L

Yüzbaşı
14 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
11 yıl
tek modemden iki bilgisayar.
evimde masaüstü pc ve laptop kullanıyorum. bundan bir ay önce her ikisine de format attım. masaüstüne win8 32 bit laptopa 64 bit kurdum. internete aynı modem üzerinden bağlanıyorum. ev ağı üzerinden de dosya paylaşımı yapıyorum. internete bağlanma konusunda masaüstü pc'de herhangi bir sorun olmuyor. laptopla internete girebiliyorum, fakat diğer pc'yi açtığım zaman önce yavaşlıyor. ondan sonra internet gidiyor. her ikisinde de airties programı kurulu. modem airties 5340. ayrıca ağ üzerinden bilgisayarlar birbirlerini görüyorlar fakat çoğu zaman dosyaları göremiyorum.
packard bell freedos intel core i3 M350 2.27ghz ram:3gb

şimdiden teşekkürler.
L
12 yıl
pentax k-7
selam.
yaklaşık 2 aydır D-slr araştırması yapıyorum. baya bir fikir değiştirdikten sonra Pentax K-7 üzerinde yoğunlaşmaya başladım. Pentax K-7 aldığım zaman, anladığım kadarı ile lens fiyatlarında baya bi kara geçecek gibi görünüyor. Kullanan arkadaşlar varsa, bu makine hakkında bilgi verebilirse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.