H

Yüzbaşı
06 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
Sistem Güncellemesi İçin Yardım Lütfen
msı a68hm-e33 v2
AMD A10 7870K 4Core 4,1GHz ATi Radeon7 BOX (FM2)
Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz HX421C14FBK2/16
FRISBY FC-S6020B 300W Kulplu Slim Kart Okuyucu HTPC Kasa - bunada el atmak gerekiyor sanırım ;)
ek olarak ssd ve h.disk mevcut.

merhaba, 1.5 sene önce sağolsun burdaki bir arkadaşın önerisi ile FP açısından toplanan sistem bu şekilde. ekran kartı, kasa ve psu takviyesi ile yoluma devam edebilirmiyim acaba.? anakart yönünden bir sıkıntı varmıdır.? 1-1.5 arası harcayabilirim, yardımlarınızı rica ediyorum..
H
7 yıl
Klimayı Açınca Titreme
merhaba; sıcakların artması ile 3-4 gün önce klimayı açmaya başladım, fakat her zamankinden farklı olarak klimayı açınca aşırı bir titreme söz konusu oluyor (rolantide iken anlaşılıyor tabi) daha önce başına gelmiş yada fikir yürütebilecek birileri varmıdır acaba.? araç dizel bravo
H
7 yıl
HULUSİ paşa
"ne diyorsun ulan sen.! manyakmısın ne yakması.? sakın ha.! diyerek bu olayıda başarıyla püskürttü ve görevine layığıyla devam ediyor." yorumunu gördüm paşamız için, bence haksızlık edilmiş...
H
7 yıl
MEDYA.!
http://www.ensonhaber.com/sol-haberin-teror-propagandasi-2016-12-23.html

elbette görüntüleri yayınlayın demiyorum ama, bu nedir allah aşkına.? kafamızı kuma gömelim iyide kıçımız açık...
H
7 yıl
LPG Fiyatı Güncellendi.!
Petrol Ürünleri İş Verenler Sendikası (PÜİS) bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogaz fiyatlarına 3 kuruş fiyat zam yapıldığını açıkladı.

NE KADAR OLDU
Buna göre; otogazın litre fiyatı; İstanbul ve İzmir’de 2,75 liradan 2,78 liraya, 2,79 liradan 2,82 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.
H
8 yıl
edit
edit
H
8 yıl
Plakam Çalıntı İmiş?
merhaba, düzcede hgs gişelerinin hemen ardindan işiklarda trafik polisi çevirdi, plakaniz çalinti diyip ehliyet ruhsati isteyip yolun karşi tarafinda bulunan kendi aracinin yanina çekmemi istedi araci, ben gelirken zaten makbuzu yazmaya başlamiş idi.. durumun ne oldugunu sordugumda plakanin çalinti oldugunu söyledi 20 küsür kez tebligat yollanmiş daha önce, son tebligatta 22 haziranda yollanmiş, sonuç olarak 92 tl yazdi, erken ödeme indirimli 60 küsür dedi.e dedim peki kime nereye tebligat gitti vs biz bilemeyiz dediler..yalniz sormak istedigim şu ben aracı 20 haziranda gidip ankaradan askeri bir personelden aldim, son tebligat hesapta 22 haziranda yapilmiş ama nereye yapilmiş??? onun dişinda noterde sorun çikmadi ruhsat verilirken sorun çikmadi ne bileyim hgs alirken, sigorta yaparken kasko vs yaparken nasil çikmiyor plakanin çalinti oldugu ona anlam veremedim açikcasi? süreç hakkinda bilgisi olan var ise sevinirim. teşekkürler...
H
8 yıl
Trafik Sigortası Olmadan Satış
Mümkünmü? yoksa illa yaptirmak sonra iptal etmekmi gerekiyor, nette farkli cevaplar gördümde belki burada net bilenler vardır. Teşekkürler..
H
8 yıl
Kalorifer ilk açıldığında gelen koku.?
merhaba; motorun soguk yada sıcak olması pek farketmiyor, kaloriferi açtığımda (klimayı devreye sokunca koku yok, kaloriferde oluyor sadece) tarifi zor olan pis bir koku geliyor, 1-2 dk sonra koku gidiyor. polen filtresi değişeli 2 ay olmadı daha, önceki leş gibiydi ama onda bu koku olmuyordu sanki, yada ben anlayamadım. neyse daha önce böyle bir durumla karşılaşan ve çözüm bulan varmı acaba.? filtrede bir sorun sıkıntı durumu olabilirmi.? ve klima temizleme spreyleri var malum, onlardan alıp uygulamayı düşünüyorum, deneyip kullanmış olanınız varmı.?
H
8 yıl
Sol Ön Lastik Kısmından Sızıntı
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

merhaba; 15-20 dklık bir sürüşün ardından aracı parkettim ve bu ıslaklıgın farkına vardım. havada yagmur yoktu, klima yada kalorifer açmadım, ön ve arka cama su püskürttüm. normal tahliye kısmı burdamı acaba.? daha önce pek dikkatimi çekmedi bu tarz birşey o yüzden sorayım dedim. araç citroen c3
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.