler.
L
10 yıl
Forma Sponsorumuz Yine Adidas Oldu
2004’ten 2019’a Daima adidas’la…

2004’ten bu yana ailemizin bir parçası olan, ‘Resmi Ürün Tedarikçimiz adidas ile işbirliğimiz 2019’a kadar uzuyor…

On yıldır, Profesyonel Futbol Takımımız ve tüm yaş kategorilerindeki futbol takımlarımızın ‘Resmi Ürün Tedarikçisi’ olan, yeşil sahalarda Çubuklu ile özdeşleşen adidas; yenilenen anlaşma kapsamında takımlarımızın maç, kamp ve antrenman malzemelerini de tedarik edecek.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı ve adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sayın Eduard Massier’in katılımlarıyla düzenlenecek imza töreni, 11 Şubat 2014 Salı günü 14:00’te başlayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü’nün evsahipliği yapacağı bu değerli imza töreni; Fenerbahçe Televizyonu’ndan canlı yayınla ekranlarınıza taşınacak, sosyal medya hesaplarımızdan da bu önemli güne dair paylaşımlar yapılacaktır.

Kaynak:https://www.facebook.com/Fenerbahce
L
10 yıl
ARAÇ TAVSİYESİ
Öncelikle herkese iyi forumlar . Otomobil konusunda sizin kadar bilgili olmadıgım için tavsiyelerinize ihtiyacım var. 30 - 40 bin arası araç arıyorum. herkese fikirleri için şimdiden teşekkür ederim.
Araçta istediğim özellikler
Konforlu olması yakıtının çok can yakmaması ve 2007 üstü olması . çokta bişey istemiyormuşum
Bu arada genç işi bir araba istiyorum tabiki 22 yaşındayım
L
10 yıl
Salih Ucan 19:30da NTV Spor\u0027da
Fenerbahçe’nin genç yıldızı NTV Spor’un konuğu oldu. Çerçeve'de Tuğba Dural'ın sorularını yanıtlayan Salih, "Aklımda her zaman Fenerbahçe vardı, tercihimde bu etkili oldu" dedi. Çerçeve bu akşam 19.30'da NTV Spor ve NTVSpor.net'te!
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan, NTV Spor'un sorularnı yanıtladı.
Çerçeve programına konuk olan Salih, Marmarisspor'dan Fenerbahçe'ye uzanan hikayesini anlatı. Özgüveninin sırrı ne? Hedefleri neler? Örnek aldığı futbolcular kimler? Salih tüm bu sorulara da yanıt verdi.
L
11 yıl
Kadin Supermarketin Ortasina
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.