P

Teğmen
02 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
Ticari Arabada Arkada Yolcu Bulundurmak
Merhabalar.

Ticari fiorinom var tatile gideceğiz. 3 kişiyiz ama arkada koltuk yok, kendi çabamızla 3. kişi için arkaya yer yapsak yolda polis çevirse ceza yazar mı ?
P
7 yıl
Acer Extensa Notebook Alınır mı ?
Ben bir dizüstü almak istiyorum, bütçem 1000 TL, max 1100 TL. LoL, Battlefield 3 Multiplayer ve GTA 5 oynamak istiyorum.

GT840M ekran kartı ile dediğim oyunları sorunsuz oynuyordum. Acaba bu linkteki bilgisayar nasıldır ?

Link:http://www.hepsiburada.com/acer-extensa-intel-celeron-3205u-1-5ghz-4gb-500gb-2gb-ekran-karti-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-ef9ey-001-p-HBV00000238E6
P
8 yıl
Kitap Okuyamıyorum
Merhabalar herkese;

Arkadaşlar ben kitap okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Hayatımda hiçbir kitabı bitiremedim ama mesela bazen bir dizide, konuşmada, kısa videolarda kitap özetlerinden bahsedince çok çekici, etkileyici geliyor. Kendi kendime kitap alayım okuyayım diyorum bir kitap alıyorum, okumuyorum kitabı, ilk 2-3 sayfayı okuyup atıyorum. Ama okumak istiyorum. Sevdiğim takip ettiğim kişiler bazen kitap fotoları atıyor, ben görüp okunması istenen yeri okuduğumda vay be diyorum, güzelmiş diyorum ama sadece güzelmiş diyerek kalıyor. Bu her şeyde var. Ben Work and Travel ile Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum gelecek sene. İngilizce kitapları aldım, ilk 2, 3, 10 sayfa çözüyorum, çalışıyorum sonra kaldırıyorum ama Amerika'ya gitmeyi çok istiyorum. İngilizcemi de geliştirmem gerektiğini biliyorum ama çalışamıyorum. İsteğim de var. İsteğim kalmıyor da kaldırıyorum değil. Bana ne önerirsiniz? Bir anlık heves olarak geliyor ama istiyorum yapamıyorum, devamını getiremiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
P
9 yıl
Goomasstan para kazananlar işte KANITLAR!
Merhabalar. Goomasstan gerçekten nasıl para kazanıldığını görmek istiyor ve aklınızdaki tüm soruların cevabını bulmak için

para goomassta ' a hepinizi bekliyorum.
P
9 yıl
80li 90 lı yılların Şarkısı yardım!!!!!!!!!!!
Merhaba arkadaşlar;

Eskilerin bir şarkısı vardı. 80li-90 lı yılların şarkısı bence.. Stüdyo içinde kapatılmış gibi bir vşdeos vardır. İçerde canlı yayında ordan bir adam şarkıyı söylüyordu fransızca mı neydi dili. şarkıyı söylerken canlı yayına katılıyordu orda canlı yayından kızla oynuyor gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Zamanının çook popüler şarkısıydı.
P
9 yıl
HDD Çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay önce yeni bir masaüstü bir bilgisayar dizdim. Önceki bilgisayar kasamı satmadan önce içinde iki tane harddisk vardı. Biri 320 GB, biri 160 GB, 320'lik ile sattım önemli tüm dosya ve bilgilerimi 160'lığa attım. 160 GB'lık harddiskim IDE. Şu anki bilgisayarımda 750 GB'lık harddisk var ama bu önemli değil. Anakart yeni olduğu için IDE çıkışı yok. SATA to IDE kullanıyorum. Mesele bu da değil. IDE'li harddiskime güç verince içinde bulunan disk dönmüyor yani kabloları bağlı da olsa bilgisayarı açınca çalıştığına dair bir belirti yok. Elimi üstüne koyduğumda hiçbir şey olmuyor ama 750'lik fırıl fırıl dönüyor. Harddiskimde bana göre çok önemli bilgilerim ve belgelerim var. Lütfen yardım edin. Bu harddiski çalıştırmam için ne yapmam lazım? :(
P
9 yıl
Lenovo G505 vs Lenovo G580
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese hayırlı forumlar..

Elimde iki bilgisayar var. İkisi de Lenovo Genel amacım internette takılmak,müzik dinlemek,web sitelerim için tasarım yapmak,mühendislik kodlarımı kullanıp çalıştıracağım bilgisayar seçmek..

Elimde sırf 2000 tl ye dizilmiş 2 aylık kasa var ama günlük kullanım için laptop'a da ihtiyacım var.

Lenovo G580 Özellikleri;

İntel Pentium 2020m 2.4 GHZ

Intel HD graphics 4000

4 Gb Ram

500 Gb HDD

Lenovo G505 Özellikleri ;

Amd A6 5200 2.0 Ghz

Amd Radeon Hd 8400 / R3 series

4 gb Ram

500 Gb HDD

Sizce hangisini seçmeliyim ?
P
9 yıl
internete bağlanıyorum giriyorum ama dosya indiremiyorum.
Herkese merhabalar. Hayırlı forumlar öncelikle..

Bir sorunum var okulun interneti 35 mbps civarı bir şey hız testi yaptırarak öğrendim internet çok güzel hızlı arşiv yapmaya karar verdim ama hiç bir şekilde inmiyor.. Mesela The Walking Dead dizisinin komple sezonunu indirmek için bittorrente koydum indirme başlamadı.. İnternetten dizinin tek bir bölümünü izlerken İnternet Download Manager i kullanarak indirmeye çalıştım yine inmedi. Acaba bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz ?

İyi Forumlar..
P
9 yıl
HDD yi değiştirdim bilgisayar çok aşırı yavaşladı
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı 3-4 gün önce a101 den aldım öyle pc de oyun oynayan birisi değilim playstation 3 üm var ama dizi film hastasıyımdır neyse bilgisayarımı aldım hızı net hızı filan çok güzel memnun kaldım ama 500 gb hdd bana yetersiz geldi vatana gittim şu hdd yi aldım:http://www.vatanbilgisayar.com/25-1tb-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-sata-30-5400rpm-8mb-notebook-disk.html

satıcı iyi filan dedi neyse hdd yi çıkardım bunu taktim windows 8 kurdum pc açıldı hemen kapatmam gerekti pc yi kapat dediğimde 7 dk bekledim kapatılıyor dedi anca kapattı neyse gittim geldiğimde açıyım dedim lenovo yazısının altında öyle dönme hareketi var bekle babam bekle pc açılacak dosya açışlarında nette gezinmeler felakete döndü dedim herhalde sorun hdd de işletim sisteminde sıkıntı yoktur dedim masaüstünde de aynı işletim sistemini kullanıyorum ama böyle bişi yaşamadım. acaba hdd çöp mü gerçekten ? driverları yükledim yine aynı değişen bişi olmadı kapatış açış biraz kısa sürdü ama hatalı bi driver yada kasacak bi proğram yok pcde sonrada vatana götürdüm iade için ürünü verdim yarın gidecem tekrar. ordakiler hddyle alakası yoktur dediler ama bilmiyorum.




işlemci:AMD a6 5200 Dört çekirdek
Ram: DDR 3 4 gb
marka:lenovo
model: g505 59422635
P
9 yıl
Benim ram kaç mhz ?
Merhabalar benim pc birazcık ağır işliyorda kod filan yazarken derleme sonucunu filan geç verdiği için beni çalışmaktan soğutuyor. n11 de biraz indirim çekim olduğu için ram almayı düşündüm laptobumda iki slot var biri boş dolu olanında kaç mhz olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar.

http://hizliresim.com/8EAXAr

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.