R

Binbaşı
22 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
netflix altyazı sorunu
arkadaslar netflix izlerken altyazi ayarlari degisti, altyazinin arka planı siyah ve yazilar kucuk oldu. netflix ayarlarindan degistirsem de duzelmedi ve iPhone icin ayri ayarlar varmis, bunlari yaptım ancak altyazı büyük olmuyor, surekli ayni puntoda kaliyor. iPhone un netflixe mudahale etmesini engelleyebilir miyim?
R
6 yıl
motorola g5s kullanan var mı?
plus olmayanını diyorum, telefondan memnun musunuz? herhangi bir kronik sorunu var mı? klavye açıldığında ekran titriyormuş gibi yorum gördüm, bu doğru mu? kutu içeriğinden neler çıkıyor?
R
6 yıl
bilgisayarın birden kapanması sorunu
amcama ait masaüstü bilgisayar, birden kendi kendine kapanıyormuş. nasıl olduğunu sordum ve birden bire tüm gücün kesildiğini söyledi. bunun sebebi nedir? ille güç kaynağının değişmesi mi gerek yoksa başka donanımda sorun olabilir mi?
R
6 yıl
telefonum hiçbir şekilde açılmıyor (lenovo p70)
arkadaşlar, birkaç aydır telefonum sürekli çöküyordu. ben de bu çökmelerden sonra, telefonun orijinal romunu spflashtool yoluyla atıyordum. dün yine bir çökme oldu ve ben tekrar rom atayım dedim. bu sefer romu atarken hata verdi ve sonrasında telefonum hiçbir şekilde açılmadı. ve şarja taktığım zaman şarj ledi dahi yanmıyor. internetten çok çözüm aradım ama bulamadım, bir çözümü var mıdır?
R
6 yıl
banabak\u0027tan Hepsiburada\u0027da %19 indirim kodu (kisisel bakim, kitap)
p&g urunlerinde ise halihazırdaki indirimin üstüne yüzde 19 daha indirim yapiyor. mach3 setini 40 tl yerine 30 kusur liraya aldim.

edit2: sanirim artik elektronikte de gecerli ama her urunde degil, hepsiburada mobil uygulamasinda anasayfaya eklenmis ilan.
edit2yeedit: miband icin denedim ama olmadi, aciklama baska koşul baska, cok sacma. pg urunlerinde dusuyor sadece



edit: başlıkta elektronikte yazıyordu ama kimse alamamis, onun icin elektronik yazısını kaldırdım.

anlamayanlar olmuş, banabak bir uygulama, çeşitli indirimler ve hediyeler sunuyor, indirme linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pg.banabak

elektronikte indirim nasıl oluyor bilmiyorum, koşullar arasında yazdığı icin ekledim.

ben bu urunuhttp://www.hepsiburada.com/gillette-mach3-tiras-bicagi-paketi-8li-bicak--jel-seyahat-cantasi-p-HBV00000A3MZ1?magaza=Hepsiburada 31.59 liraya aldim. p&g ürünlerinde satıcısı Hepsiburada olmalı diyor.

kodu ekledigimde kod gecersiz dedi ama indirim oldu.
koşullar:
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın şimdiden kutlu olsun!
Sana özel Hepsiburada’da kişisel bakım, elektronik, kitap, spor, müzik ve hobi kategorilerinde geçerli %19 indirimi kaçırma!
Bitti mi? Bitmedi :) %19 indirime ek P&G ürünlerinde geçerli bir %19 indirim için uygulamadaki fırsatlardan hemen kodunu al, P&G ürünlerini %19+%19 indirimle satın al!


P&G ürünlerinde geçerli indirim kodlarının kullanım koşulları:

•Bu indirimden faydalanabilmek için Hepsiburada’dan satıcısı Hepsiburada olan dilediğin P&G ürününü seç, sepetine ekle, sepet sayfasındaki “Çek/Promosyon Kodu Kullan” seçeneğini tıklayararak alttaki kodu yaz ve indirimden faydalan!

•İndirim kodları 20 Mayıs tarihine kadar geçerlidir.

•İndirim kodları satıcısı Hepsiburada olan P&G ürünlerinde geçerlidir.

•Her kullanıcı kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir.

•İndirim kodu tek seferde kullanılır ve tek Hepsiburada hesabı için geçerlidir.

•İndirim kodu çek/promosyon kodu alanına bir kez eklendiğinde, farklı bir kullanıcı hesabında geçerli olmayacaktır.
R
6 yıl
lenovo moto e4 kullanan var mi?
hepsiburadada uygun fiyata satiliyor ama forumda tecrube eden yok sanirim, nasıldır?
R
6 yıl
750 liraya kadar telefon onerileri
ne tavsiye edersiniz?
R
6 yıl
Vodafone yanımda uygulamasında çark yok?
bende yok. sizde var mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
R
7 yıl
donanhaberdekilerin elleri niye çirkin
forumda sıcak fırsatlar olsun, telefon incelemeleri olsun, oralarda ürünü elinde tutup fotoğrafını çekenler oluyor. ama gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin ellero cirkin, ya tirnaklar yenmis ya parmaklar bi sekil,niye boyle yav
R
8 yıl
sadece film, yazı yazma vb işler için laptop
oyunla alakam yok. benim için öncelik yazı yazmak, internette takılmak vb işler. maksimum 12 inç boyutlu, usb 3.0 içeren laptop arıyorum. bu ikisi bir aradalar aklımı karıştırdı, sanırım bu sistemler tam oturmuş değil henüz. maksimum 800-1000 lira bütçem var arkadaşlar, illa dokunmatik olmasına da gerek yok. sadece ısınma problemi olmamalı ve ağır olmamalı. tavsiyelerinize açığım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.