L

Teğmen
17 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
Tek Ekranda Birden Fazla Masaüstünü Aynı Anda Göstermek Mümkün mü?
Herkese merhaba, masaüstü bilgisayarımın 43 inc büyüklükte bir ekranı mevcut. Bilgisayarın başına oturduğumda bu ekran oldukça büyük geliyor. Ben mümkünse ekranı 4 parça halinde kullanmak istiyorum. Bahsettiğim 4 parçada da farklı programlar açık olacak, yani başka kaynaklardan gelen görüntüler olmayacak. Sol üst köşede Chrome, Sol alt köşede whatsapp, sağ üst köşede outlook, sağ alt köşede word dosyası gibi. Windows'un split screen özelliği çok yetersiz, kesinlikle istediğim şekilde kullanamıyorum. Bu şekilde bir kullanım mümkün mü? Önerebileceğiniz bir yöntem varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
L
4 yıl
PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür yaptığım araştırmalar sonucunda Philips Ambilight 43PUS7805/62 modelinin bütçeme en uygun seçenek olduğuna karar verdim ancak bu televizyon hakkında çok fazla yorum bulamadım. Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.

Bu televizyona karar vermemdeki en önemli etken Ambilight özelliği oldu. Evimde Hue aydınlatma sistemi de kullanıyorum, o nedenle philips dışındaki markaları çok tercih etmek istemiyorum.

Şu an fiyatı hemen her yerde 4.099 TL olarak görünüyor. Almak için uygun bir zaman mı, yoksa indirim vs beklemeli miyim?

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.
L
8 yıl
Yıkanamayan ve Kuru temizleme yapılamayan monta ne yapılır?
Arkadaşlar 3 ay önce zaradan mont almıştım, montum kirlendi temizleyeyim dedim ama etiketinde yıkanamaz ve kuru temizeme yapılamaz diyor. Zaradaki satış temsilcisine sordum dalga geçer gibi ıslak mendille silin dedi. Ben bu montu nasıl temizleyebilirim?
L
8 yıl
6s plus sesi az mı çıkıyor?
Arkadaşlar 1 senelik 6 maceramdan sonra iki gün önce 6s plusa geçmiş bulunuyorum. Gözlemlediğim kadarıyla müzik falan dinlerken hoparlördeki ses 6ya göre bariz şekilde az çıkıyor. Aslına bakarsanız yeterli düzeyde ses veriyor ama 6 ile karşılaştırınca fark belli oluyor. Bu benim telefonumla ilgili bir sorun mu yoksa bütün 6s pluslar bu şekilde mi? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
L
8 yıl
Tax Free iPhone Hakkında
Merhaba,

2 Aylığına litvanyada bulunuyorum ve haftasonu birkaç günlüğüne almanyaya gitmeyi planlıyorum. Almanyadan tax free olarak iphone alsam, litvanyaya geri dönerken geri ödeme alabilirim değil mi? Türkiyeye hemen dönmüyorum diye sıkıntı çıkma ihtimali var mı? Aralık ayının ortasında Türkiyeye dönüş yapacağım.
L
8 yıl
iPhone 6s vs 6s+
Arkadaşlar merhaba,

Geçen sene aralık ayından beri amerikadan almış olduğum iphone 6 yı kullanıyorum ve açıkcası gayet memnunum. Şu an avrupadayım ve hem garanti mevzusundan hem de 4g bantları mevzusundan ötürü buradan 6s veya 6s plus almayı düşünüyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. 6s boyut olarak gayet güzel ancak şarjın uzun süre gitmesi nedeniyle plus aklımı çeliyor. Onu kullanmada zorluk çeker miyim emin olamıyorum boyutlarından ötürü? Öneride bulunabilirseniz sevinirim.
L
9 yıl
4. Seviye klan lideri 76 level hesap satılık
Hesabım 76 leveldır.
Köy binası 8. seviyedir.
Birçok kişi savunmaları, madenleri ve diğer binaları tamamen geliştirmeden köy binalarını 9. ve 10. seviyelere basıyor. Benim hesabımda tüm geliştirmeler yapılmadan köy binası geliştirilmemiştir. Bu sayede ganimet bulmak zorlaşmamıştır.
32 Klan savaşı kazanmış, 10 üyesi bulunan 4. seviye klanda lider konumundadır.

Daha fazla detay verecek olursak,
3 tane hava savunması 5. seviyededir.
5 tane okçu kulesi 8. seviyededir.
4 tane havan 5. seviyededir.
5 tane top 9. seviyededir.
1 büyücü kulesi 5, 2 büyücü kulesi 4. seviyededir.
3 tane gizli tesla 3. seviyededir.
Hava patlatıcı 2. seviyededir.
Altın ve iksir depoları son seviyededir. (hepsi)
Altın ve iksir madenleri son seviyededir. (hepsi)
Kara iksir deposu 3, kara iksir sondaları 2. seviyededir.
4 tane kışla 9. seviyededir.
2 tane kara kışla 2. seviyededir.
Büyü fabrikası 3. seviyededir.
Laboratuvar 6. seviyededir.
4 tane ordu kampı 6. seviyededir.
İsim değiştirme hakkı kullanılmamıştır.

Fiyat 60 TL
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
L
9 yıl
Sabah 9a kadar uyanık kalmam lazım, heyecanlı film önerecek var mı?
Arkadaşlar hayırlı geceler,

aşağıdaki linkte film arşivim var, en sonda hayır yazan filmleri izlemedim. Bunların içinden uykumu getirmeyecek güzel film önerebilir misiniz?

http://wklej.to/DPC2g
L
9 yıl
Toyota Araçları intercooler değişimi için geri çağırıyor.
Merhabalar, bugün 2011 dizel otomatik corolla aracımın amortisör değişimi için alj plaza ankaraya gittim. Bu araçların intercooler değişimi için çağrıldığı ve garanti kapsamında değişim yapılacağı söylendi. İnternette konu ile ilgili bilgi bulamayınca sizlere haber vermek adına bu konuyu açıyorum. Servisteki arkadaşın söylemesine göre yağ eksiltme problemleri ve motor performans düşüşleri bu değişimle sona erecekmiş. Bu değişim 1 gün sürüyor ve herhangi bir ödeme yapmak gerekmiyor.
L
9 yıl
Korkutucu şakalara maruz kalsanız ne yaparsınız?
http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Metroda-korkunc-saka-qInfEsJInMrV.html

Bu ve bunun gibi şakalara maruz kalırsak, şakayı yapana dava açma vb. gibi bir durumumuz olabilir mi? Maruz kalan insanların sağlık problemleri, kalp rahatsızlıkları olabilir. Psikolojik olarak etkilenebilir. İstekleri dışında böyle bir şakaya maruz kalan insanların ne yapması gerekir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.