K

Yüzbaşı
10 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
L2 Classic İnnova Party
Bildiğiniz üzere yakında İnnova da Classic serveri avrupa için açılacak. Malum Low ratede bir ekibiniz yoksa, sağdan soldan parti arayarak ilerlemek bi yere kadar, heleki başkalarına (yabancıya) drop gittiğinde üzülmek felan cabası. Bir parti takım oluşturmak için;

Günün hangi saatlerinde online olabileceği, TS gibi sesli oynama imkanı olup olmadığı, özellikle low rate tecrübesi olan (oyuna yeni başlayan veya 5 ay sonra sıkılıp gitmiycek, istikrarlı oynayan) aklı başında bebe tavırları sergilemiycek düzgün oyuncu arkadaşlardan 1 party oluşturabilirsek daha keyifli bir oyun oynarız diye düşünüyorum. Bu haliyle partinin ihtiyaçları doğrultusunda kimin hangi karakteri seçmesi gerektiği durumu sonraki aşamalarda belirlenmek kaydıyla, bende varım diyen oyuncu arkadaşlar online olma saatlerini, durumlarını ve fikirlerini burada belirtirlerse iyi olur.

Ben kendimden başlıyayım.

Genelde nickim: Kazuya55-Kazu-Odakim-Darbe
Değişik serverlarda oynamakla birlikte low ratede 3-4 yıl oynadım.
TS gibi sesli program kullanma imkanım vardır.
Online saatlerim : Hafta içi: 18:00-23:30 , Hafta Sonu: Genelde müsait. (Gerekirse zabaha gadar:) )
K
10 yıl
ACİL YARDIM SAMSUNG PC STUDİO 7
Arkadaşlar Galaxy s4 i9500 kullaniyorum ve hala android 4.2.2 kullandigim icin son guncelleme olan 4.3 ü indirmek için Samsung PC Studio 7 kurdum fakat program telefonumu görmüyor. Samsung kies yüklü , o görüyor, normal haliyle pc de görüyor klasörlerin içine rahatlıkla girip müdahale edebiliyorum ama samsun pc studio 7 usb bağlantısı ile görmüyor. Nasıl yardımcı olabilirsiniz. Yeni sürücüler felan da yükledim olmadı. USB Hata ayıklama modu etkin ve usb bahğlantı ayarı ortam cihazı olarak seçili.
K
12 yıl
Innova EU dan Çarı Satmayı Düşünüyorum.
Öncelikle merhabalar, innova eu da oynamış olduğum çarı satmayı düşünüyorum Kısaca özelliklerinden bahsedersek ;
Main 97 lvl Warior , Dual clası 97 Summonerdir ve kamaeldir (summonerde kamael farkını bilen bilir)
Diğer subları 76 ve 71 lvl dedir, yani sublarla ilgili de sizi pek uğraştırmiycak, 9 sub skilii öğrenilmiş durumdadır.
Üzerindeki item durumuna gelirsek : İstina Necklage Ring ve Baium ring , R95 Heavy ve Light setleri olup 24 tane Rune XP 7 Day (şuan tanesi 75-80 kk dan actiondan minimum fiyattan satiliyor) ve 17 tane Rune crystal 7 Day (bununda tanesi 40 kk ). Daha buraya yazmaya gerek duymadığım çok çok fazla item ve matı var. Boş bir çar değil yani. servera başlamak isteyip de boşa zaman kaybetmeden ilerlemek isteyenler için iyi bir çar bence. her nekadar mentor sistemi aktif olsa da lvl 85 den sonra bir çarı 97 ye getirmek, heleki bunda 2 tane 97 lvl i var, premium accont için harcicaniz parayi siz düşünün. Şu anda 3 aylık pa sı da mevcuttur. Bu çarı almak isteyen arkadaşlar özelden pm atarsa ve nekadar verebilceni de belirtirse sevinirim.iyi oyunlar.
K
12 yıl
INNOVA EU \u003e TAUTI
Bu gün itibariyle innova tautiye geçiyor ve aria serverinin coreye transferi gerçekleşmiş olması lasım, Coredeki arkadaşlardan son updath ile ilgili izlenimlerini, görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim. Açıkcası merak ediyorum son durumu :)
K
12 yıl
Tauti \u003e NcWest
Ncwestte tautiyi genel itibariyle denemiş ve önceki durumuna nazaran hangi itemlerin ön plana çıktığı, hangi itemlerin rağbet göreceği konusunda tespiti olan arkadaş paylaşırsa sevinirim. örneğin recipeler rağbet görüyor craftlarda blessed çıkma olasılığı olduğundan gibi... bu tarz örneklerle tespitlerini aktaran arakdaşlar olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
K
12 yıl
INNOVA EU Core Serveri Açıldı!!
Yarın itibariyle yani 07.12.2011 tarihi itibariyle saat 13:00-14:00 arasında açılacak. Test süreci bugün son gün. Başlamak isteyen arkadaşlar buradan nicklerini yazarlarsa ulaşabiliriz kendilerine. Oyunun dosyaları bilindiği üzere kore den satın alınmış olup orjinaldir. Ayrıca BOT kullanmaya karşı koruması mevcuttur. (İlk bir hafta herkez eşit olarak kassın diye pa siz olacak.

NOT: Oyun 4Game.exe ismindeki yaklaşık 30 mb lik dosyayi indirip kurduktan sonra web sayfasina kaydınızı tamamlamanın ardından web sayfası üzerinden indirme işlemi yapıcaktır, yine aynı şekilde oyunu açma işlemi de yine web sayfasindaki yükleme göstergesinin %100 olmasinin ardından web sayfası aracılığıyla Play tuşu aktif olucaktır ve buradan açılacaktır.

Sohbet ve paylaşım alanımız http://www.facebook.com/groups/ozelclanplatformu/

INNOVA Avrupa Serveri Kurulum ;
Rehber :https://forum.4game.com/showthread.php?t=225

Kurulum Link :https://eu.4game.com/lineage2/install/

Hata ile karşılaşanlar sorunlarını bu linkten çözebilir https://forum.4game.com/forumdisplay.php?f=68
K
12 yıl
INNOVA KURULUMU ÇALIŞTIRDIĞINDA HATA ALANLAR
Arkadaşlar kimi arkadaşımız eski Visual C++ yi guncellemediği icin, kimisi driverlarini guncellemedigi icin INNOVA clienti çalıştırmada çeşitli hatalarla karşılaşılıyor. Değişik sorunlarla karşılaşan arkataşlar https://forum.4game.com/forumdisplay.php?f=68 kendine uygun sorunun çözümlerini arayabilir.

Örneğin : No Video hatası alan arkadaşlar ; (Genelde XP kullananlarda oluyor)

1. host dosyasını açın ( C:\WINDOWS\system32\drivers\etc )

2. Aşağıdaki metni host dosyasinin içine yapıştırın:

127.0.0.1 localhost
109.105.153.10 geo.l2.eu
K
12 yıl
God Capter 2
Lineage de yenilikler dur durak bilmiyor aşağıda yeni cıkmış olan GOD client'ın 2 ncisi olan Tauti bulunuyor. Karakterlerin hareketleri klasik uzakdoğu dövüş teknikleri esintileri taşıyor:) Birazda robot hareketleri esintisi :) Her yeniliğin ardından dediğimiz gibi "Güzel olacağa benziyor :P"






Videoyu izlemek için tıklayınız
K
12 yıl
NCsoft Launcher Hatası
launcher kendi açmış olduğu klasörünün içerisine aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere bin'in üzerinde "copy" ile biten dosyalar kopyaliyip duruyor ve hiç bir şekilde launcher açilmiyor, yalnizca açacakmış gibi bekletip duruyor copylemeye devam ediyor:) işletim sistemi win 7 32 bit olup programin uyumluluk modu ile ilgili bir sorun olabilir die bütün seçenekleri denedim nafile. Çözüm için Fikri olan arkadaş varsa alabilirim.


http://imageshack.us/photo/my-images/696/launcherp.jpg/
K
12 yıl
MOTOSİKLET TAMİR KURSU
Öncelikle merhaba;
Son zamanların gözde mesleği motosiklet tamiri mesleğini öğrenmek isteyenler veya kendi motorunu kendisi yapmak isteyenlerin bilgilenebileceği bir türden İstanbul-Fatih'de motosiklet tamir kursu açılacaktır. Honda Fabrikasından eğitim almış usta tarafından uygulamalı olarak anlatılacaktır. Hafta içi 3 gün akşam 19:00-22:00 saatleri arasında kursun verilmesi planlanmaktadır. Haftada 3 gün 2 ay olarak düşünülmektedir. Başvurmak isteyenler için İrtibat : kazuya55@gmail.com mail atresiyle iletişime geçiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.