M

Yüzbaşı
23 Şubat 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
147 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
kendi kendine açılan kasa sorunu
merhabalar

yaklaşık 20 gün önce aerocool xpredator marka kasa almış bulunmaktayım. 1 haftadır kendi kendine açılma mevcut bilgisayarı başlat komutundan kapattıktan yaklaşık 15 saniye sonra kendi kendine açılıyor. biostaki power on modunu biostan os ye almama rağmen sorun devam etti. sizce sorun nerdedir daha önce karşılaşmadığım bir durum.. güç kaynağında sorun olma ihtimali var mı sizce? cevaplarınız için teşekkürler..
M
13 yıl
htc hd2 kvk sorunu hakkında..
selam arkadaşlar
bayramdan önce kapatma tuşunda tutukluk olduğu için garantisi devam eden telefonumu kvk servisine bıraktım 7 gün içinde cihazı onardılar fakat 2 gün sonra back tuşunda tutukluk olduğu farkettim yaklaşık 14 gün bu şekilde kullandım sonunda back tuşu tamamen basmamaya başladı ve home tuşuda tamamen bozuldu tekrar kvk servisine verdiğimde ise garantisi olmasına rağmen bende 100 lira onarım bedeli istediler şikayetvar.com a konuyla ilgili mesaj attım sizce ürünü garanti dahilinde yaptırma şansım var mı? adamlar çakallığın son noktasındalar arızalı 2. el veya yan sanayi parçayı takıp kısa zamanda bozulmasını bekleyip ücretli işlem yapıyorlar kendilerini akıllı sanan bu tip firmalardan uzak durun bence bu tavrı gördükten sonra yurtdışından telefon almak daha mantıklı gelmeye başladı bana...
M
13 yıl
socket 1156 - 1155 fanlar hakkında
selamlar beyler
e8500 cpu dan i5 2500k terfi etmek istiyorum elimde socket 1156- lga 775 uyumlu zerotherm core92 marka fan var socket 1155 uyumluluğu konusunda herhangi bir sorun yaşar mıyım? anakart fotoğraflarına bakarsak fan 1155 in yuvasına oturacak gibi duruyor. yinede sizin fikirlerinizi almak istedim..
M
14 yıl
SENNHEISER HD 650 VE AMFİ ÖNERİSİ
iyi günler arkadaşlar
mayıs ayında bu kulaklığı almayı düşünüyorum yalnız amfi konusu ciddi bir sorun olarak karşıma çıkıyor. deck amfisinden tatminkar seviyede ses alınabilir mi yoksa kulaklık amfisi şart mı bilgisayarımda creative x-fi xtreme gamer fatality ses kartı ve logitech z-2300 var kulaklık çıkışından temiz ses alabileceğimi pek düşünmüyorum o yüzden ilk etapta deck amfisi almayı düşünüyorum bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum fiyat olarak maksimum 500 liralık bir amfi düşünüyorum kulaklık yeteri kadar pahalı olduğu için amfiye yüksek meblağ ayıramıyorum maalesef...önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
M
15 yıl
High power 500 watt + İntel c2d 8500 ve Sapphire 4890 lı sistem...
Selam beyler bugün bir arkadaşıma yeni bir sistem toplayacağız. Anakart olarak gigabyte ep 45 ds3l düşünüyoruz. İşlemci olarak İntel c2d 8500 ün yanına sapphire 4890 1 gb ekran kartı alacağız.Bunun yanında sistemde 4 gb ram ile birlikte 1 hdd ve 1 dvd yazıcı olacak. Sizce 500 wattlık high power güç kaynağı bu sistem için yeterli olur mu?
M
15 yıl
Gigabyte EP-43 S3L bios update sonrası açılmama problemi
selamlar beyler...
f6 biosu f9a biosa update yapayım dedim bin pişman oldum windows üzerinden gigabyte ın kendi programıyla update yaptıktan sonra windowsu yeniden başlattım ama bios ekranı gelmedi ekran simsiyah olarak kaldı cmos reset yaptım pili ve güç kablolarını takıp çıkardım sorun düzelmedi bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum...teşekkürler..
M
15 yıl
Gigabyte EP-43 S3L anakartım açılmıyor...
selamlar beyler...
f6a biosu f9a biosa update yapayım dedim bin pişman oldum windows üzerinden gigabyte ın kendi programıyla update yaptıktan sonra windowsu yeniden başlattım ama bios ekranı gelmedi ekran simsiyah olarak kaldı cmos reset yaptım pili ve güç kablolarını takıp çıkardım sorun düzelmedi bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum...teşekkürler..
M
15 yıl
E8500 işlemci hakkında..
selamlar beyler 3 gün önce imzamdaki sistemi topladım..core temp veya cpu id ile ram hızına ve cpu hızına bakayım derken bir şey dikkatimi çekti işlemcinin saat çarpanı 333 * 6.5 ve 9 olarak değişiyor sürekli 6.0 olduğunda 2 ghz e düşmüş olarak gösteriyor hızı bu normal midir? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..
M
16 yıl
Cod 4 multiplayer sorunu
selam arkadaşlar bende yeni bir sorun ortaya çıktı yaklaşık 3.5 aydır oyunu sorunsuz oynuyordum.Dün hlsw den multi serverına tıkladığımda awaiting connection ekranında 0 yazarken windowsa döndü oyun ekran kartı sürücüsünü güncelledim directx sürümü 9.0c ekran kartım 128 mb 9600xt sorun neden kaynaklanıyo olabilir sizce? yardımlarınızı bekliyorum...
M
18 yıl
Sonicstage 3.4 hakkında...
hd3 kullanıyorum yeni çıkan 3.4 versiyonunu kurdum şarkı atmama izin vermiyo program diski tamamen silip ancak öyle atabilirsin diyo 3.3 de kalmanızı öneririm sonicstage süründürmeye devam ediyor...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.