S

Çavuş
13 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Lenovo Ideapad z580 Recovery Sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Lenovo ideapad z580 laptopa sahibim. Bu laptopı çok uzun zamandır kullanıyorum. Daha önce hiç format atmadım ancak artık ağırlaşmaya ve wifi sorunları yaşamaya başladım. Format atmak istiyorum fakat recovery tuşu çalışmıyor. Windows açıkken bastığımda hiç bir etkisi olmuyor. Bilgisayarı tamamen kapatıp ona bastığımda bilgisayar normal şekilde açılıyor. Sanırım recovery programının dosyaları bozuk ve çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl format atabilirim ve nasıl backup alabilirim.

Bu programı indirebileceğim bir yer bulamadım. Lenovonun sitesinde One Key recovery var ancak o benim bilgisayarımda mevcut. O programla olmuyor malesef.

Yardımlarınızı bekliyorum.
S
10 yıl
Arkadaşlar çok acil!
Çok acil bişey öğrenmem lazım mecidiyeköydeyim samandıradaki can bartu fenerbahçe tesislerine nasıl giderim? toplu taşıma ile gidicem.

Altunizadeye geçmek gibi bi fikir geldi aklıma ordan sanırım olur otobüsler ama hangi otobüse binicem. bilen varsa çok acil dönebilir mi?
S
10 yıl
Muhammet Demir\u0027i almadığımız için çok pişman olucaz
Senelerdir muhammet demir diye konu açarım her sene listemizde ama almıyoruz bi türlü. u16'dan beri takip ediyorum inanılmaz bi yetenek var çocukta. Tek sorunu biraz hırçın biri ama buda gençliğinden kaynaklanıyor. Bu sene müthiş bi patlama yapıcak ve seneye almak için yalvarıcaz resmen. hortlatırsınız.
S
10 yıl
Şarj sorunsalı
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var iphone 5'im ile ilgili. Eminim bu sıkıntıyı çekmiş olan kimseler yada bilen birileri vardır

Sorun şöyle başladı.
Önceleri telefonumu şarja taktığımda hafif temassızlıklar oluyordu ve kablosunun ucuyla çok hafif oynayınca tekrar şarj oluyodu.
Daha sonraları bu temassızlıklar çoğaldı ve bir günden sonra şarj adaptörü çalışmamaya başladı.
Yani artık fişten şarj edemez olmuştum. Bilgisayar vb. şeylerden şarj ediyodum.
Sorun adaptörden veya kablodan değildi çünkü orjinal kablo ve adaptör aldım sıkıntım gitmedi.
Şuan ise telefon hiç şarj almıyor.
Yani bu sıkıntı benim telefonumun şarj girişinden kaynaklandığı çok açık. Ama benim anlamadığım bu nasıl olabilir?
Orjinali dışında hiç kablo kullanmadım. Cihazıda kötü kullanmadım tertemiz ama böyle bi sıkıntı yaşıyorum.
Garantiye yollıcam şimdi ve bu kullanıcı hatası denir mi diye merak ediyorum.
Ayrıca bu sorunun kolay bi çözümü var mı? Sizce garantiye yollayıp günlerce beklemeye değer mi?
Ve garantiye yollasam kaç gün beklerim?

Şimdiden teşekkürler.
S
10 yıl
Bi film arıyorum (Samuray)
Bi samuray filmi arıyorum çok önceden izlemiştim ama şimdi adını hatırlayamıyorum. Samuray filmlerine ilgisi olan varsa hemen hatırlayacaktır.

Belli sahneleri hatırlıyorum.

Bi kaç samuray evlerini kurtarmak için gelen düşmanlara karşı savaşıyorlar hatta bi sahnede uzaktan gelen okları çatıya çıkarak kılıçlarıyla savuşturuyorlar.
Ana karakterimiz bi geyşaya aşık.
Bu evde özel ve değerli bi yazı yazma sanatı öğretiliyor (kuma yazı yazma gibi bir şeydi sanırım)
filmin son sahnesi ise ana karakter bi kaleye giriyor. Ve adamın üstüne bir sürü ok geliyor hepsi saplanıyor ve orada yığılıyor.

ne kadar anlattım bilemiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinicem
S
10 yıl
Yardım Lütfen (Google)
Beyler bişeyi merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum. Bazı arkadaşlar bi link veriyo (google linki) ve google sayfası açılıp aranan kelimeyi falan kendi yazıyo ve arıyo(genelde espri olsun diye yapılıyo) . bunu nası yapıyoruz bilen varsa yardımcı olabilir mi?
S
10 yıl
Seni Sevmeyen Ölsün
Bi video izlemiştim. Galatasarayımızın 14 yıl şampiyon olamadığı dönemi anlatan, seni sevmeyen ölsün bestesinin çıktığı dönemi anlatan bi videoydu. arıyorum bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı? belgesel tadındaydı.
S
10 yıl
Bi film soracaktım. İsmini unuttum.
Merhabalar. çok önceden izlediğim ve beğendiğim bi film vardı konusunu az çok hatırlıyorum ancak filmi bulamıyorum akşamdan beri kafayı yicem yardımcı olursanız çok sevinirim. film sanırım fransız filmiydi. adam zengin bi yazar(sanırım ailesinden kalma bi mal varlığı var) bi kadınla tanışır, bu kadını çok ister sonra elde eder ilişkileri başlar ama rutin hale gelir ve sıkılırlar daha sonra fantazilerle sex yaparlar ilişkiyi renklendirmek için, ilgin kostümler vs.vs. adam yazı yazamamaktan sıkılır. ilişkiden sıkılır. şımarıklığının ve özgüveninin verdiği hışımla kızı kovar vs.vs. (Bu arada kızda dansçıydı sanırım)

bu filmi izleyen varmıdır?
S
10 yıl
Canon 550d Video çekimi.. acil yardım!
Merhaba arkadaşlar arkadaşımdan ödünç olarak 550d aldım bi kaç çekilmesi gereken görüntü var. fotoğraf makineleriyle daha önce dış çekim yapmadım video olarak. biraz yardımcı olursanız severim. dış çekicem yapıcam gün ışığında iso ayarları, diyafram ayarları vs. nasıl ayarlanır bulamadım. dış çekimde tavsiye ayarınız varsada sevinirim. şimdiden teşekkürler.
S
10 yıl
Konya Torkuspor maçına bilet gerekiyor. ACİL
beyler konya torkuspor maçına 2 kişilik bilet gerekiyor. çok yakın bi arkadaşım trabzondan geldiği için onu maça götürmek istiyorum daha önce hiç gitmemiş galatasaray maçına. kombinesini kiralıcak veya elinde fazladan bileti olan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirmi. 29 ekim ertesi yapın bi hayırlı iş çocukta maç görsün be.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.