S

Yüzbaşı
04 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Xeon İşlemci \u0026 Quadro Ekran Kartları
Merhaba arkadaşlar, şirketimize cad programı için performanslı bir sistem toplamak istiyoruz. Genel olarak Solidworks kullanılacak bunun için xeon işlemci çok önemli midir? Yoksa ekran kartına odaklanmak daha mı iyidir? Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim
S
8 yıl
Tripod aparatı hakkında
Merhaba arkadaşlar elimde fotoda gördüğünüz gibi tripod var ama üstüne fotoğraf makinesi bağlamak için hangi aparatı almalıyım. Yardımınız için teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
C Proje Ödevi Ücret Karşılığı
Merhaba arkadaşlar c projem için ücret karşılığı yapabilecek istiyorum. Detayları pm'den ileteceğim. Mesajlarınızı bekliyorum.
S
8 yıl
Mersat marginal plus veya zapper hd
Merhaba arkadaşlar 75 tl seviyesine kadar uydu alıcı arıyorum. Bulduğum iki uydu hakkında görüşlerinizi yazabilir misiniz ya da daha iyi uydu alıcı varsa önerebilirsiniz. (Mini model olup olmaması önemli değil f/p ürünü olması yeterli) Teşekkürler

HİREMCO ZAPPER
http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-full-hd-3d-uyumlu-uydu-alicisi-P70970039


Mersat Marginal PLUS
http://urun.n11.com/uydu-alicisi/mersat-marginal-plus-full-hd-mini-uydu-alicisiinternetli-P88062578
S
8 yıl
C# Mod hesaplama
Merhaba arkadaşlar c# windows formda textboxtan yazılan sayıların içinden en çok tekrar eden sayıyı bulmamı sağlayacak koda ihtiyacım var. Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
S
9 yıl
Autocom Delphi diagnostic aygıtı hakkında
Merhaba arkadaşlar, sanayide bir tanıdığım dükkanını kapatacagi için Autocom Delphi aygıtını uygun bir fiyata bana verebileceğini söyledi. Bu aygıt hakkında sağlıklı bilgi bulamadım. Elimde şuan elm327 aleti bulunmakta, autocom daha iyi midir? Teşekkürler
S
9 yıl
Kardiyo hakkında yardım
Arkadaşlar okulun kondisyon salonuna kayıt oldum. Yaz ayları diye eğitmen hoca yok. Yağ yakıp, göğüs kası çalışmak istiyorum. Bunu hangi aletler ile yapabilirim? 173 cm 77 kilo
S
9 yıl
SATILIK KEYLER 5.50 TL
Merhaba arkadaşlar satılık Falchion Case Key mevcuttur.
STOK: 14 ADET
FİYAT: 5.5TL

ÖDEME: ENPARA

http://steamcommunity.com/id/egehanyilmaz/inventory
S
9 yıl
Bir film arıyorum
Merhaba arkadaşlar aramış olduğum filmde, bir devlet başkanı konuşma yaptığı sırada bir suikastçi tarafından öldürülüyor sonra film biraz geri sarıyor ordaki güvenlik görevlisinden, kameramanın gözünden, reji masasından vuruluş anı gösteriliyor. Bu filmin adı nedir?
S
10 yıl
Infinitec Pocket TV
Merhabalar arkadaşlar led televizyonum için mini android işletim sistemli bilgisayar arayışı içindeydim. Şans eseri bu aleti gördüm. Kendi sitesinde 50$ fiyatı var ne diyorsunuz alınır mı, iş yapar mı?

< Resime gitmek için tıklayın >


CPU 1 GHz ARM Cortex A9 GPU Mali-400MP
Internal Memory 8GB; Micro SD up to 32GB
HMDI 1.3 (Video & Audio); Full HD (1080p)
WiFi 802.11 b/g/n
1GB RAM
USB 2.0 input; IR Input Receiver
Android 4.0 ICS


Ürün Linki:http://shop.infinitec.com/pocket-tv-with-ir-remote-matte-black/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.